Enviat per: caiman | 4 Novembre 2010

7 de novembre. Sortida

BTT.
Marxa de l’Albagés a les 09:00 h.

Carretera.
09:00 h a cal pele

TORREGROSSA , MOLLERUSA , BELLPUIG , BELIANES , MALDA , ROCALLAURA , FORES , PASSANANT , CIUTADILLA ,BELIANES , ARBECA , BORGES BLANQUES , TORREGROSSA . 98,81 KM. i 1023 m de desnivell

Anuncis

Responses

 1. Ens veiem als Albagés. Igor t’espero.

 2. amb una botella de vodka…

 3. Taràntula, que passa? que només saps escriure? que no penses tornar a pujar amb bicicleta? que t’he picat?

 4. Estic picat per tot arreu. Aquests dies que no puc sortir amb la bici m’han començat a sortir unes marques rojes per tot el cos, qu son les marques de totes les picades que m’hau anat fotent durant tot el any.

  Ara ja tinc tot el cos vermell.

  Caiman, tinc moltes ganes de sortir amb bici.

  Porto tota la ma dreta envenada, però a lo millor aquesta tarda probo de fer un tomet per veure si puc aguantar el manillar.

  Reçeu per que no caigui.

  Pare nostre ….

 5. Cauras……

 6. Cambia l’hora del bloc Caiman.

 7. Taràntula: la pregària va per tu.

  Pare nostre, pa petit, ja està dit

 8. Tarantula que as sortit i si as sortit, que as caigut i si as caigut, que tas fet mal.

 9. i si tas fet mal… cuant???
  i si….

 10. Josepantoni; et passes tota la setmana fent escrits curtets i després d’una marxa, quan més cansat hauries d’estar i menys ganes n’hauries de tenir, fas els top-ten dels escrits.
  Raro, raro, raroooooooooooo

 11. Hello……..

  Aquesta nit tinc una mariscada, això significa que em tocarà estirar molta estona del pilot, haure d’anar avituallant-me molt sovint i marcar un bon ritme de princi a fí……..
  Possiblement demà no em podré aixecar a l’hora, i per tant no podre disfrutar de la vostra companyia bttera ……..

  Que os vaya BONITO……..

 12. Trilita, si no bens a la marxa al menys queda be a la mariscada i pren-te uns quant xupitos a la nostra salut.

 13. Explique-me que tal la marxa!!!!!!!!

 14. La marxa molt be. Recorregut ciclable, sense trialeres i algun corriol petit. Bàsicament camí. Puja i baixa tota l’estona, trencacames. 40 km i 02:04 m segons el meu rellotge (no polar) i com que he vist que agafaven temps igual els publiquen.

  He vists als companys Chiapuchi, Josep Antoni, Ramon, JR, Pere i Enric.

  Enric; com estàs del braç. Com que he tingut que marxar aviat no sé com us ha anat, doncs, suposo que hauràs fet la marxa amb el Chiapuchi i el Ramon tal com m’havies dit.

  El Pere m’ha dit que ha arribat abans que jo i resulta que el seu rellotge li marca 02:06 h. Com pot ser això? Ja ho veieu no cal passar-lo per fer millor temps que ell.

  He vist un munt de mallots del Torregrossa i la majoria no els he conegut.

  I tu Taran com estàs del dit? Has fet una pregaria al Para per allunyar els mals esperits?

  No vull explicar res més fins que el Josepramon no faci la seva crònica.

 15. a ahores de ara el el antebraç em fa bastant mal tindre que anar al metge aveure que tinc e fet el recorregut am el Chiapuchi i el Ramon i em tardat 3.01 parant a reposta em arrivat els tres juntets com a bons germans
  el recorregut tret de que faltave alguna que altra trialera molt bonic, puja i baixa i com a dit el caiman trencacames com totes le Garrigues

 16. Ep……
  Esperant la crònica oficial del nostre super reporter JosepAntoni………

  Enric, que tha passat????? Recordo que l’any passat vas sofrir una caiguda només començar en la primera baixada al sortir del poble.

  Jo he fet un bon paper en la mariscada, sempre mirant de reull als comensals del costat p.q. no em fotessin les millors gambes de la plata, alerta màxima……
  Els avituallaments han estat a l’altura del que s’esperava….

  Anecdota………

  A les 4 de la matinada, quant tornava cap a casa….. la dona em diu…. per que encens els llums antiboira del cotxe si no en hi ha ????

  Glubbb…… jo diria que si, i espessa que és…..

  A dormir la mona i fins una altra…

 17. ensava que les veles que ficava a principi de temporada eren perquè no plogués, però ara penso que eren per eliminar subtilment els meus rivals. Tarpantula KO, Enric KO, Trilita KO “mariscada inclosa”, etc etc. Perdoneu però no us volia cap mal

  Josepantoni, estic esperant la teva crònica- Va home espavila.

  Taràntula, que ha passat aquest matí a la carretera?

 18. Avui al matí em sortit el Marmo, el Juanito, el Carles i Jo.

  Jo anava com podia amb la ma envenada i el dit, ha aguantat, encara que al acabar, ja començava a fer mal.

  El Marmo no m’ha deixat fer cap relleu, els volia fer tots ell. Diu que ha estat sortint d’amagades, amb el Ramón i també ell sol.

  Estava trist per que no heu vingut els demes, ja que diu, que creu que està mes fort que ningú del club.

 19. El retorn de Marmo el Igor, esta fortisim…….

 20. no feu cas del tarantula perquè al bidó de la bici duïa cervesa

 21. Qui escriu i de qui parleu el Baró, del Marmo o de l’Igor? És que no m’aclareixo.

  Josepantoni, si us plau, fes la crònica ja.

 22. avui e anat al fisio i ma dit que tinc una forta contractura muscular el bo del cas es que no se com me oe fet, masatge corrents electriques i un vendatge de aquestos que fiquen ara tan moderns res de bicicleta i el divendres a tornari a veure com esta el antebraç
  em semble que el diumenge em tindre que quedar a casa a no se que fasi cas omis del fisio
  el cas del baro no em estranya gens ell anat dient que no pot sortir perque esta de baixa i nosaltres ens u creiem i no tan sols aixo sino que al demunt ancar mirem de convencerlo perque vingo am nosaltres i resulte que a entrenat de amagat i esta fort com un roure i ahir va anar de paseig de tan sobrat que devie de anar i dubto que el tarantula portes cervesa al bido ja que ell si te que conduir tant vehicles a motor com a traccio animal nomes veu aigua i algun trago de isostar i aquet tipus de beguda no fan dir lo que no es
  ahir em vaig quedar parat de com baixen les trialeres el Ramon i el Chiapuchi jo anava al devant i pel radere sentia “aquet paquet que sa parto que fa de tap” i em giro i eren ells dos que els feia nosa
  estic acabat aure de anar am els padrins

 23. Si s¡ però i la crònica de veritat la del Josepantoni??? venga venga que tinc ganes de disfrutar de la marxa l´Albages … Enric recupera´t a poc a poc a veure si podré seguir-te pegat a la roda dels “padrins”

 24. Josepantoni estem esperant les dades del teu polar. Va home, que el Doc, jo i la resta de BTT’rs del club estem impacients.

 25. Informació última hora…….

  Mariscada ja digerida, paida i expulsda……..
  Nivell d’alcohol en sang quasi inapreciable…..

  Un xic d’ansietat p.q. el nostre reporter no fica la crònica corresponent….

  Igual aquesta nit no puc dormir……..
  Intentaré visulaitzar la roda del MARMO, donant voltes, a veure si axí puc conciliar el son…..

  Doc….. estic una mica depre…… mira com ha acavat el CONTADOR “Tu em vas dir que era impossible de detectar aquest nou pinso”…. no se si la pròxima temporada seguire la teva dieta hipercarbonatada + suplements biograsovitamitants insobles no nitrogenats…
  No se….noseeee……

 26. La roda…..gira, gira…………..
  i giraaaaaaaaaaaaa………….

 27. Que os sembla si aquest diumenge anem a fer la cursa d’Arbeca, Josepantoni ens podries acompanyar,que tu ja la has feta, jo ja la gravaré al GPS.

  Aneu deixant el comentaris al bloc…………

 28. Carles!!!!!!!!!!

  Tu sempre tocant-me els c………!!!!!!!!

  Encara no puc pujar a la BTT i tu ja estas tocant-me la pera organitzant sortides de BTT.

  Espero que vingui el Marmo i us expliqui durant una bona estona tots els canvis i invents que ha fet a la bici i al seient, aquests dies que ha pogut pensar.

 29. Taràntula; que he de portar martell i escarpe per arreglar-te el dit o no cal?

  Josepantoni que t’has fos?

 30. Jo el diumenge faré carretera si surto, ja que fai tor de nit, sira a les 9 a cal Pele, de btt ja nai quedat tip als Albagés per uns quants dies.

  Josepantoni sense la teva crònica sembla que en aquest bloc li falti algo, ens tens mal acostumats, esperant que no ens fallis, o pot ser que fos una odisa ta dolenta que no val la pena narra-la,

 31. Jo no he pogut DORMIR……………

  Primerament estava nerviós esperant la crónica del JosepAntoni, llavors dic, plan B, mentalment anire visualitzant la roda del Marmo i aniré contant voltes de la roda…..

  La roda, roda…. roda…. i roda………
  1volta;
  2voltes
  3voltes……

  2567voltes……. 45678voltes……

  Quant ja estava apunt de conciliar el son…….

  m’apereix la cara del MARMO que em diu cridant….. SURT DE RODA, COLLONS…….
  M’ha fotut un “SUSTO” que no he pogut dormir en tota la nit…….

  A veure si aquesta nit puc descansar…

 32. Jo ja fa dos nits que no dormo. El diumenge al matí vam sortir el Juanito, el Carles, el Marmo i jo. Jo sense adonar-me’n vaig anar una estona al seu costat.

  Ara, la dona em diu que dic coses que no tenen sentit. Diu que de llest, no n’he set mai masa, però que tantes rucades una radera de l’altra tampoc.

  Per altra banda, em paso el dia davant del ordinador, esperant la cronica del Josepanton, un ull a la pantalla i l’altre al rellotge, i van passant els minuts, i la pantalla continua quieta, sense apareixer la crònica, jo continuo mirant fixe la pantalla, els minuts van passant, la dona em crida, em diu que vaigi a dormir, que son les 4:00 hores de la matinada, i jo, que no puc, que no , que aviat escriura el Josepanton.

  Així que entre compartir part del matí amb el Marmo i ara la llarga espera per la crònica, no em deixent viure.

 33. Caiman, el dit ha millorat una miqueta. Ja m’ho han tret tot, guix, venes, punts, fins hi tot m’han tret el poc coneixement que tenia.

  De moment deixa la maceta i l’escarpe. Però si tens un cuter, que talli força, podries portar-l’ho i acabar d’arreglar-me el collons de dit.

 34. Des de l’arribada de l’home ala lluna no hi ha hagut cap esdeveniment més esperat que la crònica del Josepantoni.

  Tots units hem de fer força per demanar “si cal de genolls” la crònica ja.

 35. Vale…. Ja la faig… ostres tu, no hem pensava que anes aixi aixo
  Tardo un parell de dies a fer la cronica i ja s’hem “asvalote” el galliner…. Jajajajaja
  La cosa va anar força be..molta gent.. sembla que erem 210 fent la llarga…a les 8’00 ja erem alli amb el jefe Enric
  Hem tingut temps de sobra de fer de relacions publiques, avans no hem sortit…pero el que realment voliam ere que sones el tir de sortida avall la bandera i gas a fons ven colocats a la tercera fila hem sortit a tot drap. Aviat he vist que aquell ritme no era el meu he agafat la roda bona del Antonio i no l’he deixat fins al km 12 +- eh vist com hem pasaba el Caiman i el Pere ,bye bye…TRT, tambe l’Antonio a anat posant terra pel mitg i poc a poc l’he perdut ara ja no era ni davant ni darrera… “halló de que la cursa et posa al lloc que et pertoca “ Aixi he anat fent kms orfe de companys i referencies que m’esperonesin,el circuit no es pot dir que era molt dur pero tenia el “seu puntillo” (que diuen els pixapins)
  El primer vitualla no l’he vist ..plat i avall… ja el trobarem…barreta +glucosa i canya al mono que es de plastic i no es trenca…
  Planejobaixio a tota maquina per un cami ziga-zaga força bonic ”algun saltet i tot “comensa el trencacames tot i que estan aixecant el terme i tenen unes autopistas per camins”el progres a les garrigues”km 30 vaig molt millor que al principi i els Bordalva/Capell m’atrapen ..pero eh dit que anava millor i no poden despenjarme, aguanto tots els intents “que no son pocs” d’enterrarme a l’hombra d’una olivera, hem pasat una “pujada pestosa” que diria el Pere…fixat si ho era.. que semblava que l’agues pujat una caballeria unicament es veien petjades de sabata de rodera cap…arriba el segon vitualla tampoc paro…pero cuant el deixo 50 metres enrrera giro i faig vitualla dos gots d’isostar i mitg platan en 40 segons +-he parat? tecnicament si…ara ja la cosa afluixa un xic i podem posar tots un ritme elevadet…que cuant es aixo??? Doncs ni tant ni tant poc sino tot el contrari….les pistes que han obert del norres en nom del panta deixen posar tot el ferro i literalment volar sobre elles i aixo fem… mitjana i
  Corre, corre que s’acaben els entrepans de colesterol… i bons queren a falta de 2/3 km pernc l’iniciativa i hem poso a estirar del grupet, naturalment no es desenganxa ningu pero a falta de 600meters fair un sprint a lo Cavendish i hem deixen entrar davant a meta…ufff….
  Que be… estic mort pero content i be, l’Ateneu diu que la llarga de 43km la varen fer 210 ciclistes deunido…eh?? Que jo vaig entrar en el lloc 38 de la general amb un temps de 2’21’’ esent 11 dels masters 40 l’enhorabona, caramba ja tinc la T del TRT …total felicitar a tot-hom inclos a jo mateix…salud i pedals i a algo mes maco???

 36. No tinc paraules …

 37. M’he la llegire a la nit perque si no, no em caldra empesar ha treballar.

 38. el J.Antoni ja es el cronista oficial del bolc per mèrits propis , esta en plena forma , sobre tot escrivint

 39. Em vaig a espolsar, he viscut el darrer sprint tant apassionadament que estic fins i tot suat, cony que no paris JosepAnton que ja li he agafat el gustet de fer les marxes sentat des del despatx … si vas a Arbeca amb lo Presi jo ja no vinc lo diumenge, ja la faré des del despatx.

  Trilita estiguis tranquil que ni rastres de clembuterol a les “ajudes” que t´he passat, ara be fes com jo descansa una mica per no aixecar sospites i vigila amb lo marisc que hi ha un estudi on si surten traces de “xapapote” et poden penalitzar per combustible extra,

 40. Ostras, em sento molt millor després d’haver llegit la crònica del compnany- El dia que la llegeixo no em cal sortir a entrenar i amb el fred que comença a fer és un detall.

  Per cer coleja, on és poden consultar les classificacions?

 41. josepantoni molt bent expresat. doctor ricart aquell nou material que em vas emviar faltava el mesurador, no se la dosis el diumenge anava a ull, recors.

 42. Aqui…Caiman
  http://www.ccatgarriguenc.cat/pdf/ClasificacioTransisquella%202010.pdf
  salut i pedals
  el diumenge feu la marxa de arbeca cuanta gent?

 43. Biennnnnnnnnnnnn;

  Ahir encara no vaig poder dormir p.q. no vaig pensar a llegir el Bloc………….
  Espero avui, em ficaré al llit a les 8 de la tarde, per recuperar els altres dies……
  M’en vaig a preparar el llit……………

  Igual Diumenge encara no m’he despertat…….


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: