Enviat per: caiman | 6 Octubre 2010

17 d’octubre.

Hola companys

El 17 d’octubre celebrarem la contrarrellotge en carretera i en BTT, per després fer un dinar de germanor.

Horari

09:00 h. sortida en grup des de Cal Pelegrí per fer una volta de reconeixement al circuit

10:00 h. sortida del primer corredor de la cono individual. La resta sortiran cada 2 minuts per ordre de dorsal.

14:00 h. dinar a la sala recreativa municipal

Anuncis

Responses

 1. Si plou a la transiscar hi heu d’anar igual i heu de fer com els caimans, que som els reis dels aiguamolls

 2. nois… han posat els temps de la llarga a juneda…pero molt hem temo que esta equivocat perque no sortim cap conegut inclos jo,l’enric, el J.Boldu de borges, que la varem fer junts etc …corretguiume…no se jo… aveure si us i veieu valtros..

 3. Josepantoni, he fet una ullada i efectivament, la llista de la llarga està totalment equivocada. Suposo que ja s’en donaran conte i ho rectificaran.

 4. Nois la classificasio es correcta, torne-ho ha mira…

 5. Crec que la classificació està correcta, al menys el que respecta als temps dels de Torregrossa, doncs coincideixen amb els que ens van donar a l’arribada.

 6. Encara falta gent que son de junta per apunta a la contrarellotge, que collons espereu.

 7. nois teniu rao tot esta correcte…a estat una errada meva ara ho explico…no trobava a ningu perque jo mateix hem buscava en els temps dels voltants de les 4’00 hores i i vaig estar 3’39”per aixo no hem trobava. avui ho he tornat a mirar i tot esta be…un 10 als junedencs… el garmin hen donava 4’00 hores perque era el temps amb el bocata de xulla i l’arribada a borges…final casumseuna!!!

 8. Nois averem si us inscriviu ala Transiscar que hi vaig jo, que soc el mes dolen de la colla i faré de cotxe escombra. animat Francesc.

 9. Carles, estic a Lleida i no puc anar a Torregrossa a inscriurem per la contrarrellotge. En podries fer el favor de fer-ho per mi i apuntar-me’n 3 (jo, la meva dona i la meva filla). Gràcies estic segur que ho faràs i si no pots m’ho fas saber.

 10. Ramon em faria molta il·lusió fer la Transiscar i més si la fas tu, però no puc, ho sento, una altra vegada serà, però sé que faràs una cursa espectacular si no intentes seguir la roda del Centelles que ens crema a tots i ull amb les picades de taràntula que ja saps que no té fills ni parents.

 11. Nois. Al principi la llista que van penjar els companys de Juneda estava equivocada, però ara l’han rectificat.

  Molt bé, per qué ho han fet molt ràpid.

  El dissabte ens veiem a la Transiscar.

 12. jo també estic apuntat a la Transiscar , Carles apuntamen tres per el dinar que a al Pele no i penso a dir li .

 13. conque estic veient que el Carles es el apuntado oficial em pots apuntar a mi i la meva dona, no cal que pagos que ja pasare jo a pagar
  aveure si podeu convencer al marmo perque vingo a Agramunt que el trobo a faltar
  ja ens trobarem dissabte

 14. Epppppppppppp…………………Companys.

  Quina enveja de veure (lleguir) les vostres aventures i desventures de la Transbessons……
  Enveja sana, però no sempre es pot pedalar…..

  Com tenim la crono ????? amb les ganes que tenia , donat que ja fa un grapat d’anys que no es feia…..

  He tingut un petit achuchon personal de salut, i no se si podre fer-la….. a hores d’ara no puc fer cap esforç.
  En fi, primer es la salut.

  Si fa falta algú per la organització, eus aquí un voluntari, si no , la tindré que fer (molt a pesar meu) xino xano……

  Força als del TRC Torregrossa.

  Si que podeu apuntar-me 3 começals per a dinar.

 15. Em teniu que dir si te que ser menu infantil o d’adult, amb total quants d’adult i quants d’infantil.

  He tucat al Marmo i m’ha dit que es trova be, que ha Agramunt no vindra pero a la contrarelotge si, que no patim per ell que ja tornara ha pedalar com avans quant es trovi mes be.

  Per anar a Agramunt queden davant de casa del Boina a les set i mitja.

 16. He llegit “achuchon personal de salut”??, ep que encara faig de DOC, cal que vingui a passar visita al Trilita?? crec que passo demà d´Agramunt així diumenge podré anar a jugar a la petanca amb lo Pele.
  Porto 1/2 depre desprès de fer una contrarrellotge de 180Km amb un temps penós aquest diumenge, així que la del 17 “passo”, més petanca

 17. el Trilita ja es busca excuses per la crono perque no veu clar de passar-me , Carles millor apuntam dos de grans i un de petit ,

 18. Pere, ten apunto dos de cassola i un d’infantil, i el teu pare que be, perque em sembla que no s’ha apuntat, i digali tambe al Salvador que em sembla que no ho sap, ens veiem dema ha Agramunt, adeu……..

 19. Pereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;

  Sempre fent amics ¡¡¡…..
  Jo també t’aprecio……….
  p.q.veguis….

  Carles, serem 3 de casola.
  A qui s’ha de pagar ?……

  Puc dir que avui, ja em trovo millor i he fet 1h de bici, xino xano…..

  DOC, que una crono de 180Km no és una crono…… és una super marató de ciclisme.
  Ànims que la de Torregrossa son 30Km de nà, amb una cam els pots fer, i mentres tant anar tirant boles de petanca.

  Si el Caimàn em dona el vist i plau, puc venir a fer FOTOS. Fique-vos guapos…..

  El Juneda TEAM he sentit que està entrenant amb els AVE, que hi ha de cert.?

  I el nostre super rodador MARMO, que no te el dipòsit ple????

  ENRIC, doblega les bieles que tens que deixar la crono destroçada…………..

 20. home , ja em fet la Transiscar però duran un moment he mirat al cel i m’he dit llástima ,avui es un dia ideal per anar a veremar , amb lo de pols i calor que em passat i el Caiman disfrutan de la naturalesa , no hi ha dret , Caiman no ens tornis a deixar sols ,eh!

 21. Apunteu-me una cassola…millor dit un per la cassola

 22. Ja esta feta la Transicar, em fet matrimoni ham el Chiapuchi, tot un èxit, demà ales 9h a cal Pele si no plou.

 23. pues si ja em fet la transicar per cert que no la avia fet mai i ma agradat forsa tot ciclable am circuit trencacames avui e tingut que enganyar a la dona ja que ara tambe es dedica a la bici i em va dir que conque ja anava avui a fer la marxa dema podria anar am ella i una amiga que surten el diumenge pel demati i per pugue sortir dema am carretera me e tingut que sacrificar i dirli que conque dema plourie podriam sortir aquesta tarde i e tingut que anar a fer 40 km per contentarla estic veient que aviat em fotra la pols la dona
  fins dema sino plou
  Trilita recuperat aviat que sense tu no es el mateis ja que jo am aquet personal no puc

 24. Gràcies Pere, tots explicant aventures i tu has recordat al desventurat caiman i t’has compadit’he de la seva malmesa esquena. No com la resta que només pensen en pedals, cronos llargues cronos curtes i bicicletes.

  Demà voldria venir a pedalar però cerc que plourà. He mirat el servei meteorològic i dona pluja i més pluja. Si no plou vindré.

 25. a donat pluja fins a la matinada despues tots a padalar

 26. JO demà no puc venir. He d’anar a veure la sogra. No us mulleu masa.

 27. hola companys aquet mati em sortit desafiant el temps pero la cosa no anat gaire be
  eram el Isidre,Pere,Salvador,Ramon, el company de Miralcamp que no em recordo mai com es diu i jo em anata Belloch,Bellpuig, Belianes,Malda i voliam anar a pujar el Mortirolo pero em tingut que girar tot just pasar Malda ja que tornave a ploure i quand tornavam avans de arrivar a la farinera e tingut una caiguda tonta ja que a la vaixada que ia despues de la rotonda de Malda cap a la farinera e agafat un clot que no e vist am tan mala que entre el manillar moll i el clot man fet saltar les mans del manillar i e fet uns quants metros arrosegantme per terra
  Balanc de la caiguda maillot manega curta a la basura
  fort cop al hombro esquerra, bras esquerro,cama esquerra i tornell tambe esquerro
  tot i que u puc moure tot am normalitat tot el costat esquerro em fa mal aixo si e tornat a casa pedalant bajo la lluvia
  depent de com vaijont les ferides el diumenge teniu un voluntari per fer de bandera o apuntar temps
  posdata
  no em puc queixar ja que em podia aver fet bastant mes mal sempre este que mirar la part positiva. algu coneix un bon xapiste i un bon pintor?

 28. No cal que digui res sobre la crònica el Centelles u adit tot mol ve, espero que et recuperis mol aviat.

 29. Ho sento molt centelles. Aquest és un rics que malauradament tenim en cada sortida i hem de donar gràcies que quan ens toca no ens fem gaire mal. Espero que et recuperis ben aviat-

  Avui quan m’he llevat he comprovat que plovia una mica (Lleida) i com soc una mica mandrós he decidit no sortir i esperar a la tarda per veure si el temps escampava una mica i he pogut fer una quarantena de kilòmetres pel voltant de casa sense mullar-me.

  Des de la Transbessons no havia sortit, donat que em vaig trobar cansat i sense gaires forces. Calia canviar l’oli del motor i deixar-lo reposar uns dies. Avui he recuperat sensacions positives damunt la bici.

  Espero que el dimarts no plogui i puguem sortir junts.

 30. Companys, per la cassola de diumenge, si encara es pot, apunteu 2 grans i 3 petits.

  A pedalar 1 de gran, i si trobo bici de carretera també vindrà el Pau B.

  Centelles, espero que et recuperis i que puguis fer la crono.

  salut

 31. aigua la justa per acabar molls…
  avui he sortit i al igual que el caiman …un calco… entre setmana no avia fet res de res constipat… desprès de la trnsbsns a jo varen tenir que canviar-me no solament l’oli del motor ..si no que varies peces, entre elles tota la distribució nova …i al igual que ell hem recuperat avui, sensacions positives damunt la bici i davall la pluja avui tenia que fer la marxa del proper diumenge que es farà a borges però l’aiguat d’aquesta nit ho ha impedit FANGGG….amb lletra grossa.. i hem fet una mica de carretera amb les btt, hem anat fins a Cervià(boira d’alt del racó del moro),hem esmorzat …de forquilla no.. però casibe…labors ens hem partit i uns cap a borges directes i els altres hem anat per Castelldans i borges a guanyar-nos l’esmorzar a un ritme que per jo ha estat força duret…com diuen els “camacus” “tenia el seu puntillo” ens hem mullat pero no plovia molt no..lo dit al principi aigua la justa per acabar molls…avera dimarts apa salut i pedals…

 32. Enric, espero que et recuperis molt aviat.

 33. Jo la veritat es que vaig estar a punt de sortir però finalment ho vaig deixar còrrer. Enric recupera’t que demà necessito una roda amiga… Salutacions

 34. tranquils que el Centelles nomes te una mica de xapa i pintura , jo crec que sobreviurà , i per si establau preocupats per la seva bici dir que canvia’n la cinta del manillar encara pot rodar deu anys mes .

 35. Ànims Centelles.

 36. Demà a les 9:00 h al punt de sortida, que em sembla que tindrem bon dia.

 37. Em sap molt de greu que hagis caigut Enric, a mi em sembla que tens que fe un pensament amb la bici, comprat una Orca collons!!!!!, espero que et recuperis ven aviat….

  Albert Barrufet, ten apunto dos de cassola i tres d’infantils, marxando!!!!!!!

  Jo dema a les nou serè a casa del Pele amb carretera, fins dema…….

 38. Ostras, ostras…una altra baixa………
  A recuperar-se Centelles, aprofita per carregar les bateries.

  Plan “B”, com tenim al Caimàn, prente alló que et vaig passar, i a tope el Diumenge.

  PEREEEEEEE, ja et pots prepara, el Diumenge vaig sortir una horeta i quasi faig mitja de 30Km/h, apa a tremolar…….

  Demà vaig a plegar bolets, a veure si hi ha sort…..

 39. hola companys la recuperacio va un pel lenta dema no vindre
  no crec que estiga apunt per la crono ja que em fa mal tot el costat esquerro desde el hombro fins al tornell i em sap greu que us guanyesa am una cama sola
  com ve diu el Pere la bici am aquet pas la podre deixar de herencia nomes tinc que cambiar la cinta i la goma de la maneta del cambi
  que vagi be dema la sortida

 40. Recuperat aviat Centelles, que et necessitem a tu i al Trilita en plena forma el diumenge, que el CCP portarà tota l’artilleria.

  Demà a les 9 a cal Pele i no podré fer el ransoner perquè em passarà a buscar el Taràntula a casa.

  Trilita; espero que recordis que als caimans ens agraden molt els bolets.

 41. El Trilita va a plegar bolets per el dia del dinar de la crono.

  Collons, quin detall!!!!!!

 42. Proposo la creació de l’equip de natació sincronitzada!!!! I no para de ploure!!!!! BBrrrrrrrr

 43. Nois acabo de pujar el tourmalet de casa per internet …qui ho diu que plovent no es va en bici???
  l’idea del Francesc de l’equip de Natacio es prou bona…el que ja costara mes es que sigui sincronitzada…jajajaja…

 44. per cert i ara que plou…
  que el Pele hem va oferir el seu rodet d’ultima ganeracio dels que amb pantalla de tv simulen totes les rutes agudes i per aver del mon mundial …al modic preu de?? …parleu amb ell o ja la venut….qui ho sap…

 45. Dono la raor al Francesc de l´equip de natació, pro lo que passa que tindrem que sortir nadant des-de casa.

 46. Jo ja he començat un curs de natació aquest mes d’octubre, per perfeccionar la tècnica caimanera. Així que ja us porto una mica d’avantatge per fer l’equip de natació.

 47. PEREEEEEEEEEE;

  Avui ja he fet 31 Km/h de mitja ¡¡¡¡.

  Perdó, que he anat a plegar bolets…….
  He fet 3 trialeres i finalment un parell d’argalls i….. voilà…… Bolets a dojo……
  el terra moll, i també m’he fotut un bolet baixant carregat amb el cistell.

  Centelles, et proposo de llogar un TANDEM i fer la crono junts (com a dos lisiats), ja condueixo yo mateix vele….. i tu manejes el canvi….

  Pregunta, el Taran pot picar en una crono ??? o es motiu de sanció.

 48. prohibit es dopping i dona positiu tu mateix….jajajaja
  “pro que parli el taran…”

 49. ep , que quedi clar !!! a la crono l’important es participar i fer un dia de club i no es veritat que estic fent un entrenament especific per aquest dia ni que m’he posat millores aerodinàmiques a la meva bici.

 50. Fantàstic publireportatge dels pedals de Foc. Els vau fer en bici o a peu?

 51. Isidre, vigila que te la fotrem!!!!!!

 52. Isidre,jo els bec moltes vegades asentats al bar fen la cervesa,no ho ser, no ho ser………

 53. A mi em sembla que les bicicletes van per un costat i ells per un altre

 54. Tots teniu part de raó, però el que de veritat ens motiva a fer aquestes rutes, són les cerveses que ens prenem al voltant de la foguera cantant el cumbaia.

  Ostia, que be que m’ha quedat!!!!!!!!

  I tu Pere que et passa, que ja comences a tenir po? Vinga que tots sabem que t’has entrevistat amb el Cancellara perquè et deixi el motoret que porta amagat al cuadre i ho sabem perquè el trilita li ha telefonat aquesta setmana i li ha dit que l’havia deixat a un tio de Juneda que collia fruita.

 55. PEREEEEEEEEEEEEEEE;

  Avui he fet 33 Km/h de mitja.
  Jo si que he ficat millores aerodinàmiques.
  He preparat un TORPEDO de 13Kg,….. el pes no importa.

 56. Si que importa perque el pes fara de inercia a les baixades…
  i et rellansara com un torpedo…edo…edo…edo…i gravitaras al votant de la terra pels segles dels segles….amen…aixo si… el millor temps a a crono el fas segur….

 57. acabo de veure el video es molt bonic el que mes ma agradat es les varies maneres que ia de agafar la btt del ramal alguna de elles no la avia vist mai
  enhorabona als participants te molt de merit aquet repte sobretot per un padri de 75 anys
  trilita no podem participar els dos am un tandem perque el podriam passar de voltes i quedarnos am pana per la carretera

 58. Avui sortiré jo a veure quina mitja faig.

 59. amb tanta mitja…segur que surt un bon jersei…jajajaja…

 60. avui quand anava de juneda cap a lleida am el camio e tingut un entrebanc que despues de forsa fer anar el cap e descuvert el que ere
  resulte que no se quina forsa de la natura em feie anar cap a la cuneta i sense tocar el volant el camio anave sempre recte com si anes am pilot automatic i arrivant a la sant miquel despues de mirar molt el arcen e vist el que ere
  ere un solc el que no se es si es de un sol o es que tots passen pel mateix puesto a quand e arrivat al pla de margalef el camio a deixat de anar per l’arcen
  que vagin be les mitges

 61. PEREEEEEEEEEEEEEEE
  Avui he fet 35Km/h de mitja………….

  He vist el super reportege, molt xulo,
  El chiapuchi, inclus ha crescut, surt més alt que el Caimán i el Taran ???

 62. Trilita, deixa de sortir.

  No cal que entrenis, ni tu ni el Pere.

  Avui, tal com havia dit, he anat a fer la ruta de la crono. I, ves per on, allí he trobat al nostre Ramón, que volia fer un entreno del recorregut per mirar el temps que feia.

  Abans de començar em parlat una mica i m’ha dit que es trobava molt fort i que volia veure quin temps feia per que notava, que la Tere fa dies que li fa un bon dinar, i que li semblava que podia fer un bon paper el dia de la crono.

  Mira per on, jo li he dit, el mateix, bé, a mi la Tere no m’aconvida a dinar, però li he dit que jo també em sentia molt fort i que volia fer el recorregut per a veure quin temps feia.

  Total que desprès de discutir molta estona, ja que no ens posavem d’acord, em començat la prova, i es clar, em mirat el temps. Em tingut una agradable sorpresa, ja que em fet un temps que no crec que ningú pugui igualar. Els dos em quedat convençuts de que farem primer i segon el dia de la crono, encara que no tenim prou clar l’ordre d’arribada.

  Ni el Trilita ni el Pere poden competir amb el temps que em fet avui el Ramón i Jo.

  I al acabar, així ho ha dit el Ramón, que ham molt coneixement, ha sentenciat que serà renyida la lluita per el tercer lloc, però que el primer i el segon, ja tenen propietaris, i el dia de la crono, la carretera ja decidirà si el primer queda el Ramón o bé hi quedo jo.

 63. Trilita , pos jo mitja de 25km/h però les sensacions han estat bones i els últims kilòmetres amb una clara progressió positiva que crec que el diumenge em portara amb un pic de forma guai , en canvi tu trilita ja estaràs passat , no farás ni pódium ni res .

 64. Escolteu nois! I jo que no compto per res? Que si el Ramon i Taràntula es repartiran el 1r i el 2n lloc. Que si el Trilita i el Pere fan mitja de 33 o de 25. Doncs jo he trencat la bici d’spinning aquesta setmana de tant fer-la corre i he fet mitja de 95 pedalades per minut. Això vol dir, que si porto plat gros i pinyo petit, faré mitja de 45 Km/k a la crono i si porto plat petit i pinyo gros de 12 KM/h.

  Com que sé que puc fer 95 pedalades per minut, ara només he de decidir quin pinyo vull portar i si vull guanyar o deixar-vos guanyar. Oi que és fàcil.

 65. Caiman la deducció teva a segut la mes complerta i original, ham 95 pedalades per minut i sense parar de pedalar asta pots guanyar el tur.

 66. Gràcies Ramon sabia que ho entendries.

 67. Ramon, pilooooooooooota!!!!!!!!

 68. Raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamooooooon!!!!!!!!!!

  I pensa que jo a tu t’estimo com a un germà!!!!

  Per cert, aviso a tothom, per que no hi hagi mal entesos. Avui a la tarda la Tere (la dona del Ramón) m’ha trucat per telefon i m’ha convidat a dinar.

  Hi aniré.

 69. Que no has felicitat a la Tere Taràntula? Que no saps que avui és el seu sant?

  Ramon, felicita a la Tere de part del Caiman.

 70. Pro no cal que traieu conclusions, que el que quedarà 1º es el Tarantula per que esta mol for, varem fer la crono entrenant, i no em va servir res de dir-li que mel estimo com un germà, me va deixar sol com un mussol per menys que canti un gall, per lo-tan no se que es millor, que et pasi i dir-li deu bon dia, o que el passis tu a ell i al passar-lo te piqui i et deixi tot picat i estigui una setmana malat de les picades.

 71. Que no sigui dit pro jo a la Tresa caimanera ja la e felicitat abans i la Tere Ramonera ma donat recors pel Caiman.

 72. Ramonnnnn, felicita ha la Tere de part meua ( i tu també Caiman ).

  Ramon, suposo que ja estàs preparat pel diumenge a la crono, tenim que passar al Chiapuchi com sigui, si fa falta ja farem relleus tu i jo, però el tenim que passar, ens veiem dema.

 73. Carles, preparat que la gent va molt forta i ja cal que posem un radar a l’entrà al poble si no volem que s’enduguin algun despistat que va a passejar per la ronda.

  Al tornar de la feina (amb cotxe) m’he creuat amb un ciclista que anava aplanat sobre un manillar de crono i no li he pogut veure la cara de la postura tant aerodinàmica que portava. Que podria ser?

  Taràntula que li has fet al teu germà Ramon que no és recuperarà a temps de fer la crono? Que pot ser li vas picar molt fort l’altre dia?

  Jo, com ja tinc la tàctica preparada, me’n vaig a jugar un partidet de futbol sala amb els col·legues i us asseguro que és menys dur que pedalar al vostre costat.

 74. yaya

 75. jo ja tinc el cronometre apunt i el boli a ple rendiment el que no sabeu es que jo puc fer guannyar al que vulgue no cal tant entreno nomes es questio de que em feu algunregal sota ma

 76. PEREEEEEEEEEEEEEEEE…….
  Avui he fet 37Km/h sense exprimir-me a tope…….

  Carles, suposo que et puc pagar el Diumenge, ja que fa un parell de setmanes que no vinc per Torregrossa.
  Ara, resulta que tinc espatllat el carregador de bateries del micromotor….casoooonnnnnnnn.

  Es pot fer Trasmoto?……

 77. Centelles, et va be uns rovellonets i uns raiments de Fulleda? No és un suborn, simplement un regalet que tens que tenir en compte a l’hora d’apuntar el temps.

  Per cert, ja he tornat del futbol amb pallissa inclosa (0-5), nosaltres som l’equip de casa.

 78. Anàlisis de la situació:

  Si entre el Taran i el Ramón 1 er i 2on.
  Entre el Caimàn i Pere 3er i 4art.
  Juneda Team 5, 6 i 7é.
  Igor 8é.
  Carles 9é etc. etc……

  Joderrrrrrrr, amb molta sort el 10é….
  Quina pésima posició…… en fí, RESSIGNACIÓ….

  Quina tristó, pensar que l’havia guanyat varies vegades…….

 79. ep!! nois… auriau de deixar de anar al cinema durant una bona temporada….jajajajaja….
  Trilita 37 km/h amb la bTT no??? ostaclar… apa una jornada de refleccio i la CRONO a sac…bona crono a tots….

 80. El Taràntula m’ha passat els temps i classificacions de les cronos del club de l’any 1999 al 2002, inclòs la de Rojals. La propera setmana les penjarem al bloc i a la web per que les pugueu consultar juntament amb la que celebrarem aquest diumenge.

  Després de veure-les i de molt rumiar m’he adonat que soc l’únic que puc fer la crono sense pressió, doncs com és la primera vegada que la faig, serà el meu millor temps i axó vol dir que m’hauré superat a mi mateix, no com el Pere, el Trilita i cia. que han de millorar els seus estratosfèrics temps d’anys anteriors.

 81. PEREEEEEEEEEEEEEE avui he fet 37Km/h……..

  Centelles et truco i em fiques el temps que et donaré….
  Així dema Diumenge, prendré la matinada i ja vindré a l’hora del DINAR.
  Ja tracterem el preu un altre moment……

  Vinga companys……. apreteu les dents……tanqueu el cul…….. i força als pedals…………

 82. Ara m’en vaix ha dormi, m’he adormit al sofa, com collons tinc que pedalar jo dema ?……


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: