Enviat per: caiman | 19 Mai 2009

24 de maig: Sortida

08:00h. de cal Pele

Torregrossa, les Borges, Vinaixa, Prades, Ciurana, Ulldemolins, Les Crestes, Juncosa, Albagués, Castelldans, Juneda, Torregrossa.

 

 

Mapa – 140 Km

Anuncis

Responses

 1. Pere, em sembla bé i he canviat el recorregut

 2. Acabo d’arribar de sortir en Bici. Avui el Chiapuchi m’ha portat a Prades i al acabar ja he notat com em molestava l’esquena. Un altra vegada. De moment no vui dir res mes, però ja estic acollonit.

 3. Joderrrrrrrr, amb el Chiapichi.

  Entre tots li hem de regalar un GPS, o be amb el Marmo que li faci de guia tota l’estona.

  Taran, un altre dia ja recolliré la camara punxada, per si la puc aprofitar.

  Ànims Chiapuchi, que t’estem preparan per participar a la propera edició de l’home de ferro, el proper repte serà repetir l’etapa anterior amb una motxila de pedres de 50kg i el fre de radere rascant una mica.

 4. Celestí, la camara la vaig unflar pre veure que pasava i encara aguanta. Que no vols dir que vas veure algun fantasma?????? A mi em sembla que no perd gens.

  Ara, si amb l’esquena no n’hi hagues prou em sembla que aquesta nit he agafat el virus de la panxa. Au!

 5. Taran,
  Crec que tot plegat be donat per algunes coses que fas a la nit, no donguis la culpa a la Bici, si no al “vici”, que és una alta questió.
  Pregunta al especialista MARMO que et donarà bons consells.

  En pricipi quant vaig parar per puxada, la llanta tocava al terra??. Suposo que hi ha un poro petit que no aguanta els 12Kg de pressió que normalment utilizo.

 6. Virus de la panxa, oi? A que jode! Però tranquil Taran que només dura 48 h encara que et deixa fora de la circulació. De totes maneres he fet una plegaria perquè:
  – el Celes no vegi fantasmes en forma de punxades i punxi només quan passi la meva velocitat de creuer,
  – el Chiapuchi no és perdi mai més, (homes com ell no en quedan)
  – el Marmo no deixi sol ni un minut al Chiapuchi (en tot cas que es perdin junts),
  – l’Enric continui sense entrenar-se mai (o ens fot canya i és el millor),
  – el Barrufet li prohibeixin anar a la feina en bici (que no para d’entrenar),
  – l’Orteu agafi una petita indisposició que només duri a les pujades i només si va davant meu (que no té mai compassió de nosaltres),
  – l’Isidre perdi la memòria el diumenges pel mati i es pensi que no puja ni amb rodes (a veure si li mengen la moral que el tio puja com els àngels, però amb rodes),
  – el Bonet és limiti a obrir pas i no a passar-nos (com un bon mosso),
  – el Pere se li espatlli la plataforma vibratòria i hagi d’anar cada dia al tros a ensulfatar mentre hi hagi sol (per què no pugui entrenar)
  – que el virus que té el Taran només li faci una miqueta de mal, quan em passa a les pujades (que es massa sovint),
  – i per mi, no us ho penso dir.

 7. De pas podries demanar que la meva esquena (que es el que me preocupa de debó), s’arregli aviat. ja que si dura masa, fotrem la Quebranta a pendre per el sac.

 8. Diumenge no vinc,”no per ganes” tinc dinar familiar a casa meva y sobre les 12 he d’estar d’amfitrió.

  De totes maneres ja començo a tancar la temporada que el sol comença a adquirir la seva esplendor.
  Taran, crec que el problema de columna cal recordar-te els diferents problemes quant vas comprar el quadre, jo miraria si està del tot “recte” l’altre dia quant anàvem junts no t’ho vaig dir per no molestar, peroooooooo el vaig veure tort, que dic, molt tort, semblava un quadre del PICASO. Pot ser eren al•lucinacions meves??

  PERE, una plataforma??? Per collir fruita NO??

  Nois, oblideu-se dels de Juneda, borreu de la vostra memòria els de Juneda…
  Els de Juneda no existeixennnn……
  Mai he sortir amb els de Juneda…..
  Mai m’ha passat un ciclista de Juneda…….
  No conec cap ciclista de Junedaaaaaaaa….
  No se no on pare Juneda…….I ja esta BORRAT de la Memòria RAM..

  Si un altre dia hem veieu i no saludo, es que ho he borrat de la memòria..

 9. Taàn: el compex, la plataforma del Pere, un massatge rus o un meneito caribeny, són la resposta als teus mals i no les meves pregàries, doncs aquesta vegada us les he confessat però, ja fa molt de temps que en faig i la veritat, els resultats no són els que voldria, al menys en la meva forma.

 10. Celestí millor que no vinguis , després de pic impressionant de forma del diumenge passat segur que ara t’ha vingut el baixó i ens faries fer tard a tots a més com tot hom sap tens greus problemes econòmics i vas demanant rodes als amics per poder vindre , com les que portaves L’altre dia del Pele que segur que no te la deixa més perque li vas tornar pinxada i això que et va deixar el joc de rodes de quan era juvenil però ja no s’en fia mes ,

 11. Bon dia companys ,lo del Chiapuchi ´´tel.la“ara bè si m`hagues retirat amb ell un per l’altre a hores d’ara aniriem pedalan.Avui m’he creuat amb un “A´´ i demà no puc fer massa tard.

 12. Nois, a veure si algú m’explica com a anat la sortida d’avui per Siurana, que jo estic tot nervios esperant noticies de la sortida.

 13. jo que no hi era, i fa 35 anys que no toco una bici de carretera,els he vist com un llamp dues vegades, una d’anada cap a ciurana, tot just trevessaven prades,molt sencers….tots juntets. i un altre cop cuan tornaben, al creuar el bonic poble del vilosell ja pòrtaben un altra cara pero be…l’enric anaba 200 metres enrrera i ha parat al poble a xerrar una miqueta amb jo i ferli un petonet al seu nebot pau…uns cracks aquestos de torregrossa perque de juneda no he vist a ningu…jajajajajaja apa adeu!!al vilosell ja portaben 125 km esgarrifet…

 14. I no hi ha ningú dels qui van fer la sortida que m’ho expliqui?

 15. Tope guai, molt bé, impressionat.

  Vam anar a Vimvodi, per Fulleda i la pujada a Prades va estar ràpida i a bom ritme.

  La pujada a Ciuran espectacular i la tornada per Albaca i Les Crestes super.

  Els detalls una mica més tard que ara no puc, he de treballar una estoneta

 16. El Taran tampoc??? Que passa amb aquest equip, s’està desintegrant…

  Ara estic fent-me un adaptador al manillar per ficar-hi una “sombrilla de platja” a ratlles, ja que sol apreta.
  També he ficat pedals amples per poder anar amb “xancletes”, ara em tinc que acostumar a pedalar escarranxat per semblar mer pajesot de lo que soc.
  En fi arriba la temporada de platja.

  PERE que em deixaràs provar la plataforma per collir les olives aquest hivern?? Suposo que llavors no la faràs anar.

  El Marmo ha tornat de la ruta, i el Chiapuchi??

 17. Sortida de Torregrossa en direcció a Arbeca a ritme de sortida llarga (Marmo, Pere, Isidre, Pele, Enric i Caiman).

  A l’alçada d’Arbeca s’afegeix el ZP i continuem en direcció als Omellons, on el Marmo fa el primer intent d’escapada, que es neutralitzat per tots “ fins i tot el cotxe escombra”.

  Continuem en direcció a l’alt de Fulleda on puntua el Caiman “gràcies a la generositat del pilot que li deixa agafar uns metres per petonejar la seva família, oriünda del territori que l’espera al peu de l’Agustina per animar-lo). A Tarrés repleguem l’Albert que no l’havíem vist ni a la sortida “no sé on cony va activar el xip”.

  Comença l’alt de Prades amb el Marmo fent de gregari del Caiman, però la facilitat pujant de l’Isidre fa que l’ascensió sigui a ritme de Tour. Coronem i sense ni tant sols respirar l’Enric imprimeix un fort ritme de baixada cap a Cornudella que només pot aguantar a dures penes i perquè porta una Look, el Pere. El Marmo al coronar Prades és perd “com sempre” i el Pele comença a buscar-lo olorant el seu rastre. Hores més trad em comenta que perseguint-lo en lloc d’arribar a Ciurana van aparèixer a Margalef del Montsant pensant que era Margalef de Torregrossa. Els va rescatar l’Alsina Graells.

  La resta comencem la pujada a Ciurana moment en que veig que l’Albert es fot un pelotasso de “Fluor Kin” . A parir d’aquell moment els demés perdem el mon de vista i ell fa una ascensió al més alt nivell, el Pere recuperat del tot, l’Isidre en pla estel·lar li claven algún mastegot pujant. El Caiman perd les dents de tant clavar-les en aquelles pendents de fins el 18 % perquè havia de pujar com si fos un tren cremallera. L’Enric apretant devalent i sense deixar-nos relaxar ni un segon per nos ser atropellats. Fabulosa ascensió del Team Juneda (jo també vull el Fluor kin). Celes destitueix al Doc, que ja els he descobert el secret i aquest cap de setmana a Graus, buidaré totes les farmàcies per comprar-me “fluor kin” a litres.

  Tornada cap a Alforja a ritme de creuer i pujada a les Crestes amb un altra exhibició de força “fluor kin” De les crestes capa a la Pobla, el Vilosell i pujada al Grau.

  Baixada cap a les Borges amb una mitja de 50, 60, o més Km/h “no veia ni el comptaquilòmetres” conduïts per l’Enric (no se que menja aquest home, però quan et penses que està acabat ressorgeix com un Titan i et fa papilla) Doble punxada de l’Isidre que ens va permetre respirar una mica i cap a casa que ja ni ha prou.

  Postdata: No se si vaig veure visions o no, però a Ciurana hi havia el Chiapuchi i el Juanio. Que no m’avieu dit que s’avia perdut? Com pot ser que arribessin a dalt abans que la resta? No ni ha prou amb aquest misteri, que quan tornant vaig arribar a Juneda torno a veure al Chiapuchi que ja tornava cap a casa amb cotxe. Que em va tornar a passat? Si que corre que ni el veig? Que s’ha tornat extraterrestre? Si algú té alguna resposta a aquest misteri m’agrairia que m’ho féssiu saber, perquè jo no entenc res.

  Que et sembla la crònica Tarantula?

 18. caiman,al tarantula no se que li sembla pero a jo, genial… es com la millor de les meves croniques, veig que has agafat el testic…de ferles interminables com les rutes que hus marqueu.aixi que l’enric va poder conectar amb valtros despres del vilosell!!deunidor…ho el vareu esperar…aure de comprarme una maquina de carretera, aixi podre fer cronica de btt i aglomerat…apa matxaqueuse a graus…

 19. Que que em sembla?????? Doncs que em rossega l’enveja!!!!!. Jo aquí fent repòs per que em vaig atrevir a sortir a fer d’espàrring al Chiapuchi i ja veieu com m’ha deixat. I ara em foteu molta enveja. Però molta!!

 20. caram els reportatges del Caiman no es queden mes curts que els del Josedantoni

 21. pere, ara si que segur… que no lleguies tant des del cataleg del cotxe…jajajaja
  dita:ES MILLOR ESTA FOTUT PEDALANT EN MITG D’UN PORT QUE ESTA FOTUT I NO PODER PEDALAR…A CASA.

 22. Molt be per la retransmissió.
  Si vols, et puc posar una antena al manillar per retransmetre en directe l’etapa, així des de el meu sofà puc suportar millor els rigors de l’etapa.
  El Pele ha tornat??
  Si el veieu dieu-li que es doni pressa a muntar-me la bici, que ja estic fart d’esperar.

  Com tenim la banqueta de lesionats Taran & JosepAntoni ??
  Jo encara arrossego la pàjara de el dia de Ager. Necessito Mammmmmmm del bo, del que fan anar els de Juneda..

 23. Estic impressionat, heu llegit tota la crònica? Demà a l’institut proposaré una nova metodologia per aprendre a llegir que consisteix en donar una volta de uns 150 km, amb mes o menys 2.000 m de desnivell i escriure el que ha passat, segur que molts d’aquells nois que els hi fa una mica de “repelús” llegir o escriure si afeccionarien.
  Els de Juneda ens estan ensenyant a pedalar però nosaltres ens estem treien la carrera de periodistes, així que no sé ben bé qui en traurà millor profit per futur, si ells o nosaltres, que ja sabeu que la vida de l’esportista es curta.

 24. senyors dissabte 200km. de gloria a la marxa de Graus , el diumenge tinc que estar a Juneda fen la festa de les cassoles


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: