Enviat per: caiman | 5 febrer 2010

7 de febrer. Sortida

Hola companys.

– Ruta en BTT: Sortida de Cal Pele a les 08:30 h. Agrupament als 9 salts a les 09:00h.

– Ruta en carretera: Sortida de Cal Pele a les 09:00 h. Recorregut de la web

Anuncis

Responses

 1. Gràcies Deu meu, per escoltar les meves plegaries i fer que el dijous plogués i no pugés entrenar ningú. No puc suportar tenir la bici parada i veure com aneu acumulant km.

 2. Perdona, jo si que vaig entrenar igual. Ho sento.

 3. Pere, espavila que jo veus com està el panorama, oi?

  Bé, anem per feina! Aquest cap de setmana si no hi ha res de nou vull fer carretera, que com que no hi ha el Trilita “és a Paris amb el 1r vol que ha sortit d’Alguàire” no cal buscar camins plens de rames ni trialeres que només pot fer ell i els monstre “amb el bon sentit de la paraula” de l’Enric i a més no sé si l’operació econòmic-financera entre dos pesos pesats del club envers el canvi de “montures” ha arribat o no a bon port. A més he de retrobar-me amb el meus amics Ramon, Juanito i Chiapuchi, que no paren d’entrenar i he de controlar els progressos que fan.

 4. Teniu llicencia, ja podeu anar a corre i no teniu disculpa. Acabo d’anar-les a buscar a la federació i estam a les meves mans oh, oh, oh, que poderós que soc. El vostre destí a les meves mans, almenys el dels qui volen anar al Morell aquest cap de setmana.

  Demà a la tarda seran a cal Pele. OK.

 5. Així que fem aquet Diumenge, carretera o btt, potser millor carretera que els camins deuen esta una mica molls, ja en farem la setmana que ve de btt .
  Dons ja ens trobarem a les nou a casa del Pele.
  Caiman, ja as firmat els paper del banc, desprès passaré per casa del Boina i els recolliré, adéu i fins dema…………..

 6. Si algu vol sortir amb BTT, avui a les 14h a cal Pele. Pujem els Bessons i els Marquesos i cap a casa. Sense pasar per el fang. De moment apuntats: Tarantula, nevot del Tarantula, Chiapuchi i Ramón.

 7. Rectifico. Desprès de sortir avui amb la BTT. Plantant cara al aire, que en algun moment casi en fot a terra. Em contat i ens em donat conte de que el Ramón no havia vingut. Diuen de que el aire li ha fet po. Jo no m’ho crec que li fes po el aire, segur que ha tingut algun altre contratemps.

 8. El Caiman, el Marmo i Jo, em quedat que demà farem carretera. A les 9h al Pele.

 9. Estic estorat, esparverat, garratibat i no sé quants adjectius més amb el paparàs que ha fet el Ramon aquest mató. Vull demanar al molt Honorable Sr. Maragall “Conseller d’Educació) que em faci fer torn com al Ramon que vull entrenar-me amb ell (Chiapuchi, ho sento, però el Ramon està impressionant)

 10. nois…..esparverat, garrativat
  “i fa xulo aquest..”enlluernat,encantat, desmaiat,cansat, euforic animat…regalat de la vista.i no se cuantes coses/adjectius mes…he pasat avui….perdona Caiman que el plagi sigui tan descarat pero m’agrada com as comensat i ho he copiat….
  avui tot just era un d’aquells dies on ho tenia que donar tot i mes…el dia comensava força be, temperatura adient, solet
  ni una mica d’aire(Pere,no devies disfrutar gaire dissapte a les 12’30 direccio lleida)
  be doncs enfilem cap al Vilosell a les 8’30 clima ideal i cel ras i despejat….just avans de arribar al Vilosell conecto amb tres btteros de borges ,anaven en pla tranquil cap a Vallclara per lo que jo els faig costat i faig aquest tram amb ells…en arribar a vallclara ells reculen altre cop cap a borges….jo no…”tinc al cap de ferla respectable la sortida” i enfilo cap a Rojals,creu-ho Riudabella
  i agafo el cami que hem menara fins el mateix portal de Poblet….parada tecnica a la font del Abat Siscar…
  “font de ferro” microbitualla i amunt per La Pena, un cop coronat continuo pujant fins entrar al cami direcccio Castellfollitla cosa va be tinc bones sensacions i no estic especialment cansat…masa be!!!! cuant ja soc a l’ultim tram abans de arribar a la casa dels forestals prop de la carretera de Prades noto que la bici derrape mes del compte…..
  ppsssshhh..ppsssshh….faig baixar a tots els Sants haguts i per aver….miro que passa…ostres un tall no molt gran per el suficient per que el liquit sellant no funcioni….calma total…poso vent i he de mirar de arribar a Prades, a la gasolinera unflare mes presio avera que tal…. i aixo faig.. avans de arribari he de parar dos cops mes a unflar
  pero per fi avisto la gasolinera…alli poso fins a 3’5 bars i malament perque la fuita ara si es veu i es prou considerable… desesteixo he de muntar camara. trec valvula tubeles i monto camara umflem la roda si nois som dos ,el gasolinero que hem fa costat tota l’estona..
  fins i tot “fixeu-vos en aixo” s’ofereix a portarme amb la seva furgo, a Borges al plegar a les 7’00 de la tarda si no hem va be la cosa…total munto la camara i umflem…ja estic un altre cop en orbita.. i com que ja no fare el que volia… sino que tornare per Vilanova i carretera fins a Borges…faig un Bitualllament ben fet alli la gasolinera mateix…li agraeixo
  les alicates i la companyia i marxo…cuant portaba tres km en direccio a Vilanova catacrec!!!
  la roda es torna a desunflar
  I ARA QUE?gasto l’ultima ampolla de CO2 i giro cua altre cop a la gasolinera resulta que ell ven camares de bici i en te de 26″ pero esclar no en te amb la valvula petita…truco a tot-hom que puc trucar i finalment puja el meu germa petit a salvarme d’una mort segura GRAÇIES A ELL I LA SEVA DONA…
  l’idea era… un cop a Prades enfilar el cami de diumengue passat fins a Ulldemolins i despres pujar per la carretera les crestescalcant el recorregut…pero no a pogut ser queda pendent… tranquilitat queja la farem… no senfotra pass…apa siau

  pdta: regalatdelavista perque amb el vent d’air el cel era net i escombrat i es podia veure tot el pirineu nevat fins i tot els telecadires de pista…
  i Montserrat tambe!!!
  desde La Pena.

 11. Caiman et tallaré allò que et penja, que no saps que tenies que firmar els papers del banc, ves a casa del Boina i firma’ls, hi quant estiguin firmats m’ho dius per correu.

  Jo el Diumenge ho baix passar força malament amb aquell dit que portava, baix arriba a casa que em supurava tot el dit, i tot el Diumenge em va fer força malt, però avui Dilluns em farà malt perquè continuo treballant, hi mel enganxaré cada moment, jo encara baix fer 78 km el Diumenge, quants en vareu fer valtros.

  CAIMAN PASSAR HA FIRMAR ELS PAPERS, HO JA SAPS QUE ET POT PASSAR…..

 12. Collons quin Presi, està al Lore eh! Així m’agrada manant i fent sirgar -la gent. Ho sento Presi, ho faré avui. Ja sé el que vareu fer el diumenge, que varem veure les bicicletes del Team B aparcades davant el restaurant de Vallbona de les Monges. Mira, mira com es cuiden els nois!!!!

  Josepantoni: Dos aclariments. El primer; faria la ruta de Vallclara cap a Prades passant per la Pena de memòria de tant llegir-la. El segon; si en lloc de ficar-li CO2 li haguessis ficat H2O, agués passat el mateix?

 13. Francesc i Pere: Estic esperant la crònica de la cursa del Morell, o és que encara no us heu recuperat?

 14. Bona tarda a tothom. Perfectament recuperat desprès de acabar de fer una suau sessió d’entrenament. Ahir a El Morell vaig disfrutar com un nen. Tant que quasi m’apunto a l’escola de ciclisme del club local. La cursa es va desenvolupar per un circuit mixte: urbà-interurbà d’uns 11,7 km al que vàrem donar 7 voltes totalitzant uns 80 km. Les dades de la cursa són:
  82,6 km – distància
  40,9 km/h – promig
  2:01:02 h. – durada
  136 p.p.m. – frecuència mínima
  161 p.p.m. – frecuència mitja
  179 p.p.m. – frecuència màxima
  2094 kcal. – despessa energia
  Em vaig classificar en el pilot principal i estic a l’espera de saber la posició un cop penjin la classificació a la web de la FCC. Cal destacar que un dels personatges que va donar ritme a la prova era el Sergi Escobar. A la volta 4ª és va escapar i va treure 1’ 50’’ al grup principal. A l’acabar el vaig saludar ja que en l’època del Jordi Olives a la Territorial de Lleida, quan hi havia curses de debò a Lleida tant de BTT com de Crta., recordo que el Sergi ja guanyaba a l’Open Btt de Lleida. Em va constestar: “Com t’enrecordes si fa més de 15 anys”.
  Bé, el proper dissabte dia 13 toca anar a La Canonja a la propera social de Tarragona.

 15. Eeppppppaaaaaaaa…

  Ja he tornat de PARIS.

  Primer vol amb molts periodistes i molta TV, TV3, TVE, TV Lleida, CatRadio, SER etc..
  Personalment varen entrevistar-me a Catalunya Radio.

  Varem sortir d’Alguaire pujant per la vall de Tremp, posteriorment ens varem endinsar cap a la Vall fosca on teníem una espectacular vista dels Pirineus nevat. Entrats a “França” ens varen obsequiar amb una copa de cava. En 1h 15’ ens plantem a PARIS.

  Vaig anar especialment a donar un tomb pels “CHAMPS-ELYSEES” caminat des de l’arc de TRIOMF fins a la plaça de la Concordia, imaginant-me un pilot de supervivents del Tout de France trotant a tot drap per aquest adoquinat.
  Aquest fet m’ha fet absorbir l’energia despresa e impregnada, al llarg de l’historia, per milers del millors ciclistes del mon.

  Sortida d’Alguaire a les 16h, tots en pilot fins a PARIS, a pesar de varis atacs, i l’aire lateral que de vegades bufava.
  En fi, més de 2500Km a una mitja de ??? , Ummm una mica elevada.
  Unes “azafates” que ens feien l’avituallament etc. etc.

  JosepAntoni, amb l’exce·lent vista, vas veure’m volar amb l’avió. ???.

  CO2, CO2, noi que es contaminant….

 16. hola , la meva historia es mes curta que la del Francesc , a meitat de cursa em vaig retirar perquè em trobava malament , estic arrofredad i per córrer amb el Escovar i companyia es te que estar al 100%100

 17. Aprofito per posar la convocatoria de la reunió:

  12/02/2010. Junta general de socis

  Benvolguts companys/es.

  Us convoco el proper divendres 12 de febrer de 2010 a les 21:30 h. a la sala de plens de l’ajuntament de Torregrossa, a la Junta General de Socis del Club Ciclista Torregrossa, amb el següent ordre del dia.

  Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior si s’escau.

  Presentació de la nova junta directiva.

  Estat de comptes.

  Informacions diverses.

  Torn obert de paraules

  Atentament.

  Carles Capell

  President CC Torregrossa

 18. Ep;

  Divendres no puc venir, fem un sopar del viatge a Sicilia de l’estiu, en el que presento un DVD que he fet especialment….
  + festa + drinking + lo que surti.

  Dono el meu vot de confiança, a la nova junta.

 19. Taràntula no parlis tant de junta i parla més del Ramon, que encara no m’he recuperat de l’esprint que va fer per coronar primer a Malda, ni dels relleus que va donar contra vent “i marea” de Tàrrega a Torregrossa, ni del pas pel terraplè deixant a gairebé tot el grup, ni de …………. Collons, collons, colons que fort que està el Ramon.

  Pere i Francesc ni Escobar no gaites, ara toca Ramon, Ramon, Ramon, que des de que fa el quart torn no el pare ni quisqui.

  Per cert algú sap alguna cosa del Marmo? on és? que està recuperat? que te la ……. ? Necessito noticies seves, ja.

 20. Deixa asta al Ramon i firma els paper del Banc collons, que ja ets prou grandet, i baixa que la bicicleta d’una vegada……..

 21. Hola nois!!! He sentit que desprès de la Junta General de Socis, la Junta nova obsequiarà a tots el socis/es assistents amb un bon sopar?
  Visca la Junta nova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 22. Francesc i Pere, us vau perdre un dia innolvidable per el Ramón. Us vau salva de miracle, per que si arriveu a estar a la sortida del passat diumenge, no sé pas que us hagies passat a vosaltres ja que el Ramón estava imparable.

  Us vau salva de bona!!!!!!!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: