Enviat per: caiman | 20 Abril 2010

25 d’abril. Sortida i Marxa Racons de la Conca

Hola companys:

 • Carretera: a les 09:00 h. sortida de cal Pele per fer la ruta prevista i que podeu trobar a la web del club
 • BTT: 09:30 h. sortida de cal Pele.

________________________________________________________

  MARXA RACONS DE LA CONCA

  Anuncis

  Responses

  1. Ja som 6 inscrits a la marxa de Racons i encara en falta uns quants. Doneu-vos manya, que el 21 s’acaba la inscripció anticipada.

  2. Ho veus Cayman. Fins i tot el Pere diu que es una bona idea. A la carpa, que ha d’estar climatitzada perque nosaltres ja som ciclistes de nivel, hi volem: llumetes, jabuguito de bo,peixet fregit, rebujito, manzanilla. Tot això servit a taula per dues morenasses. Si no em sembla que no m’apunto.

  3. He llegit “ciclistes de nivell”??, ja no tinc dubtes no tinc prou nivell per donar guerra, així que aquesta me la perdré, no lastraré al Celes i ja podeu pujar “rapidillo” que a mes d´un farà petà a la baixada (i altres pujant també) per aixó li diuen Trilita, i NO frenis Celes.

  4. tranquil Doc… diu que de nivell pero no diu de quin……no t’aspantos….
   de bon rotllo eh?

  5. Molta conya amb el nivell, però a mi m’espanta molt més el DESNIVELL, especialment el del diumenge si el Trilita decideix no tocar el fre i no parlo de quan baixa (no el toca mai), parlo de quan puja.

   Francesc i Pere, no patiu que el diumenge a Prades hi ha “gallifara”, el Presi ens espera amb una coral del Tropicana, massatgistes de l’est i cansalada catalana per refer-nos de la pujada i preparar-nos per la propera o per la retirada (depenent de com ens senti la farra)

   Que passa Doc? Que encara et fa mal el culet?

  6. Ostras Doc, tot el que t’estan preparant i dones l’esquena…………… això no es fa.

   I ara quina excusa puc donar JO si no puc seguir als SUPERS.???

   Joderrrrrrr, cada cap de setmana un disgust o altre…

   Proposta per fer a dalt de Prades, reunir-nos tots els el club i ballar “La CONGA” seria un punt brillant al currículum del club….
   Si volen acceptem als Juneda TEAM, però ballant al darrera….

   La conga…..
   de Jalisco….
   Ole…..Ole………..Oleeeeeeee

  7. Però si jo ho he fet per tú!!! Per que els hi puguis donar canya!! sense lastre, però aquesta setmana no he posat la rentadora, no he planxat, no he fregat els plats … no podré pedalar ja em sap greu ja, però … n´hi haurà més no??!!
   La conga del jalisco … lalalala!!

  8. a mi plim…. el que jo,vull es que el Caiman encengui unes espelmes “pro pluja” avera si es calma la pols als monegres…..
   que sino sera greu….
   apa salut i força a Racons….

  9. Joseoantoni, crec que he abusat tant de les espelmes que ja no em serveixen de res, però tranqui que estic buscant un altra estratègia. Quan la tingui i si funciona ja t’ho faré saber, però avui no puc pensar danat que encar porto el disgust del partit d’ahir del barça

  10. Ostras DOC, aquesta marxa es prou asequible per fer-la “sense CALAMBRES”….
   140Km on la meitat son baixada…..

   Aprofita ara que has començat a pedalar amb la asphaltica, que si no s’et robellarà…

   JosepAntoni, estic fent merits per venir als Monegres,….Pere que aquesta no hi ha trialeres, tot pista ampla, i viento en popa…

   La conga…..
   de Jalisco….

  11. Francesc, hauries d’entrar rapidament a la pagina de bicinscripcions i editar el teu perfil i rectificar el nom del Club. has posat “Torregossa” en lloc de “Torregrossa”, al deixar-te la “r”, fa que al fer una busqueda per club, no surts a la llista dels participants del Torregrossa.

   Si pots canvia-la, entrant a “modificar dades personals”, i una vegada a dins canvies el nom del Club afigint-hi una “r”.

   En cas contrari, perdriem un component del equip.

  12. Falta una “R”?? Francesc agafa la meva de “R”icard i pòsa-la dins de Toregrossa, no podeu deixar al Chuiapucci sense Copa!!!.

   Definitivament estic “castigat” el diumenge, no podré fer ni de Congero, a veure si dissabte surto per les Garrigues per no robellar-me (Celes he apostat tot per tú 6/1 a bicing-wing.com, al menys em “forraré”, ho sento Pere, llàstima Caiman … NO FRENIS!!

   La Conga del jalisco … lalalla lalal

  13. Ja he fet les modificacions oportunes. Jo no m’en havia donat compte. Les dos darreres inscripccions eren correctes i ara quan entres ja tenen les dades en la memòria. Bé en qualsevol cas afortunadament que m’heu avisat.

  14. Molt bé francesc. Encara que em sembla que ja podeu despedrir-vos de mes copes. A Racons els del Sant Andreu, em sembla que han desplegat a 15 ciclistes. Si en fotem a 5 ò 6 a terra i no acaben, potser guanyem.

  15. Aposta equivocada…..
   Jo he ficat 6/2 pel Ramón, i 6/3 pel Marmo….

  16. El Marmo está contractat de cambrer al habituallament que posarà el club a dalt a Prades. Portarà la bianda amb l’autocar i montarà unes carpes i cuinarà per tots els participants del Club.

  17. On eren avui el TIRITITITI-TRILITA i el CAYMAN THE BOSS que no han vingut a agafar l’Ave. Jo sol no puc i estic esperant que em doneu un cop de de mà per doblegar-los. Quins companys!!!

   I el Marmo portarà massatgistes russes. No sé on ho vaig llegir això

  18. Francesc, hauries de comprar un radar com el meu i llavors sabries cada moment on estan el Caiman i el Trilita.

   Trilita: el radar avui no ha donat cap avis. Això no descarta 100% que no hagi sortit, però si ho ha fet ho ha fet d’amagat.

   Caiman: Avui el radar s’ha tornat boix. M’ha donat sortida del Caiman, per la zona de Vilanova de la Sal, però em dona una velocitat masa alta. Hauré de revisar els sensors, per que això no em cuadre. Si el que diu el radar es veritat, el Celestí ja pot tornar a anar a pujar Vilanova que ha reventat el seu temps.

   33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333

  19. i les russes?

  20. acabo de mirar les incripcions i no e vist inscrit al marmo com es posssible aixo? que farem sense ell jo no estic acostumat a estar tants dies sense pedalar am ell marmo et trobo a faltar sense tu no soc el mateix no pedalo de cap manera ancara i estas a temps de apuntarte no cal que diguis que tens que fer de cambrer ja en llogarem un per aixo no et cal patir tarantula com va anar el segon tram de la ruta que vau fer tard? espero que els meus calculs no estiguesin equivocats bueno fins el diumenge ja ens veurem posdata el dimats vaig fer 60 km i avui 43 km no em semble que estic sobreentrenat no estic acostumat am aquetes taules de entrenament no se com anira el diumenge

  21. Enric, el diumenge molt bé. Amb les teves indicacions fins i tot vam arribar d’hora, i aixì em vaig estalviar un castic de la dona.

   No entrenis tant Enric, que tu sense entrenar ja estas molt fort, ara m’imagino el diumenge amb aquest sobre-entreno que has fet.

   33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333.

   Del Marmo si algu en sap alguna cosa que ho expliqui, per que jo no se si pensa que ja l’han enterrat.

  22. Doncs, el meu radar ha marcat que el Taràntula ha picat al Caiman a Vilanova de la Sal i l’ha deixat com una sargantana.

   Telegrama pel CC Torregrossa

   -Trilita, confirmo tens que tornar a pujar Vilanova STOP
   -Temps pulveritzat pel taràntual SOTP
   -Primer en coronar, Taràntula. STOP
   -Caiman pulveritzat STOP
   Diumenge fa falta antidor per verí de Taràntula STOP

  23. He parlat ham el marmo i no li passa res, lo que passa es que esta una mica trist per que ala feina li exigeixen cada vegada mes, i no te tems per entrenar, crec que en algun moment ens el trobarem per la marxa dels racons
   Ha proposit de entrenar,que passa ham el Caiman, Taràntula,Francesc i Trilita que es que sortiu cada-dia a entrenar,no me estranya que estigueu tan fors.

  24. Acabo de revisar les dades del meu radar. Està homologat.

   Telegrama del Caiman erroni STOP. Radar continua dient que Caiman volaba per Vilanova STOP. Jo aquesta tarda tenia que treballar STOP. 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333, 33.333 STOP.

  25. Doncs si algú vol entrenar dissabte (es recomana descans una dia abans de la cursa) li faig d´sparring, snifff snifff una carpa del Club a Prades, barra lliure, russess, el Marmo, … Tarantula tenia dubtes entre tu i el Celes a les apostes per internet però ja veus que he arriscat (espero que t´oblidis l´insulina, el casc o algo!!); Enric buscaré la teva roda (un altre dia) però al ritme que aneu ja no la veuré més (feu fotos)

  26. Ostiaaaaaaaaaaa..

   No entenc res…
   Si resulta que va fer 5 STOPS, com collons em va poder batre el CRONO???

   Setmana complicada per a mi, i a la vegada, emocionant…..

   Ahir vaig rebre un inoblidable homenatge “juntament amb 2 profes més” en el nou edifici emblemàtic de Lleida “La LLOTJA “. El Sr Alcalde i altres autoritats,més els familiars,els meus fills, companys de feina etc… Surt al “SEGRE pagina 2”
   Varen projectar un vídeo personalitzat de la trajectòria professional, entrevistes als meus alumnes, companys de feina etc. Fer el discurs de torn….

   El dia anterior no vaig dormir…. i aquesta nit tampoc…Massa emocions juntes.

  27. Vinga les meves felicitacions pel Celes!!!, epppp i no t´emocionis que es meus estalvis estan en joc el diumenge!!!

  28. Moltes felicitats Celestí. El del gremi sabem de la teva bona feina i estic molt orgullós de considerar-me amic teu. Amb professionals com tu dona gust treballar.

   Ara be hi ha una cosa que no controlat i jo si (la data del lliurament del premi) com que sabia que t’emocionaries, li vaig demanar al Sr. Alcalde que el fes un parell de dia abans d’una marxa i que el pica-pica fos molt abundant. la tàctica consisteix en que no puguis dormir per l’emoció i per la galifara.

   I per acabar li vaig demanar de genolls que no et fes un altre homenatge per haver descobert la Trilitabici. Espero em faci cas

  29. El comentari anterior és mereixia anar dedicat exclusivament al nostre gran Celes.

   Marmo: com et vegi pel recorregut sense dorsal li diré a la teva parenta que et posi a règim de tot. Així que ja ho saps encara ets a temps de venir, que hi haurà fins i tot el Ramon, collons.

   Francesc: si vols pujar a l’AVE ja pots canviar de ruta i de company, el Taràntula és el veritable animalot que vola per damunt els caps dels pobres ciclistes, suats i asfixiats, per les pujades del Montes (ostia que be que m’ha quedat)

   Pere: dona senyals de vida i explica com va l’adaptació a les bieles del Marmo, que estic intrigat i pateixo, perquè no ti hagis adaptat del tot.

   Taràntula stop. Mentider stop. Caman a les avellanes abatut stop.

   Francesc: estic segur que veure ballarines cubanes, massatgistes russes i fins i tot papallones. Ho veig a cada marxa quan agarro el pajaron, però, quan vull tocar-les desapareixen com en un oasis.

  30. Ja t’he vist Celesti al Segre, molt guapo, tan mudat, pero un altra vegada ficat devant, que una mica mes i no et bec, com estic acostumat a veuret vestit de ciclista, m’ha costat una mica trovat.

   Felicitats Celesti, i que el diumenge que vaigi be a tots els que aneu a la conca, jo anire ha esmorza, pero a Castellnou, no a la cruilla de Prades com s’ha dit croniques enrera, adeu i deixeu al cc.Torregrossa força be, per lo menos com el dia de Cervera, amb el Papuchi axecan una copa, ( perdor volia di Chiapuchi ), ho sento Vep de Peres, no ho volia di.

  31. Moltes felicitats Celes

  32. moltes felicitats celes ja veig que est un fenomeno am el treball i no cal ni diro am la bicicleta estic intrigat am aquet famos numero 33.333 no se sies la combinacio de la loteria bonoloto etc o el temps de la crono escalada a vilanova de la sal no dic que no pugo ser pero dubto que el tarantula agi picat al caiman em penso que deu de aver sigut al reves i mes am el estat de forma en que estave el diumenge passsat impresionant!

  33. el anonim de avans era jo me ai posat el renom de centelles que es el que em va possar en el seu temps el chiapuchi ja que veig que tots teniu renom jo no vull ser menys

  34. Celes impressionant, enhorabona est un crac.
   A la combinació 33.333 no sirá pas la del detonador,que a ningun se li acudeixi activar-lo el dia de la marxa.

  35. El anònim soc jo.

  36. Ep, que m’esteu fen caure la baba……

   Avui he conseguit treure els frens, les sirgues i les manetes, tal com va aconsellarme el Doc……
   Amb total uns 450 gr menys….
   Per compensar els sopars i aperitius que m’han cebat un xic…
   Semble que vagi amb una bici de Pista, com en els vells temps…espero que les corbes de Prades estiguin peraltades.

   La xifra 33.333 no se pas que és ???.
   Personalment m’agrade més el 69,69 “No son els Km d’un entreno, ni tampoc una velocitat màxima” que és ??? Properament la solució.

  37. Que sera, sera,sera lo que quieras tu……
   i Felicitats !!!
   Dema a Racons has de deixar tots els agapes al cingle de PRADES…us veure amb el google heart…altanto!!!

  38. Si voleu saber que vol dir 33 33 33 33 li heu de preguntar al Chiapuchi, ell és el pare de la criatura.

   Estic il·lusionat per veure al Ramón a la marxa de racons i estic segur que complirà com el que és “un carca”.

  39. si a les 6’30 tarda…encara esteu pedalant …algo no a anat be a Racons!!! o, us heu cansat tant que no sou capassos de clikar el teclat…jajaja…”broma”o a anat tant “”be”” que ho voleu disfrutar solets…i ja ho explicarem cuant ens sembli !!
   ara podreu dir que si hi aguessa sigut ho sabria com anat…ostaclar!!! pro no i era!!!perque???
   molt facil… perque eh fet kms tambe, per lo menos tants com valtros…

  40. a les 7’30 del mati… (avui no m’he adormit) hem disposo a acabar el que no vaig poder el diumenge passat…
   que no es d’altre.. que arribar fins al vell mitg de Agramunt..
   he sortit molt malament… perque el dijous vaig estar fotut, un virus V “alien”al estomac, hem va tenir tot el dijous all llit …divendres va millorar,i abans que m’abduis baig poder fer-lo fora del cos pero les senyals de la batalla eren evidents…
   tot i aixo ahir tarda vaig sortir a fer una volteta de 55km i ja vaig veure que no vaig correr tant com l’altre dia amb l’ave Enric”Centelles”i companyia Antonio,Xavi… fent el mateix circuit…tot i que si atansava sense estar recuperat del tot, no es pot rendir al mateix nivell
   d’aixo m’hen he donat compte avui
   “les coses mes simples, son les que ens costa mes de entendre”

   i com que no i ha millor lliço que la practica …
   aixo ha pasat…
   ja en un principi les cames no anaben de cap manera hem feien mal i no podia passar de 22km/h sense tenir que afluxar cuasibe al moment…fins i tot al km 45 he tingut que parar a fer un repos tecnic perque estaba fatal, barreta,gluco, aigua, avui si que en portaba….10 minuts i sembla que a anat prou be almenys per poder continuar fins a Agramunt…un cop he superat Preixens…km66 ara si que falta poc perque avia vist al google la diferencia fins a Agramunt ERROR..el google es una cosa i el canal un altra…jajaja..
   i eh donat tombs, durant 7km mes…
   pero al final apareix del no res el coll de poble “casontot” i lo altre… tambe…desmanegat trinxat, esmicolat,garrativat, pero content de veurel ,eh fet vitualla en forma d’entrepa de garri…
   amb el que ha costat de arribar aqui….reposo un bona estona…que m’ho he guanyat…
   be SanTornemi, que no hem fet res…mes cansat que al sortir
   he anat trampejan entre parades relativament juntes per aveurar del canal de reg
   “i nes debona…”fresqueta…
   i rofrescar-m els braços i la cara amb l’aigua, m’ha fet falta beure el doble o mes del aigua que l’altre dia i tot i aixo no feia efecte…molt cansat, tenia problemes per aguantar el nº 2 al compta km
   al final he arribat pero amb les bateries seques del tot….ara ja esta fet… un marturi aixo de planejar durant tantes hores…avera com ba a Sarinyena…
   avui malament /malament…
   distancia:146km
   mitjana : 20 km/H
   temps :7’30 hores
   al canal tambe ni ha de Racons…

  41. Voldria saludar i donar la enhorabona a tos els participats dels racons, ja que alguns de Torregrossa no els he vist el pel en tot el mati.

   Objectiu, complert…esperava acabar la prova, i estic mol conten del tems que e fet, 5h.40m. pues-to 383.

   Josepantoni, he conegut un company teu de el Vilosell un tal Jordi que ma donat records, i també un cusi teu i del Enric de Borges.

  42. 33-333-3033-33333 ++++++++++ RIP

  43. Volia intentar escriure, peròoooooo…….
   he caigut en la trampa de llegir la crònica del JosepAntoni, i he esgotat les 69,69 Kcalories que tenia per aquesta tarda….
   Ho sento….

   FELICITATS Ramón, ja tenim un nou idol…..
   Agafa’t una medalla de 12Kg i te la penges al coll, salut i a disfrutar-ho.

   Als altres també….He…dit..

  44. Jo es que estic per plegar. Avui he acabat fet puré i llegeixo la crònica del josepantoni i quedo estorat. Es un l’autèntic AMO de la bicicleta.
   I vist el paper de la resta de components del C.C. Torregrossa cal que us expressa la meva felicitació per la jornada d’avui. Sou uns autèntics GUERRERS DE LA CARRETERA.
   Amplio la felicitació al Juneda-Team també pel seu èxit.

  45. Ramon…
   graçies per l’encarrec, aquest del vilosell que es diu jordi es un ciclista del bons no se que auran fet.. pero si estaben be. dabant segur….gracies i enhorabona per la cursa…
   Trilita… la trampa no es la cronica es la ruta…ara que potser si que fa falta estar entrenat psicologicament perque no afecti….Salut

  46. Ramon….. l’Enric de borges
   es igual que el
   Josepantoni de borges
   i el cosi tambe….gracies de nou..

  47. espectacular dia de ciclisme per terres conegudes de la conca de barbera enhorabona ramon i chiapuchi sou els millors no us fa frente res als demes no cal felicitals perque son de una altra galaxia el recorregut molt guapo tot i coneixel menos el tros que em fet desde passat el cruce de conesa fins a segura ja anava mentalitzat de que am aquell tros a no se quant % em tocaria patir pero pel demes ancara e anat prou be i al final de segura a rocafort ancara e tingut arrestos per casar tres corredors tot i que me a costat lo seu ja que jo era sol i ells tres pero no sen an anfotut resumin e acabat molt content volia mirar el temps pero quant i e pensat ja era al cotxe i me ai possat a la pagina wep i diu que fins dimarts no iaura els resultats molt content em fico nota progressa adecuadament tot i que necessita millorar adeu

  48. Jo es que estic per plegar. Avui he acabat fet puré i llegeixo la crònica del josepantoni i quedo estorat. Es un l’autèntic AMO de la bicicleta.
   I vist el paper de la resta de components del C.C. Torregrossa cal que us expressa la meva felicitació per la jornada d’avui. Sou uns autèntics GUERRERS DE LA CARRETERA.
   Amplio la felicitació al Juneda-Team també pel seu èxit.

  49. eh!!Centelles…. aquina pagina hsa mirat? perque a la del club de Racons encara no tenen posats els del 2009…..sic nose,nose jo….5 centims?

  50. Acabo d’arribar de Solsona i m’he ficat ràpidament a mirar les cròniques per veure que havia passat amb el Ramon. el Chiapuchi i el taràntula, donat que als demés ja els he vist a l’acaba la prova.
   Estic especialment content pel Ramon, perquè veig que ha acabat com el que és -un excel·lent ciclista- i també pel gran Chiapuchi, que ja en porta dos de dos.
   De la resta de companys em falta saber que ha passat amb el Taràntula i el JR.
   El ciclistes del CC Torregrossa són uns -putos crscs- i els del Juneda, també.

  51. Acabo d’arribar de sopar, per que necesitava posar algo calent al cos.

   Jo he pujat Prades al meu ritme i abans d’arribar a dalt, sento al Enric que el tenia pegat a roda. Evidenment en quan a començat la bajada, l’Enric m’ha dit adeu i ja no l’he vist mes.

   Al final, segons el meu relotge, he tardat 4h 45′ (minut mes minut menys, ja que no he mirat a quina hora em arrancat, però em sembla que han set molt puntuals). Hi havia alguna baixada amb curves masa tancades per a mi i en aquests llocs el personal em pasen per els dos costats.

  52. He sentit a dir que el Chiapuchi a fet “or”.

   El Ramón ha fet un paperas a la seva primera marxa.

   Enhorabona als dos.

   A la resta ja no els dic res que sempro ho fan molt bé, inclosos els de Juneda.

  53. N’estic una mica fins els o…..s, de trobar a totes les marxes que vaig, rampes amb percentatges estratosfèrics, l’altre dia Pinós, avui Segura. Que pot ser no hi ha topògrafs en aquest territori. I si n’hi ha, que no saben que no es pot fer rampes de més del 5 %. Penso demandar-los al defensor del poble.

  54. Celes sóc ric??? a qui vas fer “petar” aquest cop?? … uff sense frens i amb 450g menys, quin espectacle pujant com els àngels i baixant com els dimonis, Trilita a fons!! (quines dentetes!!) vagin per a tots les meves felicitacions especialment per l´Enric que ja està quasi a tope(ja veig que hauré de buscar una altra roda per poder seguir), Chiapucci apreta que lo Ramón ve molt fort!!

   Josepantoni que podré vindre un dia a fer amb tú una de les teves “voltes” BTTeres??, si es dissabte millor doncs el diumenge em farà falta sencer per a descansar!!

  55. Que va algú a la Pallaresa el proper dissabte?

  56. Visió subjectiva. “Racons de la Conca”.

   Matinada fresqueta i amb un ambient dels bons, on es trobem amb gent coneguda, entre ells els Juneda Team. Esmorzar complert i ganes de pedalar de tothom.

   Sortim junts el Caimàn, Enric, i Taran proposem fer-ho amb calma p.q. esta neutralitzat fins a Sarral per les obres.
   Simplement un parell de Km i ens passen a tot drap el Juneda Team,..fiuuuuuuu…
   Diuen “Neutralitzat ?” no baixem de 50Km/h fins l’Espluga de Francolí.
   500 ciclistes amuntegats alta velocitat, amb moltes frenades, la cosa es molt perillosa ¡¡¡. Cada un es fica dins el pilot on pot.
   Pujant per les Masies es comença a estirar, em fico en un grup que puja a una velocitat acceptable per a mi, dins aquest grup fins pujar Prades.
   Al coronar la pujada de Prades, connecten per darrere el Caimàn + Barrufet + Taran+ Francesc, comandats per un ritme infernal del super Domingo.
   Baixada fulgurant, en la atrapem un petit grup que hi ha el Pere, i es despengen el Domingo, Barrufet i Taran.
   Anem fent tot el recorregut en aquest grup fins la pujada a Fores (100Km), en la que el Pere, Caimàn i Jo coronem dels primers… Parem amb el Pere a carregar líquit (estic +que sec) El Caimàn “no sepas com collons ho fa “ No Pare¡¡¡ com altres del grup.
   Jo crec que és una Sargantana de secà i no pas un Caimàn, p.q. pedala sense suar¡¡¡.
   Parada ràpida i sant tornemi…
   Planejant per Guimerà anem en el grup molt còmode el Pere, Frances, Sergi planes … 120Km i els calambres fan acte de presencia… Joder.¡¡ ara que estic en bon grup…. Parlo amb el PERE i em dona una pasti de glucosa + un preparat “dur com una sola de sabata” diu això es collonut…. Del Caimàn ni, rastre
   Sort del PERE i + que agraït , entre la sola de sabata i el que he anat bevent aconsegueixo minvar els calambres.
   Pujem l’ultima costa amb rampes del 18%, n’hi ha que els derrape la roda del darrera…paro a carregar aigua al mig de la costa, hi ha avituallament (Saballà). Arrenco i torno a connectar amb el Francesc i el Pere…. Al Francesc el veig sufrin molt,,, vinga que queda poc. Coronem amb el Pere i fem relleus el Sergi es despenja… a tope fins a meta en la que el Pere condueix el grupet a una velocitat espectacular…
   El Francesc ha punxat al coronar….
   En fi, dia esplendit per pedalar en aquestes contrades, 32Km/h de mitja amb 2000m de desnivell, em penjo jo mateix una medalla….

   Ho faig per documentar l’experiència tal com l’he viscut
   Vinga nois expliqueu les vostres “batalletes”, tot hom fa la seva ruta i viu les seves experiencies “Tant dignes o més “ que la que he explicat..

  57. Crònica del Caiman:

   Mes o menys com ho ha explicat el Celes, si bé vull matisar, que de sargantana de seca res de res, caiman i punt.

   Vull tornar a felicitar al Ramon i al Chiapuchi i ho faré tantes vegades com faci falta. És la meva manera de lliurar-los’hi els premi que és mereixen.

   El dissabte tots a la Pallaressa.

  58. si quereis ver fotos de la carrera entrar en el hortet de olga

  59. Caiman…dissapte baixant els Bessons s’hem va creuar una sargantana que ben be semblava un CAIMAN del grossa que era…ara be les dents no els i baig poder veure…”de bon rotllo eh?

  60. Ei, Caimàn…. ho dic p.q. els Caimans estan majoritariament en remull, i costa veure el que ets capaç de fer sense repostar..excel·lent, jo estaria totalment fos.. ( no és en to despectiu)

   Ostras, Ostras, quin NIVELLAS !!!!
   TORREGROSSA the best Team.
   Caimàn Or
   Pere Or,
   Francesc Or
   Domingo Or
   Centelles Or
   Taran Or
   JR Or
   Peres Or
   Ramón molt prop del OR

   Quin equip pot tenir aquest currículum…

  61. Penso que estic en condicions de donar-te la solució, amic Trilita, respecte al Caiman.
   Durant la pujada a Omells vaig pedalar una estona a la vora del Caiman. I vaig descobrir que l’enigma de la seva hidratació es el bigoti. Anava amb el bigoti ben estirat i amb la respiració nasal fa que condensi la humitat de l’aire. Per tant va corrent i nomes li cal recollir amb un lleuger moviment de llavi l’aigua que baixa del bigoti. I es que es increïble que aquest home. Jo tampoc el vaig veure parar a repostar. Per tant, us puc assegurar amics, que es un autèntic Caiman de Desert.

  62. Collons, collons, m’heu descobert. Ja heu lligat caps, ara me’n hauré d’empescar un altra per sorprendre-us. De totes maneres he de confessar que em va faltar una mica de gasolina i vaig parar a l’habituallament de segura a fer una coca-cola i un acuarius, això si “cagan llets perquè no m’atrapéssiu”.

   Avui he vist una cosa increïble, desconcertant i que m’ha deixat patidifus -el Ramon pujant Granyena de les Garrigues a plat- A aquest home no el pararem sembla l’Avant que l’Ave és a Lleida.

  63. Olga, no se qui ets, però dona senyals de vida, que això de tenir amigues ciclistes mola molt

  64. Caiman…
   i si es un paio…. que? jajaja…

   tot-hom a la “desert-race” dels monegres…penseu que es el 10º aniversari…pero si aneu a la pallaressa doncs canya als pallaressos…
   pero a Racons… del CC Vilosell us varen estovar de valent…ara que d’aixo es tracta a les curses, de repartir llenya a tort i a dret…no? salut i força als pedals…


  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Google+ photo

  Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  w

  S'està connectant a %s

  Categories

  %d bloggers like this: