Enviat per: caiman | 15 febrer 2011

20 de febrer. Sortida de club

A LA PESTANYA DE DAMUNT DE L’ESCRIT HI TENIU LA INFORMACIÓ DE LA CALÇOTADA

_______________________________________________

Carretera:

09:00 h. de cal Pelegrí

Ruta:

TORREGROSSA , ARBECA, OMELLONS, ESPLUGA CALBA FULLEDA, TARRÉS VIMBODI , RIUDABELLA , PRADES , VILANOVA DE PRADES, LES CRESTES , LA POBLA DE CERVOLES , CERVIA , BORGES BLANQUES , TORREGROSSA

Altimetria:

Vídeo de la sortida

Anuncis

Responses

 1. Ja he penjat la ruta del proper diumenge perquè l’Ironkid ha complert amb la seva crònica i perquè comenceu a esmolar les eines. Pinta una jornada dura, dura i dura.

 2. Acabo de rebre un correu electrònic de la federació comunicant-me que ja tenen les llicencies del nostre club. Demà dimecres les passaré a recollir i el divendres a la nit les lliuraré al Carles (Presi)

  Que esteu tots dormits? Que teniu tendinitis als dits?

 3. ep!! ajudeu-me…a veura, tinc un dubte no se si a la bici nova de carretera posar-hi un manillar…(no per aqui no van els tiros, homens..) DE MANILLAR NI POSAREM ESTA CLAR…JAJAJAJA…
  el que pasa es que no se si posar-li de 42 cm de centre a centre o de 44cm algu a portat els dos (primer un i despres l’altre) i pot aconsellarme?saveu com es mira aixo de l’espatlla per poder dir “tu tens que portar aquest o aquell altre…”

 4. M’agrada la ruta del diumenge.

 5. La ruta…… una mica abrupta……

  El meu consell Ironkid, es que agafis el manillar ample si es al mateix preu ( ande o no ande cavallo grande), amés tindras més espai per ficar-hi un petit bloc, i anar escrivint la crònica conforme evoluciona l’etapa.

  Cagon l’olla crec que el dia de la calçotada tinc que anar a fer una conferència a Cantabria……. Joder..

 6. gracies trilita!!
  pero perque l’ample…?
  ho podem raonar?…no en tinc prou amb lo del caballo grande …
  ames tambe es mes pes no?
  sabeu com es mira l’amplada respecte a l’esquena?

 7. bon dia… les llicencies les podrem recollir al Pelegri?? carles??

 8. Quant el Caiman em doni les licencies jo les portare al Pelegri, si m’he les done el divendres a la nit el dissabte a les nou de mati seran al Pelegri.

  Josepantoni jo avans portava un manillarc de 42 cm i al compra la Orca em va vindre amb manillarc de 40 cm, per ha mi millor de 42 cm amb el manillarc mes estret la bici es mes nerviosa, es mes rapida de reaccions, per ha mi agafar el de 44 cm aniras millor, al principi quant ampeses el mati pedalant no es nota gents el manillarc petit pero quant far estona que pedales no estas tant for de brasos n’hi de cos i per al mens la meva reaccio es que t’aropenjes mes al manillarc i a la minima que fas et penses que tens que sorti de la carretera, agrafar el de 44 cm, que amb el manillarc que agafaras t’hauras de queda, el Pelegri no te’l cambiara.

 9. Que hi han diferents mides de manillarc??? les Pinarello no el porten de sèrie?? cony però lo Pele que diu???, 40 NO, rodador 42, escalador 44, crono-trilita “banyes” … IronKid de les bieles ho tens clar 170? 172? 175? mira no la pifies!!

 10. ostres!!!! si noi les bieles crec que son de 172’5….
  altra cosa… falta el consell del Super-Pere
  quin manillar 42 o 44 Pere!!

 11. El super Pere ha anat a Alacant a fer la volta de l’Eduardo Chozas que crec dura des de dimecres a diumenge. Així que si vols un consell seu haurà de ser amb senyals de fum. estarem tots pendents del seu estat de forma quan torni. Igual es venja de tots nosaltres i ens fot castanyes per tot arreu.

  Joc com soc un senzill caiman, no et puc donar cap consell tant atinat com els de la resta de companys. L’únic que et puc dir és “això es tot mariconades”. El que fa anar més despresa no és un cm. més o menys de manillar, és mirar darrera teu i veure una Taràntula prop de picar-te o un cartutx de Trilita a punt d’explotar.

 12. totalment d’acord Caiman…
  pero jo no vull anar mes depressa per el manillar mes o menys ample… sino que mes comode…l gracies per tot …

 13. Ummm…… la cosa no és tan simple…..

  Com més ample el manillar, fa que portis els braços més oberts, aixì pots unflar millor els pulmons d’aire, peròoooo…………. a la vegada ocupes més espai contra l’aire, Cx pitjor, això provoca una baixada de coeficient aerodinamic que pot penalitzar fins un 8,625% de perdua de penetració…..
  La cosa és una mica complexa, NO???.

  També pots provar de anar sense manillar ¡¡¡
  Menys pes i millor aire i refrigeració del cos…..

 14. Helow des de Calp nens , he anat a fer un campus de ciclisme de pretemporada , aquí es on son els ciclistes bons, en aquest temps hi ha un munt de equips professionals per aquí , després de lo del diumenge passat vaig tocar fons aixo de verem el marmo al costat pujant als Omells no es pot tornar a repetir .
  Ironquit a casa meva els homes portem manillars de 44cm. i perque no en fan de 50 .
  Quan vingui vull fer un bon plat de sopa de Caiman fins quedar-me tip a rebentar

 15. pere no cal tantes concentracions am equips profesionals per estar en forma lo que tens que fer es menjar mes sopes perque si no te espaviles al ritme que vas el Ramon, ton pare i el Carles et faran la pols o sigui que menos campus i mes sopes
  ma arrivat un correu de la Irati Extrem ique diu que conten am nosaltres per fer la marxa obren les incripcions el dia 28 de Febrer

 16. A mi els de la Irati no em diuent res. Potser es per que no menjo proutes sopes amb ou.

  Collons, aquesta nit soparé un plat de sopes amb ou y una cervessa.

 17. Estic trist, els caimans no podem menjar sopes i no se que fer.

  Si em menjo al Pere en lloc d’un plat de sopes, fa el mateix efecte?
  I la cervesa, la pic substituir per una taràntula?

  Si no és així, no sé que faré. Igual m’apunto a un tractament de pell i la canvio per la d’un altre animalot que faci més por.

 18. Josepantoni jo hem sembla que el millor es un manillar ample, la primera bici que bai tindre tenia el manillar estret, i al cambiarla per un altra am manillar mes ampla bai notar molta mes comoditat.

  Nois la ruta del diumenge te un petit problema, de Fulleda a Tarrés, esta en obràs la carretera i no se en quin estat estarà.

  Caiman ja se peque estas tan prim, es perquè te fan passar gana, i quan vens am bici mossegues a tothom.

 19. El plat de sopes amb un ou no ser si te’l menjaràs Tarantula, ara la cervesa si que t’he la beuràs.

 20. El Ramon no t’he son, mireu amb quines hores escriu al bloc, Ramon, Ramon……

 21. Pereeeeee…… que estas fent sobre entrenament……
  que no ho veus ¡¡¡¡¡
  Si et serveix de exemple, ara descansare 3 setmanes…..
  Proper cap de setmana a Esquiar.
  L’altra setmana vaig a Milà.
  L’altra setmana a Cantabria…..

  i ja veuras que a la tornada el meu rendiment s’ha incrementat sustancialment….
  Simplement cal descansar……. i menjar SOPEs clar….

  Pregunta, com van millos els culots… estrets o amples ??

 22. Trilita no ens fotis el pel que tinc informes secrets de que estrenes cada dia i que al grup del Ave ja li diuen la colla del trilita

 23. Ui, ui, el Ramón que a la matinada escriu al ordinador. Ramon, quer fas alçat a aquelles hores. Mira que jo ja malpenso.

  El grup del Ave aue ha canviat de nom.

  El Pere que fa una concentració de pretemporada.

  Els Caimans que tenem molta gana i la temporada que encara no ha començat.

  El Trilita que marxa durant unes setmanaes i no sabem res, ni on va ni que va a fer.

  Masa complicacions al hora.

 24. Tarantula jo com el Carles no u puc fer, comence a treballar a les 9 i ales 9:07 hi ha fa el primer comentari, jo com hi ha saps fai horaris mol raros, i el tems que tinc tan-ve es raro, i jo tam-ve soc mol raro.

  Caiman i Tarantula ma dit un ocellet que entreneu cada dia i os emporteu al chiapuchi, aaaaaa punyat-eros!!!!!!!!!!!

 25. L’ocellet t’ho ha dit molt bé. Sols que ha confos cada dia amb un dia.

 26. Raro… raro… si…eh?? salut

 27. uff dema estapa reina 120k. amb el coll de rates , amb el sr. Alejandro Valverde con a amfitrió

 28. Ja tinc les licencies, dema a les nou del mati serant al Pelegri.

 29. el Ramon a dit que la carretera de l’ Espluga a Tarres esta en obres perop aixo no es problema anem a l’ Espluga farinera, Omells, Senan, Espluga de Francoli i Poblet aixi esquevem les obres i total son una mica mes de km, tambe ia un altra opcio Borges, Cervia, l’ Albi, Vinaixa i Tarres tan una ruta com l’altra estan al nostre abast i no digueu que no que esteu tots molt forts i aixo que dingu entrene que si entrenesem?
  ni te cuento

 30. La primera opció m’agrada, així jo el chiapuchi i companyia podem tira de l’Espluga Calba a els Omells, Senan, l’Espluga francolí i Prades, ets un crac de les rutes Enric, ens veiem el diumenge a les nou al Pelegrí.

 31. Carai, carai, torno a estar acollonit.

  És cert que la ruta de Fulleda no és pot fer per obres. Jo esperava que els companys diguessin !cap problema!, retallem per aquó i per allà: doncs no senyor. Va i surt l’Enric que de retallar res de res. Endurir és la paraula. Ens estalviem la pujada de Fulleda, però fem la de l’Espulga a la farinera, comptant el repetxo que hi al mig, després fem la de la Farinera als Omells, i sumem la dels Omells a Senen i per si no n’hi ha pruo fem l’últim repetxo després de Senan. Ah! em deixava que hi ha uns quants kilòmetres més.

  Però sabeu que us dic, que de “perdidos al rio” i a mi ja em va be. Apa companys, carregeu piles i fins diumenge.

  Penjaré la ruta modificada.

 32. A mi em sembla bé, però jo de Senan aniria cap a Fores, Conesa i Rocafort de Queralt. Mes que res, per que si no això serà una merda de ruta. Curta i sense desnivell.

  Collons, collons …..

 33. Ostras….. tindré que portar el GPS no??? amb tantes opcions….

  Pereeeeee…… que no veus que et menjaran viu, aquests xicots d’Alacant…..

  Siiiiiiiiiiiii tens raó entreno cada dia, hi han dies que inclus faig dues sesions….
  “Es lo que tiene”….. treballar en dos llocs + la familia + altres activitats….
  Los de l’AVE m’han fotut fora, p.q. algun dia els he fet descarrilar….
  Ara ja no tinc grup per sortir cada dia ¡¡¡¡ que faig…

 34. Estic a Fulleda, i tot i que no he anat fins a Tarrés, el meu cunyat em diu que s’hi pot passar amb bicicleta perquè l’asfalt no l’han tocat. L’únic que estan fent de moment és retallar corbes, però si pot passar perfectament.

  Podem passar per Fulleda-Tarrés.

 35. ja veig que la ruta modificada per les obres no us acabe de convencer i mireu de enganyar cunyats i demes perque diguin que es pot fer la ruta pel lloc establert pero jo el problema que veig a hores de ara es la pluja potser auriem de anar am el Pere a lae costes llevantines a donarli una mica de moral
  trilita ja se que no em cal padrins pero lo que es asunto de carreteres si vinc jo no ten fa falta cap de GPS soc un mapa ambulant
  fins dema sino plou i si plou tambe

 36. Centelles aixo que dius que si plou tambe u crec mol be.

 37. També hi ha un altre alternativa que el GPS Centelles no la dit, es passar dels Omellons a Vinaixa directes per la pista que be de Arbeca.

 38. Ramon, aquesta alternativa teva es mes curta, no t’arruguis Ramon……….

 39. Ei, que jo hi he passat avui per la carretera de l’espluga calva a tarres i està en perfecte estat, jo deixaria la ruta tal i com està

 40. la ruta del Ramon no conte perque el que sempre este que mirar es allargar la ruta, en cap cas escursarla ja que sino no podrem arribar mai a les megarutes que fan el Ironkid i la colla del Vilosell
  si el Bordalba a dit que la carretera esta en perfecte estat ja es mes creible pues fem la ruta establerta en tot cas quand siguem al cim de les crestes i anar direccio Juncosa podem tirar recte fins a La Granadella i si es aviat Maials Seros Aitona Soses Alcarras Lleida aixo crec que serie un bon tomb preparatori per les marxes que tenim en projecte de fer ja veig que conque plou dingu entrene i passeu el rato devant del ordenador a veure qui la diu mes grossa

 41. acabo de veure un error el Tarantula a confos Senan am Passanant de Senan tambe es pot anar a Fores pero llavors ja ens passariam de kilometratge i encara estem a principis de temporada sino quand sira temporada alta totes aquestes marxes ens se faran massa curtes i aurem de anar a Mamott Brevet etc

 42. Centelles jo hi ha sabia que te oposaries enèrgicament, simplement era per evitar passar per Fulleda, pro aixo no es problema, per que si sa as-cursa per aquí se pot allargar per allà, de totes maneres si la carretera esta be, val mes no tocar res.

  La gen estan incommensurables al final me tindre que apuntar al clup, de menjar sopes am un ou cru al demud.

 43. Demà tothom a les 9:00h a puesto que farà sol.

 44. Ja té raó, ja el Centelles “com que plou, tots davant l’ordinador”, menys el Bordalba que al ser bomber això de l’aigua ja li va. De totes maneres, crec que a més de treure fum els ordinadors també en treuen “els rodillos”.

  Demà farà bon temps, igual estarà una mica ennuvolat a primera hora però s’imposarà el sol i la calor “de la llenya que hi haurà”

 45. Yo prefereixo l’ultima versió proposada pel Centelles…..
  guardaré forçes per la baixada que hi ha de Maials a Seros…. per disfrutar….

 46. Jo no estic de collons, ja començaré a fotre canya desde la primera pujada i que em segueixi el que pugui.

 47. Ostras, ostras………………. Trilita caput ¡¡¡

  impossible seguir el ritme dels Juneda Team & Caiman…..
  La meva retirada cada vegada més propera….
  Ara provaré (tipus Marmo) sopes amb 2 OUS ¡¡¡
  Si moro, que sigui per sobre dosis…

  Sort que cap al final, he descovert que encara tenis mig cartuxo en la recàmara……

 48. Caiman la ruta era, Prades , Vilanova de Prades, les crestes, La Pobla de Cérvoles i Borges Blanques, no es sembla res al que tu em deies.

  Caiman, tens que estar mes ben informat per discutir les coses i si no les saps del cert no t’hi posis tant fort, no passar res jo et perdono.
  Ramon, com t’ha anat, que m’han dit que t’has quedat sol, amb nosaltres haguessis anat millor, un altre dia pensat amb el grup que et fiques.
  Expliquem el que has fet Ramon.

 49. eh!! colla passegolla… obriu una plana nova que aqui no mi cap la croni….ok?

  algu sap que vol dir i d’on be la paraula ….OK?

 50. ja em semblava a mi que no teniam que anar a Albarca sino que del cruce de Prades anar a Vilanova pero tambe ma estat be e arribat a casa ben tou ancara no estic recuperatde la pallissa de avui com diu el Trilita el team Juneda i Caiman juguen am un altra lliga no se Trilita si en ves de menjar sopes provesam les llenties am sigrons per esmorsar a alo millor rendiriam millor
  no tinc mes forses per continuar que fassi la cronica un altre vaig a dormir
  Força Barça

 51. Avui em fet una ruta molt bona. I per la propera jo abans de sortir de casa esmorçaré llenties i durant el matí no penso menjar res. Avui ha quedat demostrat que això es el millor, no tantes sopes amb i mes llenties.

  Jo també m’en aniré a dormir aviat.

 52. Carles: chatin, cuchi-cuchi, ja veig que m’has perdonat, deu de ser pels petonets i abraçades que t’he donat a l’arribada. Així m’agrada. A partir d’ara farè actes de constricció i intentaré ser un caimanet més obedient, però per si de cas, vigila que et mossegaré el cul quan pugui.

  Passem a la crònica: Hem sortit al voltant de 19 ciclistes “tot un plaer veure un grup tant gran”. Han començat les primeres batalles a la pujada de Fulleda que s’ha fet a un ritme espectacular que ha fet miques el pilot. Ens hem reagrupat camí de Vimbodí just al peu de la llargaaaaaaaaa pujada de Prades, que encara se’n ha fet més a causa de l’altissim ritme imposat pel Juneda TEAM. Sort que a la font hem pogut agafar aigua i sense més dilacions hem agafat el camí d’Albarca passant per Ulldemolins i començar a pujar “les crestes”, que a mi m’ha posat la cua dreta de l’esforç que he tingut que fer per arribar dalt. A partir d’equí, la resta de la jornada ha estat més plàcida per la seva tendència a baixar llevat d’un parell de pujades entre el Albagés i Castelldans.
  En resum; m’ho he passa molt bé i ha fet un dia magnific.

 53. Carles he fet la ruta tal i com esta marcada al demud de aquesta pagina,tret de que e anat copa Tarrés per Vinaixa.

 54. Apa nois, heu vist el Ramon, ha fet tot el recorregut tal com deu mana i a més sol, ara be, tinc un dubte. Ramon, perquè carai l’has fet sol? Que no hi havia prou gent el diumenge?

  He d’ampliar la crònica d’ahir perquè em vaig deixar una cosa molt important, que segurament farà canviar la nostra estratègia “les llenties”. El Marmo va fer un paper molt bo aquest diumenge i ens va confessar que havia esmorzat un plat de llenties i que durant la jornada no menjaria res de res, per no carregar pes a l’estomac. I a fe de mon que sembla que li va funcionar. A partir d’ara tots a menjar llenties, les sopes d’ou ja han passat a l’historia.

  Carles, oi que ja em tornes a estimar? Vinga home, siguis un bon minyo, que els caimans som molt sentits.

 55. Jo també li he donat molts tombs al cap i encara no entenc el motiu per el qual el Ramón va anar tot el matí sol.

  Tot pensant que era un dia on hi havia molta gent per anar acompanyat.

  Bé, no passa res, segur que alguna cosa s’em escapa.

  Ja m’ho explicarà el Ramón.

 56. Lo impotant es que vàrem fer una bona colla……
  Bona colla, bon dia, i molt nivell.
  Va venir el ZP, despres de molt de temps sense veure’l suar, la samarreta…..

  Encara que fem 2 grups….. val la pena fer els primers Km junts, i retrovar-nos per fer els últims Km també junts….. passi el que passi pel mig.

  També cal clarificar (no es cap vergonya) en quin grup es vol anar, així evitem perdre molt de temps, que en aquestes rutes llargues, fas a hores dites i la family s’emprenya.
  En fi, cal anar pulint els petits detalls de descoordinació.

  Ostras, ostras encara recordo la pujada a Prades sempre per sobre dels 22Km/h en alguna corva quasi sortim derrapant….. encara em foten mal les avui….. crec que tindre que fer companyia als companys que fan la reta més curta.

 57. bueno com que veig que no ho fareu escric aqui… i qui vulgui que llegeixi…
  a les 9.00 sortim els dos profesionals i jo mateix ossigui 3… direccio a tarrega sembla que toca fer pla/plat… “pro” (que diu el Ramon…) l’espectacle del nuvols anunciant el que podria venir ens fan canvia de direccio 180º i enfilar cap a la Pobla i buscar altres plans…superem la pobla i crestegem fins al encreuament “que agafem” de Juncosa fins al poble a bon ritme pasem pel davall a tot drap i deixem Els Torms a la nostra esquerra…ens hem anat trobant ciclistes de carretera i de btt com no avia vist mai un grup del terres de lleida especialment nombros…la gent entrena eh?? on erem? a si… toca superar El Soleras al final ens en sortirem de planejar ja fa una estona que portem el plat i aquests dos “galgos” que van xerrant i porten un ritme que no segueixo..
  cau Granyena de grrgs…planegem…Alcano al sarro, conquerim la general de Flix. que ens servira per asaltar la Granadella ara puja un xic aixo i si nota si senyor s’ha acabat el planejar… posem la Granadella a la “graella” i ens la cruspim en forma de tallats al bar de la plaça, recoi el que domina la plaça son una multitud de bicicletes repengades al les diferents portes dels bars , es el primer cop que mi trobo aixia la plaça les altres vegades a estat a la cursa del oli ” i espero que enguany tambe i sere…” s’acaba el tallat i sortim cap a Bellaguarda uf…ritmet que intento seguir “fent la goma”superem el conegut encreuament de Juncosa …crestejem i entrem al marturi de la carretera de la pobla L’Albert hem diui que aixo com mes depressa ho pasa millor coll depressa? “pro” si estic fos…farem el que podrem…que no es gaire…”pro”entre una cosa i un altra, ja es veu el poblet de la pobla…on “cuant la tenen prima la volen dobla…”si assolim… conquerim… arff uff!!! ostres ja i som ? no!!!! encara tindrem sorpresa… cap a Cervia…coll val a dir que desde la Granadella que porto el “53” endollat i no l’he tret per a res… m’he fet la petita promesa de no treure el platot…encara que mi deixa una cama…i cuasibe que li deixo perque en un tram de carretera cap a Cervia el Jordi germa de l’Albert a ensopegat amb un munt de terra que la pluja a fet entrar a la carretera “rubina” i a fet perdre el control i al terra de patac espectacularment i pobret de jo que venia a tocar, pro una mica pel costat, cuasibe mi enganxo i caic amb ell uff de miracle no ens hem tocat….diagnostic… la ma pelada el culotte esgerrat i algun component de la bici ratllat que no el cuadre…pronostic : es recuperara be de l’ensurt, i ha tornar-hi…”hem de vigilar molt a la carretera que una caiguda et fa malbe tot el cos”no dic res que no saveu ja”pro” algu ho avia de dir…. he de arribar d’alt de Cervia amb el 53 i d’alli fins al Vilosell, torna el ritme i cap a l’albi ho faig crec mitjanament be estic solet, fent una mena de contrarrellotge o almenys aixi es la posicio que porto sobre la bici, la carretera ho permet, els galgos Albert i Jordi han marxat davant cap al Vilosell, en busca i captura d’un potet de mercromina, jo ja se el cami i vaig fent iperterrit al meu ritme, que no sera mai el d’ells… ara constant si que ho es… el desviador soldat davant del 53, fins al vell mitg del poble del Vilosell barfff ufff.com estic ?trinxat? siiiii “pro” feliç…jajajajajaja les dades:
  distancia : 120 km
  temps : 4’45”+-
  mitjana : 27km/H +-
  apa salut ..i a tot aixo encara no tenim la bici….ntx!!
  per cert el diumenge tornare als meus origens i toca BTT a Aguilar de Segarra…
  avera si les sortides en carretera es deixen notar ja ho llegireu….salut altre cop…

 58. IRONKID. He llegit la teva crònica “com sempre” hi espero que el teu company es recuperi i hagi estat gran cosa la petita caiguda. Em comences a fer poo. mitja de 27 km/h amb un plat de 53 dents soldat a la cadena i per les garrigues !recony com estàs de fort! Aquest diumenge a la marxa semblaràs un professional i espero que algun diumenge vinguis amb els esforçats de Torregrossa amb els teus companys.

  PERE: que se’t ha menjat un cocodril o t’ha mossegat un caiman. Com que no sabem res de tu estem preocupats i necessitem notícies teves. Tens que saber que si el Chozas o el Valverde no t’han fet una transfusible ja cal que et fotis una cuirassa, perquè et cauran garrotades per tot arreu.

  Salut i sopes d’ou o llenties que també van be.

 59. Caiman… de cap de les maneres puc venir amb valtros i ni tansols olorar-vos la roda ja m’agradaria ja… pero ja pots donar per fet que un dia vindre a TANCAR FILES… que algu les a de tancar no?
  salut a tot-hom…

 60. Hem deixaba una cosa Caiman… us tinc com a companys i dels bons ames… es un honor…salut i prou “peloteo” que vaig a fer rodet…

 61. No et compraria els rodets ni de conya, deuen estar els coixinets desgasts i apunt de petar de tant rodar i rodar i rodar…….

  PERE, on ets? Que encara no t’has retornat?

 62. m’haguéssiu vist corren al costat del Valverde , je je tinc les cames com el Cancellada , avere si ens veiem aviat que tinc ganes de agafar ingredients per fer caldo , je je caldo del bò claro

 63. Pereeeeeeee……
  Jo encara estic fet “caldo”, amb lo que no et caldrà hiperentrenar per sucar una mica, perooooo…… una mica, sense abusar…… que si no pots despertar al bestia que porto dintre…..

  Ironkid…… parlare amb un corresponsal que conec de la Vanguardia, per que el pots ajudar a fer la columna setmanal que li correspont…… et pagarà be.

  Avui, per sopar, sopes + 1 ou + un tall de formatge…… espero que no sigui doping…

 64. Trilita un sobresou no m’aniria malament amb “lo cop de pala” que hem fotra el Pele…. i ames sembla que sentat davant del teclat si..si..parlali de jo..
  per “suficientsmileurets” faig el que comvingui

 65. diumenge ja us podeu preparara!
  avui tot i que no ere el millor dia e sortit ja que e tingut la ocasio perque conque no se mai si podre plegar avans no es fassi fosc pues e fet com aquell mas vale pajaro en mano que ciento volando e sortit contra viento i marea que foteie un vent que et tirabe enradere e anat a Cervia, Castelldans i Borges i una mica mes i no arrivo a Borges
  espero que no em feu pagar massa penitencia ja se que aquestes coses no les tinc que fer pero no fer res aixo de pedalar es com una droga

 66. Centelles… l’Albert del vilosell t’ha vist pedalant amb aquesta ventada i diu que lo millor per aquests dies aixi ,es portar una vela i fer cicloshurfing…salut

 67. PERE. No em diguis que has estat al costat del Valverde i no has fet ni una sola fotografia. Ho veus com havia de venir amb tu, per fer-te un bon reportatge.

  CENTELLES. No només surts a entrenar sinó que desafies al “EOLO” deu del vent, ets tot un crac, però si us plau, quedat a caseta que si està molt be.

 68. que no tinc cap foto amb el balaverde??
  mireu aixó , surto al diari Marca amb una foto i lo Valverde

  http://www.marca.com/ciclismo.html

 69. PERE: Ho he mirat i no es veu res, però jo et crec perquè tens que tenir en compte que soc una mica cegato. El que tens que fer es demanar al diari que et faci arribar la foto originat i la penjarem amb tots els honors a la seu del club, per tal de rendir l’homenatge que es mereix.

  Taràntula i Trilita ja podeu tornar a casa d’entrenar que no pareu i si voleu imitar al Centelles “entrenant amb ventada” ho teniu clar,.

 70. Jo no he entrenat.

 71. Ostras!!! amb el Enric entrenan el 22 amb aquell ven, pèro va tindre un fallo d’e equipament, s’vìe d’acoplar la bufanda per ha posibles l’umvalgies.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: