Enviat per: caiman | 18 febrer 2010

21 de febrer. Sortida

Hola companys.

– Ruta en BTT: Sortida de Cal Pele a les 08:30 h. Agrupament als 9 salts a les 09:00h.

– Ruta en carretera: Sortida de Cal Pele a les 09:00 h. Recorregut de la web

DISSENY DE L’EQUIPATGE NOU

Anuncis

Responses

 1. Ostia, que li heu donat al josepantoni? Sembla Oviguanquenovi de la guerra de les galàxies quan se li acaben les piles. Enric: si us plau posa’l a recarregar rapit. Crec que això de sortir el diumenge i fer menys de 200 Km li ha afectat.

  Taràntula: avui s’ha apagat la vela perquè m’he deixat la porta oberta i com has pogut comprovar no ha plogut, però després del tute que m’heu fotut tu i el Chiapuchi, millor que agués plogut. Per la resta de mortals; no us penseu que hem anat a entrenar, no, no , no el que hem fet és anar al cine.

  Pere, JR i la resta de companys que seguiu el bloc des d’Alacant: Com us passi algú no cal que torneu i espero que quan torneu no ens ho feu passar molt malament amb el sobreentrenament que portareu. Gaudiu de la carretera, del spa i de ……… Porteu alguna barra de torrons, d’acord.

 2. Be, ara que ja han passat uns quanta dies explicaré la veritat.

  RAMONNNNNNNN, tot el que vas passar era un MUNTATGE!!!

  Si, si era un organitzat i ben planejat muntatge.
  Realment el terreny estava més sec que les Garrigues a l’Agost, llavors el CAIMAN va contractar al seu cunyat l’EUGENI per que amb el tractor i la Cuba anés regant les zones previstes de pas.!!! Ja era una mica sospitos zones extremadament seques respecte altres molt enfangades???
  Tot va sortir segons el pla establert.
  Ho sento INNOCENTEEE.

  Sempre en preparem alguna als NOVATOS….

  Has superat la prova de foc, perdo de FANG..

  Jo que estic al jurat, et dono el meu vot positiu.
  ENOHORABONA…RAMON.

 3. Ostia!!!!!!

  Ramón, que has dit??????????

 4. Qui havia de dir que l’heroi de la jornada havia de ser el meu cunyaaaaaaaaaaaaaaaoooooo………

 5. Ja porto un parell de nits que no puc dormir….
  Es un run, run que no em deixa dormir, ni concentrar-me ni res de res…

  Umm, bull confesar-me.

  Siiiiiii, ha pecat, soc un PECADORRRRRRRR.
  Confeso que Dijous vaig sortir a ENTRENAR.

  Perdona Senyor a quest pobre Pecador!!!.
  Crec que demà toca Autopista Alquitranada…

 6. Així que aquell ciclista que vaig veure en una cruïlla que volia atrapar i que s’anava allunyant sense poder-he fer res, erets tu? Doncs et vaig malaïr els ossos tota la nit. Suposo que per això no vas poder dormir. Pecadorrrrrrrrrrrrr.

 7. Hola nois. Això més que un club de ciclisme sembla un club de jubilats que escriuen al tauler d’anuncis les historietes de la vora al foc, els sopars de duro i les batalletes de la postguerra. Deixeu la literatura per afeccionats i dieu-me el plan de navegació per demà.

 8. Demà descanso, que si no el fetge no aguanta tantes “pastilletes”, amb una mica de sort pot ser hi troveu algo de fang!!

 9. Yo tinc unes cuantes faltes de les que demanar perdó a la dona, així que per començar demà he d’arribar molt d’hora a casa.

  Tenin encompte que an dit que demà entre una nova borrasca per ponent i que a Lleida començarà a ploure al mitgdia, habia decidit no sortir, però finalment com resulta que el Trilita i el Caiman també han d’arribar molt aviat, finalment, el Trilita, el Caiman i jo, em quedat de sortir de 9h a 12h desde Lleida i així tots arribarem aviat.

 10. Demà sortim de Lleida amb el Caiman + Tarantula, ruta ultra secreta….

  N’hi jo la conec ¡¡¡

  Doc, sospito que el Ramon te coneixements superiors de quimica als teus….
  No se si apostar per un altre conseller???

  Que tal els de ALACANT, en aquest païs no treballa ningú ???
  N’hi han 3 o 4 de Lleida que surto amb ells que també vàren fer el clínic…

 11. Sortirà algú de Torregrossa demà?

 12. UFFFFFF!!!! L’ivernal 44km?

 13. Avui, un altra vegada, grandissim espectacle del MARMO!!!!!!!!!!!!!!

 14. Tinc fang fins a les orelles, el de diumenge passat no era fang, era una mica d’humitat, el fang era a Cervera.

  Josep Antoni tu as fet la llarga i tan sortit 40 km , però ami fen la curta me’n han sortit 30 km, i duran un quilòmetre i mig,he anat amb la bicicleta penjada al coll, la gent que ens trobàvem van optar per entre dos persones porta dos bicicletes, un agafat a les rodes del davant i l’altre a les rodes del darrera, perquè si no, tenies que arrossegar la bicicleta amb les rodes frenades, jo com estic tant fort la portava penjada al coll.

  Perquè tingueu una idea, he fet 30 km, he tardat quatre hores, un promig de 11 km l’hora, i el rellotge de la bicicleta em marca que he pedalat dos hores i quaranta-cinc minuts, doncs aquesta hora i quart o estava parat o portava la bicicleta al coll, a set un infern. Mira que jo soc curiós i netejo moltes vegades la bicicleta, però avui l’he netejat mes vegades que amb tot un any , avui no es podia corre d’aquella manera.

  Els de Cervera van demanar un port, però ami em sembla, que fen-los-hi una universitat es van queda curts, jo els en hauria fet dos de universitats, i apart els obligaria a anar-hi.

 15. Carles, tot i això que tú estaves mes preparat que els demes, ja que el passat diumenge et vam fer un entrenament de fang.

  Tot allò era per que puguesis fer un bon paper a la marxa de Cervera.

  Josep Antoni, que no hi ha crónica teva?

 16. El Josep Antoni deu esta mort, jo gaireve no respiro, i per fer una cronica d’aquelles s’ha d’estar bastant be de salut.

 17. Tarantula, que avans no i he pensat, com a anat el vermout amb la dona, et deus fotut alguna cervesa no.

 18. Components del VELCRO….
  Component A :
  Tira sintètica on en una cara i te inserit in tipus de llana suau….
  Component B :
  Tira sintètica on en una cara i te inserit un seguit de ganxets de plastic molt petits i junts…
  i que un cop els ajuntes costa de desenganxar
  això no i surt al reial diccionari de l’acadèmia…però també i podria sortir…
  que a passat avui????
  on es en wally???

  a passat que els components del velcro s’han materialitzat a Cervera en forma de …
  Component A : el terra…
  Component B : la btt….
  “materialment pegats l’un al altre…”no i polia no, però avia plogut mes del que voldríem a les nou sortim i ja de cop sender tovet cap problema… però als pocs km la cosa estava ja desfeta, els corriols i camins impracticables i per cada 10 metres a sobre la btt, en feies 100 a peu i amb la btt molts cops al coll, la gent reculava i abandonava la cursa…que semblava la retirada a discreció d’alguna guerra…

  personalment he disfrutat bastant dels corriols tot i que eren perillosos pel la quantitat de fang….tinc un secret…el cert es que estic molt millor de l’equilibri i ho he trampejat prou be…
  fins a tres cops l’organització a posat la meva retirada en safata de plata un furgo ,un quad,una moto…
  “si vols et portem a meta”
  “que tot esta igual que el que ja has fet”….
  aaaaahh!! no i no però si nomes ni ha una mica….adelanto a un paio que plega… de la bici no es distingeix res de la suspensió posterior, completament colgat de fang tou i pegadís argilós…les rodes semblen les de una moto d’enduro,i segurament pesava 20 kg…
  un altre,aquest si que m’ha xocat també plegava d’alt del quad la bici tota colgada de fang una Cannondale..HI MOD del 2010 FULL EQUP de 8000 eurets… rígida, abatuda estirada sobre el remolc… i el seu pilot “que no se la mereix “per fer-la plega capcot cap a casa” la meva rush que li ho diu
  “jo he tingut mes sort o no..”

  així veient plegar a la gent eh nat fent via i superant kg i kg de fang fins que he arribat a un poblet(no em pregunteu quin era perquè, ni sabia quin era, ni qui era jo….) amb un cartell que i deia, en un km avituallament una bona pujada de camí no molt enfangat arribo a dalt i….sorpresa!!on es l’avituallament???
  ELS DE L’AVITUALLAMENT TAMBE HAN ABANDONAT !!!
  increïble…ni l’apuntador….ni cotxe ni taula ni ningú i per si fora poc tres camins i cap indicació…visible cap on tiro??? dono un tomb per el lloc i casom seuna que es això??? increïble un altre cop …indignant,denigrant,poc respecte??? al peu un arbre, els de l’avitualla….
  han deixat una ampolla amb tres dits de coca-cola i un vas de plàstic, amb tres galetes un trocet de plàtan i una almosta de metlles i vellanes….no entenc res…
  com ho sentiu, no avia vist mai res igual,simplement han plegat abans de tancar la cursa???…intento trobar el camí per acabar.. però no es veuen roderes que jo pugi dir aquest es el camí…
  .desprès d’una estoneta provant de trobar una cinta o algo veig l’entrada a una trialera però amb d’indicació de sortida … i no d’entrada per lo que dedueixo que per allí es venia de la ruta curta,pero com que “a falta de pan, buenas son tortas” decideixo entrar-hi i fer la curta a l’inrevés…corriol llarg i enfangat a mes no poder pujades insofribles “a peu”…fins que surto a un camí relativament amb poc engravo tot el ferro i tot el que dona la maquina planejo/baixo fins al peu de Cervera…i pujada fins a meta…de les 9’00 a les 3’20 de la tarda per fer 44km algo a anat malament esta clar no?…aquesta era una cursa per arribar a meta de 12’00 a 12’30…però….que i farem això es btt…heu fet be, els de carretera…després a meta hem digueren que molt pocs l’han acabada tota….ossigui que soc un heroi”de fang”…

 19. Josepantoni, sí, ets un heori!!!!!

  Carles, la dona avui m’ha tret dues faltes de cop. A les 12:00h ja era a casa. L’he portat a fer un vermut, i m’he fotut 3 cervesses que s’han posat de collons.

  Enric, com a arribat el nostre Marmo?

 20. Ep nois cal fer un homenatge al JosepAntoni,
  SIIIIIII noi t’ho mereixes….
  Un altre dia et deixo el GPS, ja que aquets de la SEGARRA son una mica cabronetes…

  El Marmo avui ha ficat a punt el COMPAC, fen una nova exivició del seu “intermitent” potencial, renoi com tira amb aquest equipament, jo no hi ha qui el pari…
  Encara que…, el Taran li ha fotut una bona picada que li ha costat uns quants Km a recuperar-se..

  Pereeee, si en tens algun altre de COMPAC com aquest… igual en podem parlar, això SI amb un “11” si pot ser.

 21. No, no i no, feu el favor de no passar-li nou material al Celes que ahir amb la nova Pinarello i el nou compag “ell també en porta un” ens va fotre alguna sèrie que encara em tremola el bigot.

  Per cert, el Marmo, que dig Marmo? Ja torna a ser l’Igor, el depredador de l’asfalt, el potent @rodador del club, el..el…..el continueu vosaltres que m’he quedat sense adjectius.

  Josepantoni: No esperava menys de tu, sabia que no fallaries ni a la marxa ni a la crònica, tot i que he tardat a entendre que volies dir fins després d’un hora de llegir, doncs, no entenia res fins que he vist la paraula Velcro associada amb BTT i fang.

  Carles, com tornis a parlar de fang et clavo un mastegot. Ara ten dones compte que el diumenge passat només volíem portar-te entrenadet a la cursa de Cervera?

 22. Antoni, aquella trialera que no es podien pujar les pujades també la bai Josep fer, la que venia desprès del avituallament que tu no vas troba, però nosaltres anàvem cinc ciclistes i ens ajudàvem a pujar la bicicleta, una cabronada la veritat, ja o he dit abans dos universitats i que i anessin.
  Caiman, si em fots un mastegot caic a terra, que encara no m’aguanto dret.

 23. Si, però si te’l foto, serà amb molt de carinyo i col·locaré estirat a terra al Marmo perquè caiguis sobre un lloc tou.

 24. Si el Marmo, tot es ossos.

 25. D’acord Carles, ja buscaré una alternativa, però ara tens que fer la crònica del diumenge.

  Sis esforçats de la ruta vam compartir una part del diumenge, perquè tres tenien que estar a les 12 a caseta. El Marmo, l’Enric i el Domingo ens van venir a trobar a Artesa i tots plegats amb el Celes el taràntula i jo vam continuar camí de Castelldans. Estic adonant-me que aquesta crònica ésun rotllo, així que val més que vagi al gra:

  MARMO: Impressionant fins que se li van acabar les reserves gràcies al compag que estrenava. Pere fes el fotut favor de no vendre-li res més a aquest noi, que cada vegada que estrena alguna cosa patim de debo..

  DOMINGO: Li he de donar les gràcies per no fer-nos patir pujant Castelldans i respectar l’edat, o això suposo i per tenir que arribar a casa més aviat, inclús que els jubilats que l’acompanyaven.
  ENRIC: Quan s’escalfa (després de uns 50 o 60 km) no hi ha qui el pari, a partir d’aquell moment es transforma i ni el Contador podria amb ell.

  TARÀNTULA: Sembla que no hi és però quan pico pica fort i a més avisa (a tal corva et fotre una picada) i ho cumpleix i sinó que li preguntin al marmo que encara té el fiblo clavat al cul.

  CELESTÍ: Només faltava que estrenes una Pinarello, ja no podíem amb ell amb el ferro que portava, doncs ara menys. Va fotre unes quantes estirades que encara tinc les pulsacions a 280 i si no en teniem prou quan faltava 500 m per coronar cada cim fotia el pla (un altre compag, igual que el marmo, però amb resultats diferents)

  CAIMAN. Si no m’espavilo aviat m’anomenaran sargantana, amb això ho dic tot.

  Me’n vaig a encendre més veles per fer ploure, perquè sinó aquí entrena tot quiqui “menys jo, clar”

 26. carles!! no ni a de trialeres que no es poden fer …..
  hi ha persones que no poden ferles….
  com ara jo…
  ja tinc l’inscripcio feta a Aguilar de Segarra per la maratho de l’anbaso….
  hem faran la clenxa… pero aquest cop el de la moto escombra arribara a l’hora…

 27. nois …..
  ja tenen els temps a cervera… de 120 inscrits a la llarga tansols 19 l’han competada,no cal dir qui era el 19…
  impresionant “cent-un” desertors….

 28. Josepantoni, im……..presionant.

  Promitg de 7,29 km/h

  Im…….presionant

  Ni me ho imagino el que hi devia haver per allí

 29. Carles, t’acabo de veure.

  Im……..presionant 5,59 km/h de promitg

  El mateix que al josepantoni, ni m’ho imagino el fang que debieu trobar.

 30. sIIIIIIIIIII; Vaig deixar-me de felicitar l’altre heroi EL CARLES.
  FELICITATS……..per suparar la prova de FANG.
  Aquestes gestes son de les que et recordes tota la vida.
  Llavors no et bull sentri si en una sortida tenim un xic de FANG….

  Crec que l’imatge del dia seria….
  Un noi fornit i desconegut, amb fang fins les orelles, amb una bici que sol·lament te un braç de forquilla, regirant per les escombreries per si trova un troç de pa per rossagar….
  Tot un personatge.

 31. el marmo el diumenge va arrivar sobrat perque em va acompanyar fin a borges ja que tot el cami em deia que el compac li agradaba molt i es veu que la ruta li va sapiguer a poc i ancara en volia gaudir mes de aquella maravella de plats i bieles semblava com sino tingues que poguer gaudir mes del compac el volie exprimir del tot va comensar a ploure una mica del pla de margalef fins a borges pero es igual ell compac amunt i compac avall sin comentarios Felicita als herois del fang ara el carles ja sap lo que es fang i no quatre humitats de no res

 32. Que el MARMO et va acompanyar fins a Les Borges? Renoi quin ciclista més complert -vull dir, més compac-. Jo que em pensava que s’havia quedat sense benzina i resulta que portava un altre deposit per estrenar.

  El diumenge el MARMO ens fotrà canya perquè després d’un bon esmoçar estarà imparable.

  Taràntula espero que et recuperis aviat perquè sinó no podrem parar al MARMO. He parlat amb el JR i m’ha explicat la caiguda que va patir i ja té solucionat l’assumpte de l’atenció que va rebre a la SS.

 33. Del Marmo, ara faré un terrible esforç i no en parlaré.

  A veure si els de Alacant expliquen alguna cosa.

  No em puc treure als del fang de Cervera, he mirat totes les fotos de la Web. Encara no puc pair com es poden fer aquests promitjos.

 34. Ufffff sort que vaig “descansar” lo diumenge …

 35. tarantula …aquests promitjos surten facil… amb el cotxe de San Fernando un ratito a pie y otro andando….
  per entendreu tansols has de veure la foto de la gent creuant el sembrat a peu i amb la bici al coll per desertar de la cursa…segurament ja ho has vist….salut i pedals

 36. Sí, josepantoni, ja he vist la foto, i ja pensava que el terrible promitg es degut a que vau caminar molta estona.

  Però el promitg que vau fer ………. es terrible.

 37. Recordo a tothom que aquest diumege dia 28, la sortida oficial es al lloc de costum però a les 8:30h i es va a esmorçar ja que es el dia del club.

  Tothom que vulgui venir serà benvingut.

 38. taran no tenfotis …. lo promitg fa pena…i bon profit a l’esmorçar…fins la granadella?

 39. pels que no estem avessats en la materia… que algu hem digui que coi es un “compag”
  compag amunt …compag avall…el nou compag..etc..etc..
  del marmo i del celesti…

 40. De compag n’hi ha de molts models.

  El Marmo per exemple, porta un del model “Compag relampago”, es un aparell que s’incorpora a les bieles i fa que a la primera rampa que trobis per el camí, apretes el cul, apretes les dents, i fots una sortida com un llamp. El problema d’aquest model es que a partir de la primera rampa, despres ja no te efecte i ja no fots res mes. Es a dir, es molt explosiu a la primera rampa, però despres ja et quedes a totes les demes rampes o pujades.

  El Celestí porta en canvi el model “Compag Dur-Acero”, aquest model, fa que a la primera rampa que troba, tots els acompanyants excepte el que condueix la bici, apretin el cul, apretin les dents, i veguin les estrelles per aguantar el ritme. Aquest model, a diferencia del model del Marmo, no perd l’efecte a la primera rampa, sinó que dura durant els primer 100 km, a partir d’aquí comença ja a anar una mica mes suau.

  Hi ha mes models al mercat, però dels altres models ja t’ho esplicaré un altre dia.

  Espero que t’hagui quedat clar que es un compag.

 41. Jo, ho sento pero encara no se gaire com funcione això del COMPAG, millor que t’ho expliqui el MARMO que és tot un expert.
  El que si demano es poder ficar un 11, que ja es hora de dur un desarrollo com cal.
  El MARMO va dir-me que amb el 12 ja en tenia prou….Jo que li volia explicar els secrets d’un bon rodadorrrrrrr

  Per cert, lo fang de la SEGARRA te propietats medicinals per la pell i altres parts del cos??
  Com a mínim amb el de Verdú fan cantis..

 42. a verdu fan cantirs… i amb naltros varen fer mones de pascua….

  als avituallaments nomes i avia xurros perque la xocolata ja la portabam naltros…jeje..

  tarantula aixo era una explicacio o una cronica…
  que dius que que fa…??

 43. Jo vull un compag, però del model del trilita

 44. Amb el compac no trobava el ritme i tornan a partir de Borges quan em vaix despedir de l’Enric semblava un camión antic planejant anava fent però pujant treia una fumareda per darrera que no em podia treure del damunt una excabadora que m’anava al d’arrera.

 45. Marmo, tranquil, això que expliques son els efectes clars del compac. Tots els que portem compac, els primers dies em fet el mateix que tu.

  Quan haguis surtit uns dies ja veuras com això no ho fa mes.

 46. Caiman, collons, apaga les veles d’una vegada, que avui que ja em trobava una mica mes bé, va i fas ploure una altra vegada.

  Cagon ……

 47. Ela d’Alacant encara s’estan foten els torrons???
  Tornaran amb 3 o 4 Kg de més…

  Al Caiman li fotre les veles pel…. Balcó…ejem..

  Algú anirà a fer la de la Granadella suposant que hi hagui FANG ???

  MARMOOOOO el Compac te efetes dificils de controlar, cal PA i CIENCIA, i una mica de química…
  DOC felicitats per l’ùltima versió de Alpiste…
  Encara que el preu, Ummm, m’has pujat un 12%, quant tot està congelat… No se si me la fots…

 48. jo i nire a la granadella amb o sense fang..i a la xallenge d’almatret i seros tambe… ja estan formalitzades les preinscripcions…ossogui avera dia 21 cervera.28 aguilar de segarra,7 la granadella,
  14 almatret ,21 seros,

  atencio!!! la xallenge… dues curses per 15 eurets eh??

 49. L´increment és pel iva que ha pujat i continuarà pujant, de totes maneres si pujes més et passaran de l´equip A a l´equip Pro; recorda descansar una setmana al mes de les “ajudes” si no et carregaràs lo fetge!! (jo estic en periode de “descans” fins que les transaminases es normalitzin)


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: