Enviat per: caiman | 15 Setembre 2010

19 de steembre. sortida

Carretera a les 09:00 h.

TORREGROSSA , PUIGVERD , CASTELLDANS , L’ALBAGES , JUNCOSA , GRANYENA DE LES GARRIGES , LLEIDA , MOLLERUSA , TORREGROSSA , 100 KM .

Anuncis

Responses

 1. Hola companys, us he posat el recorregut de carretera del proper diumenge. Si voleu fer BTT podeu quedar pel bloc. Jo no podré venir i descansaré de cames però patiré d’esquena- Us enyoraré i us maleiré els osos perquè mentre aneu en bicicleta jo doblegaré l’espatlla.

  Centelles. no entrenis gaire que no et fa falta.

 2. A mi es igual el que fem, carretera o BTT, però jo voldria un dia anar a fer la ruta de la Transbessons d’aquests any, abans del dia de la marxa, així que demanaria als de Juneda, que a veure quin dia ens podrien acompanyar i adaptar-nos.

  Companys de Juneda, que ens podrieu acompanyar algun dia a fer la ruta de la Transbessons d’aquest any?

 3. Aquest diumenge fem carretera que el divendres t’he que ploure, el diumenge que be fem btt que si ha plogut o trobarem de collons, adéu………….

 4. Així m’agrada Carles, manant com bon Presi.

 5. Taràntula , si l’Albert em passa la ruta ja t’hi portaré jo a fer la algun dia

 6. Si hi aneu entre setmana jo m’apunto. Així que ja ho sabeu hi hem d’anar entre setmana, si o si.

 7. Normalment entre setmana nosaltres treballem, no com tu que nomes treballes dos caps de setmana al any, i perque et fa treballa el teu cunyat a la berema, que si no, ni aixo.

 8. Escolta Carles, tu pots fer veure que treballes per les tardes, però el Pere és un empresari fort i fa festa quan vol i si li demanem que ens acompanyi, el fa festa i punt. Oi que si Pere?

 9. Jo, dema diumenge a les nou del mati, serè a cal Pelegrí amb la bici de carretera, que el Taràntula i el Chiapuchi em tenen que porta a fe una pujada als Torms, que diuen ells que no la pujaré, ja ho veurem això de que no la pujaré!, però estic acollonit, perquè em van dir que el Ramon no la va pujar, però això m’enforteix ,perquè si la pujo vol dir que he guanyat al Ramon i això em dona ganes a pujar-la, dema ho veurem, estic nerviós perquè sigui el diumenge, ja ens veurem, adéu…………………

  Ramon, dema vine a pedalar, que si no, no serà el mateix…..

 10. Ramoooooooooooon, el Carles t’ha fet un repte!!!!!!!!!!!!!

  No pots deixar això així!!!!!!!!!!!

 11. caiman nosaltres diguem als treballadors que el dijous tarda tenim que parar per engrassar el tractor y que si no els agrada que tornin a l’africà , jo avui tinc una boda però suposo que demà també i seré.

 12. Eppppppppp; bicicliteros…

  Sembla que el calor comença a mimbar…………per tant, ja puc tornar a PEDALAR……
  amb tots vosaltres que fa molt de temps que no em feu treure “xispes”….. es broma…..

  Apa, a engrassar la BICI, i també les cames……

  M’agradat l’afirmació del Pere…..

 13. estic destrosat del ritme que porte el personal i ancara no en tenen prou que ancara ens fan anar a pujar rampots que fan tremolar les cames no puc escriure mes que em fa mal tot el cos vaig a descansar

 14. Uf, Ufffffff……

  Jornda esplendida per pedalar i treure fum corbonilla i altres restes organiques de dins el cos…….
  Un bon grup d uns 15 ruteros a tota màquina per terres Garriguenques…..

  Sobre tot l’Isidre, Enric i Domingo m’han tret de polleguera i m’han triturat, matxacat i quasi violat….
  Es lo que hi ha….
  Fins i tot el Ramón….. no l’he pogut seguir pujant el rampot de + del 20% dels Torms…..
  i això que no ha dormit encara ¡¡¡¡¡

  Vent en contra i camí de grnyana el Marmo ens ha fet treure bandera blanca…… estirl Ezequiel Mosquera…. llàstima que el Gas-oil se l’hi ha acabat en pis pas….

  Uf, uf….. esperent la migdiada i…. res a acompanyar el meu fill a tenis …..

  Volvereeeeeee………..

  En quant el Doc em porti el que toca…

 15. molt xula la jornada , si chula de collons fins que m’heu deixat tirat i he tingut que tornar sol cap a casa perque els rodadors de turno s’han posat a tirar sense mirar enredere com es massa habitual , i ningú s’ha preocupat de esperar-me o trucar-me per beure on era ,molt be senyors jornada impressionant de ciclisme .

 16. Ja bec que estàs emprenyat Pere, però baix senti dir que avies marxat amb el Domingo i el bomber, jo baix arranca dels primers i no ser el que va passar però abans no vam empesar a tirar va passar una estona, perquè jo bai estar parlant amb l’Isidre un ratet fins que no ens vam agrupar tots, et devies entretindré molt perquè no ens agafessis, i els que anaven al darrera es devien pesar que vas anar amb el Domingo, no ho ser, un malt antes, però també ens podies trucar tu que nosaltres no sabíem el que avies fet, entre tots tenim que mira que aquestes coses no passin, en sap molt greu Pere que hagi passat això, però t’enfadis ja et donarem un besito i et demanarem perdo.

 17. Pere, tots vam preguntar per tu, però suposo que tothom va pensar que al coincidir que el Domingo i el Bordalba van girar, que havies anat amb ells. De fet va coincidir quan ells van girar i quan tu vas faltar, per això tothom va donar per suposat que tu també havies girat amb ells.

  Pere, ningú tenia la intenció de tirar per deixar-te.

  Ho sento molt.

  Va se un malentés.

  També penso que entre tots em de mirar per que aquestes coses no pasin.

  Jo t’entenc Pere, si em deixen tirat a mi, agafo un emprenyament que us en recordeu. Ho sento.

 18. Pere va ser un mala entesa ja que va ser el moment que alguns van agafar un altre camí, i nos vam pensar que tu també i havies anat, ho sento mol, tan mateix estic decor ham els demes i evitar que no torni a passar.

  Tritita gracies per deixar ven clar de la pujada dels Torms, si al seu moment no la bai voler pujar, va ser per que tenia els meus motius, pro con-que en aquest personal sa de demostra tot, sobretot a un company comes el nostre estimat Tarantula. pues a les hores pujant el bai tindre tan prop, que li bai puger agafar el fiblo i permetre que no hem piques ami, ni ha ningú.

 19. Mira Ramón, no ho volia dir, però com que m’estas tocant els cataplines ……

  Em veig obligat a rcordar el resultat del desafiament que et va fer el Carles a la pujada dels Torms. Clasificació que casi no podem posar ja que et vas plantar al peu de la pujada, dient que no volies pujar, que tenies por i que no pujaves de cap manera. Sort que al final et vam poder convençer, però bé al que anavem, al resultat del desafiament del Carles al Ramón a lapujada dels Torms:

  Carles: 1 pujada de un intent.
  Ramón: 1 pujada de 2 intents. FA un temps va pasar de llarg amb el company de MIralcamp i es va esperar a la baixada.

  Resultat:

  Carles 1º (1 pujada de 1)
  Ramón 2º (1 pujada de 2)

  Ramçon has de pedalar mes que el Presi et guanya a les pujades.

  Ramón, em fas escriure tot això sense que en tingui ganes, per que ja saps, i si no ho saps ja ho dic publicament, que t’estimo com un germà, i això que tu a mi no m’estimes tant.

  Ramón, Ramón!!!!!

 20. Tarantula a tu i al Carles us se fa la pixa un lio, una cossa es voler i altra es puguer, si diumenge no la volia pujar era per que treballant el dis-apte i el diumenge seguis, fen tor de nit, i sense penes dormir, crec que ja me avia esforçat suficient, el ma teis va passar la primera vegada, pro tan a tu com al Carles ham les mateixes condicions, ja beurim lo que seria ca-passos de pujar, i dit ah-ixo deixo els comentaris per concluits.

 21. bueno tot aclarit ,el taràntula em diu que no hi va haber prevaricació ni moving , ja ens veurem , espero tornar amb un millor estat de forma .

 22. Ostras, ostras…..la cosa està que crema……

  Vull comentar, que l’altre dia vàrem fer els reagrupaments pertinets, com a Castelldans, a l’Albagés……….. als Torms……. a Granyena…… a Albatarrec etc….
  Simplement reiterar que al dir-nos que estaves “CONSTIPAT”….. vàrem deduir que havies preferit escurçar la ruta…..
  Simplement això, i res de males intencions PERE.

  Jo vaig veure al Ramón……. amb plenitut de forma….. no se pas si es va prendre algun nutrient extra potenciador, perooooo….. vaig fixar-me que inclus ens el repetxons d’Alfés el tio alli a roda perfectament enganxat…

  Al loro que tenim un nou rival.

 23. Trilita, es que el Ramón sempre ha set molt bo.

  Ah!!!!! I reitero, tohtom sap que jo a ell me l’estimo com un germà!

  Però ell a mi sols m’estima com a un amic.

  Ramón, algun dia et pelaré.

 24. Ostia!!!!!!!!!!!!

  Soc una desgràcia. Però com pot ser que em perdés una jornada ciclista com la que vareu gaudir el diumenge? Tinc la sensació que m’he perdut l’etapa reina.

  Necessito algun aclariment, doncs hi ha coses que he entès i altres que no. Aquí va els meus dubtes.
  – Qui va arribar primer a els Torms, el Presi o el Ramon?
  – Quantes picades li va fotre el taràntula al Ramon o al revés?
  – El Ramon i el Taràntula son amics o germans?
  – L’Enric encara fa d’AVE?
  – El Pere estava constipat o tip de la boda?
  – L’Isidre i el Domingo tornen a ser els galls del galliner?
  – El Celes ha tornat en la mateixa forma que ens va deixar?
  – Fins a quin km. li va durar la gasofa al Marmo?

  Rapit, contesteu, que estic impacient, doncs he de fer la planificació setmanal i em sembla que el diumenge tornaré a pedalar si o si amb vosaltres, que no vull que us trobeu una sargantana en lloc d’un caiman si continuo sense venir amb ells magnífics, espectaculars i únics companys de pedals

 25. Caiman, el Ramón i Jo, ja veus que no som gaire amics, però jo l’estimo com un germà.

  I ell a mi, encara que no ho vol reconeixer, també m’hi estima com a un germà.

 26. Aquest diumenge m’ho baix passar força be, em va sortí 104 km i un promig de 26 km per hora, no esta malament per jo.

  El Ramon esta for, però vam fe tard per culpa seua, quant érem a Bell-lloc va pinxar i com no mel baix poder fer peta a cap pujada, quant estava aplanat donant vent a la roda el baix agarra pel darrera i mel baix fe peta davant de la fabrica de mobles, o sento Taràntula, tu tel estimes molt però mel fai peta jo, tot i que tu tel vas fe peta a la pujada dels Torms.

  Canviem de tema que ens ficarem caxondos, ja tinc la marxa d’Arbeca gravada al gps, si i voleu anar aquets diumenge digueu-ho al bloc, jo hi aniria, la Transbessons diuen que tot es camí i per anar a fe camí ja ho farem el dia de la marxa, aquets diumenge podem fer la d’Arbeca per habituar-nos a la btt i el diumenge que be ja farem la Transbessons, penseu-ho tenim tota la setmana, adéu…………..

  Jo també t’estimo Ramon, ( però no tant com el Taràntula )…..

 27. carall …ara si que veig que el Rey unic e indiscutble del TRT
  (team racing torregrossa )es el Pere..
  i es que feia molt de temps que no veia una serie tan llarga de “disculpes” i “excuses…”a una persona, per el sol fet, de averlo perdut en una ruta…
  PERE for PRESIDENT..
  si aneu a fer la ruta d’arbeca disfrutareu es xula de veritat…
  personament el diumenge fan la marxa Selenika a Navarcles i correre alli…112km 2800+
  tot i que m’agradaria venir amb valtros…(perque ara ja hem faig mereixedor de poder venir amb valtros a portar-hos els bidons d’aigua…)ens veurem “si deu vol”a la transbessons…
  apa salut i pedals…A10

 28. Josepantoni, es que al Pere a Torregrossa l’estime’m molt.

 29. Raaaaaaaaaaaaaamooooooooooooooooon

 30. He trobat al taràntula passejant amb BTT per les contrades Lleidatanes i l’he acompanyat, però si agués sabut el que m’esperava us ben asseguro que m’hauria quedat al bar de la cantonada a prendre un parell de birres.

  Està impressionant i encara em pita el pulsòmetre a hores d’ara.

  Ramon: no entenc com vas poder esquivar la seva picada el diumenge passat. Així que ja m’ho pots explicar be. Vull entrenar amb el Ramon, encara que sigui de nit

 31. Caiman, el Ramón es mes bo que tu i Jo junts. Ell treballa de nit i pedala de dia.

 32. suposo que no fa falta que em disculpa jo tambe per la perdua del Pere am acte de guerra pero penso com tots que vam deduir que avie anat a acompañar al Domingo i Bordalba i tambe penso que si tan com diu el podiam aver trucat ere mes facil que agues trucat ell ja que naltres vam donar per suposat que avie tirat per Granyena-Cogul pero per si de cas ja ai anat a confesarme Caiman el galls del galline en aquets moments son el Domingo i el Isidre
  al Trilita li falte un tres i no res per tornar a ser el de avans
  al Marmo la gasofa li va durar 200 m. pero quin 200m casi ens trau a tots de roda
  el Pere estava les dos coses constipat i tip de la boda
  el Tarntula i el Ramon em penso que de cara al la galeria fan el paperot de que se anfaden pero am la intimitat?
  i jo ni soc el Ave ni l’ Altaria ni el Talgo tan sols un tren de carrega
  em semble be de anar a fer la marxa de Arbeca pero sobre tot Carles truca a Garmin Espanya i que et posin GPS ben afinat que no tinguem que anar endevant i enradere ja direu la hora i el lloc

 33. Cagun l’olla, que marxa d’Arveca, marxa d’Arbeca, aquest diumenge toca Transbessons que hem de provar el recorregut, que per fer la d’Arbeca tenim tot l’any i el diumenge no vaig a la verema.

  Gràcies pels aclariments Centelles, però que el Ramon i el taràntula fan el paperot ja m’ho imaginava, el que hem de comprovar és si de nit el Ramon va a treballar a la paperera o li fa la feina al Taràntula.

  Pere, estiguis tranquil que el diumenge vinc jo i serà impossible que et perdis, doncs jo segur que faré de cotxe escombra després de tant de temps sense pedalar amb vosaltres.

 34. Em sembla, que els companys de Juneda, no podran acompanyar-nos aquest diumenge per fer la ruta de la Transbessons.

  Si es així, fem el que vulgueu, a mi m’es igual, però pose-us d’acord.

 35. Si, si, el que vulgueu que tinc ganes de bici. Vinga Carles porta’ns a fer la marxa d’Arbeca amb el teu GPS

 36. si algu sap la ruta de la Transbessons per mi la podem anar afer pero fiqueuse d’ acord am l’ hora i el lloc de trobada

 37. Centelles, el Taràntula diu que els de Juneda no ens hi poden acompanyar aquest cap de setmana. Així que tenim les següents alternatives.

  1. provar de fer-la nosaltres amb les indicacions del mapa de la seva web.
  2. que hi hagi algú que la conegui i ens hi vulgui acompanyar.
  3. fer la ruta de la marxa d’Arbeca.

  Respecte l’hora i el lloc de sortida, proposo (fem el que fem) les 08:30 h. de cal Pele i reagrupament als nou salts a les 08:45 h.

 38. Em sembla que quan sortiem amb BTT l’hora era les 8:30 al Pele i 9:00 als nou salts.

 39. lla ruta de transbessons 2010 no esta gravada amb cap lloc , amés hi ha punts on no es pot passar i sols tenim permís per el dia de la marxa .
  Jo vindre el diumenge i portaré GPS aixi em tindreu que seguir no em deixareu penjat , ames que del Carles no em fio aquest aparells encara tenen molts misteris per amb ell .
  Si vosaltres sortiu a les 8.30 em de quedar a les 9h. als nou salts .
  ahir em va trucar el Francesc després de fer descans al estiu vol tornar a vindre l’únic que passa que el Btt no li agrade gaire .

 40. Francesc ja pots venir, que a mi la BTT tampoc m’agrada gaire, i també hi vaig. Fa temps que et trobem a faltar.

 41. Pero que fem, la Transbessons o la d’Arbeca, aclariu-se que ja es tard.

 42. Francesc, agafa la BTT i vine el diumenge, ens fotrem un fart de riure amb les tombarelles del Carles.

  Si el Pere aconsegueix els tracs podem fer la trans i sinó la d’Arbeca. Com serem als nou salts a les 08:00 h, estarem en condicions de fer l’una o l’altra.

 43. Hello;

  Si algú m’envia per E-mail el Track, el fico al GPS i el puc portar també……..

  El Marmo m’ha enviat les dades telemetriques de l’altra jornada,….. i…………….
  No era problema del Gas-Oil…… resulta que va fallar el sistema d’injecció, en tenia un parell d’embossats.

  L’Enric diu que sols es un tren de càrrega,……….Joder amb el tren…… el dia que vagi DESCARREGAT.

  Caimàn ja pots portar suc de raim per carregar les bateries, que tots plegats han pujat un punt, i el Ramón dos…..

 44. Finalment, acabo de parlar amb l’Albert Barrufet i s’ha ofert a acompanyar-nos el diumenge a fer el recorregut de la Transbessons. Al menys la part que està permes passar.

  Quedem tots a les 8:30 h al Pele, i a les 9:00 h a Juneda a la PLaça Catalunya, ja que si quedem als 9 salts, anem en direcció contraria. Així els de Juneda ja ens podeu esperar al poble i podeu dormir una mica mes.

 45. D’acord, el diumenge a les 8,30 a cal Pele que els nou salts no se on son. Aixì ja sabre per d’altres vegades. Tot i que la BTT no m’agrada gaire, tot i que pels camins que passeu hi ha molta pols, tot i que ahir a la nit va ploure, tot i que no se se fiar-me del GPS de Pere, tot i que riurem amb les tombarelles del Carles, tot i que…

 46. Francesc sembles el Artur Mas del polonia….


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: