Enviat per: torregrossa | 2 Març 2008

Sortida 2 de Març 2008

Ruta Torregrossa – Fulleda – serra del Tallat – Torregrossa

Anuncis

Responses

 1. Sereu capassos de comentar res del passat diumenge?

  Després de l’exibiciò de la que vau gaudir?

  Després de la recuperació del prestigi Torregrossí?

  Després de l’exibiciò del JR, del taràntula i de l’Enric i del Carles?

  Després de la claudicació del Pere?

  Si ho feu perquè encarà no heu descobert el nou bloc, gairebé teniu disculpa, però la setmana que bé, passí el que passi, també espero que comenteu aquesta, i més ara que m’he comprat una supermegaloguay bici al supermegalo??? PELE.

 2. Puig, ja estas explicant quina bici t’has comprat, per que ara si que em tens despistat, despres de veure com el pasat diumenge no vas aclarir-li al Pere de quina bici es tractava. Fes el favor d’explicar-ho. Respecte al diumenge pasat jo resulta que anava amb un radi trencat. Tinc al Pele per confirmar-ho, que es va pasar la tarda del dilluns arreglantme’l. Llavors la clasificació canvia. El fet de portar un radi trencat, i el moviment pendular que això implica a la roda, fa que la bici soporti un fregament incrementat. En aquestes condicions solament un ciclista en un estat de forma excepcional i amb una fortalessa desmesurada seria capaç d’aguantar la roda d’un altre ciclista. Aquest ponderant juntament amb que segons els meus calculs el pasat diumenge, al menys vaig fer 3 ratlles davant del Puig i del Pere, i que va coincidir en que aquestes ratlles eren les que tenien mes punts acumulats, crec que amb els punts que em dona el fet d’anar amb un radi trencat, això ofereix el resuktat de que soc el campió del pasat diumenge. Gracies, Gracies. Companys, de veritat, us ho agraeixo molt, Gracies, Gracies, gracies per el vostre reconeixement, Gracies, Gracies.

 3. Estàvem a cal pele amb lo Pere, il Celestí, hi ens vam dona conte de que les bicicletes del puig il. taràntula, els si ha venut gat per llebre, el pare del pele les estava pintant al graix del darera,ami em va pregunta com s’escreia pinarelo,jo no ho veig clar tot això.

 4. La meva és una superguai Mendiz, per fer-li la competència al Ramon Farré, és super guai i super pujadora, pessa 6’5 Kg en repós i una mica menys de 8 en canañ, és millor que la Pina del Tarantula.

  Per cert Carles, la que pintava el pare del Pele era la del tarantula la meva és supermagabona.

 5. Ya deia jo, que Pinarelo s’escriu amb una sola “l” i m’extranyava que al meu cuadro i posaba Pinarello amb 2 “l”. Collons!!! Pele, dis al Jaume gran que em borri una “l”, i que mi posi un parell de ratlles liles a la barra de dalt.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: