Enviat per: caiman | 7 Abril 2011

10 d’abril. Sortida de club

Carretera:

Hora: 09:00 h. de cal Pele

TORREGROSSA , BALAGUER , GERP , VILANOVA DE LA SAL , LES AVELLANES , BALAGUER , TERMENS , BELLVIS , BELL-LLOCH , TORREGROSSA , 100 KM .

Marxa Segarra-Solsonès.

Anuncis

Responses

 1. Jo em pensaba que tots anaveu a cervera! Qui s’apunta a la sortida de club? Jo el primer

 2. Si no em fallà la memòria a Cervera hi anem: Ramon, Marmo, Taràntula, Centelles, Chiapuchi, Pere, Carles, Trilita, Ironkid a més de l’Orteu i l’Isidre de Juneda i jo mateix. Crec que no em deixo ningú.

  Arrasarem per equips com l’any passat.

 3. Caiman, nomes de veure el perfil de la etapa de Cervera, ja m’agafen esgarrif-anses, no hi ha un mili-metre de recte.

  Em penso que el JR.Dones tam-ve vindrà.

 4. Ramon ciurcuit trencacames…. com a jo m’agrada, altra cosa sera arribar sencer… o tansols arribar…..
  pro no senfotran no….Salut

 5. No s’en fotrà ningú, no, això no.

 6. Ja ho veurem si algú se’n fotrà o se’n fotrà d’algú. Que ho pilleu?

 7. Ostras….. ostras……………..

  Ara, fins i tot tindrem que mirar sota les pedres, per si hi ha algú amagat ¡¡¡¡.
  Marmo…………..
  A l’entrada del CAU tens que ficar una pedra….. quedaras més protegit…..

  Respecte la filosofia del relat …….
  Umm………….. filosofia ZEN ¡¡¡¡…..

  Prefereixo filosofia CEN-telles……

  Anar a tope, de principi fins que t’estrelles…. o rebentes “als contraris, es clar”

 8. si trilita si… qui pica primer……

 9. Estic d’acord amb tu Trilita al CCT, mori la filosofia ZEN i visca la filosofia CEN-telles, això si, adobada amb una mica de “Marmolina”, que per alguna cosa encara té el premi a la millor crònica i les idees més revolucionàries.

  Taràntula: baixa de la bici, para d’entrenar i escriu filosofant d’una vegada per totes que t’estem passant la ma per la cara.

  Pere: tens que portar-me el certificat mèdic de la llicencia que me’l han reclamat. I preparat que aquest diumenge pinten bastos per CCJ, que el Trilita està a punt d’explotar.

 10. la filosofia Centelles el diumenge no funcionara ja que estic tota la setmana a dieta de bici o sigui no la pogut agafar ni un sol dia ni per anar a La Floresta
  ja ens veurem el diumenge a Cervera jo anire am ma germa

 11. Jo no aniré amb ma germà, ja que ma germà no vol venir.

 12. Tarantula, com que no ve ta germà, hi ha li fotre jo!!!!!

 13. Ramon, vens o no vens. Com ho hem d’aclarir això.

 14. Caiman, esclar que vinc, jo no e dit mai que no vingues.

 15. Vale, vale, jo pensava que ma germà no vinie.

  Ara si que estic content.

 16. Tarantula aixo bol dir que aniràs am ta germà oi !!!!!!.

 17. Ramon, el Marmo i jo em quedat a les 6:20 a la porta del seu garatge, si vols vindre ja ho saps, no tardis perque el Marmo no espera ha ningu.

  Dema ens veiem ha Cervera…..

 18. Ramón, jo mai deixaria a ma germà.

 19. hola compis com va el mal de cames, jo particularment les tinc bastant estobades i no es del aigua
  estic mes que satisfet del rendiment de avui ja que e rebaixat el crono del any passat en 21 min. potser que no sigui gran cosa pero mirant la pallissa que me fotut primer per agafar al grup del Trilita i el Caiman que no e pogut conectar fins sortint de Calaf i e pogut pedalar am ells fins ala pujada al Santuari de Pinos ja que ells anaven massa forts i jo tenia que agafar aigua i queviures i l’ altra pallissa a sigut de Pinos a Cervera ja que em anat dos ciclistes i jo fins a Biosca a relleus pero dels dos tan sols donave relleus un em anat agafant corredors pero tots entraven a la UVI o feien el paper de entrari despues de Biosca a Sanauja ens a agafat un grup que i anave el Pere en definitiva portavem una llopada al radere que feie por pero de relleus cap ni un pero com passe sempre a sigut passar pel devall de l’ autovia i de repent tutom tenie forçes
  estic nes que satisfet

 20. Siiiiiiii, company.

  Reconec que no he patit tant com tu, i et felicito……
  Al igual que a tots els valents del Torregrossa (Juneda & Borges).

  Fer + de 160 Km no és cap broma i cal tenir el cap ben centrat i les cames a punt.
  Personalmet m’he ficat en un grup del meu nivell que he mantingut fins al final…..
  La pujada a Pinós l’he fet a tot drap aconseguin coronar la cap davant del grup, fent un Pit Stop ràpit per no perdre comba, ja que fins a Cervera el vent et castiga com l’home del MALL…. “Poc l’hi ha faltat que em fotes garrotada”.

  He pogut compartir alguna estona amb el Pere, amb l’Isidre amb el Caimàn, hi he vist cassar-nos com un Jabato a l’Enric….. Que en la propera ja em superará….

  Es llei de vida amigos……
  Felicitar-vos a tots i guardem en la vostra memòria les batalletes viscudes per contar-les als vostres nets…

 21. Ke callat esta el gran reptil! cosinet de grans cames! diguis ….

 22. Jo he fet el que he pogut, primer anava amb el Ramon, jo el passava ha les pujades i ell m’agafava a les baixades, fins que al final l’he perdut ( però per poc ), de Pinós en endavant he anat uns vint km sol desprès he trobat un noi que ens em repartit la baixava fins que tingut que para ha caminar una estona pel mal d’esquena, desprès han passat dos ciclistes mes i em anat junts tota l’estona gairebé fins a l’arribada fins que he tingut que tornar a caminar pel mal d’esquena i sense voler he arribat a la META, d’unidor quin tute, jo no estic acostumat a fer tans km però bueno la em feta la marxa.

  Dades:
  167 km
  25.5 de mitja
  6:34 de temps
  El que m’ha acollonit es la velocitat màxima 85 km, sort que baixant tinc por.
  He parlat amb el Chiapuchi i ha arriba be, Taràntula, m’ha dit que et guarda la cinta del chip.

 23. Felicitats a tots els companys del CCT.

  Fins ara que no m’he recuperat de la pallissa del diumenge. Vaig tenir diferents sensacions durant la cursa. La pujada a Talavera a tota llet i amb bones sensacions, a l’igual que la de Les Maioles, però en el descens vaig començar sentir cansament que és va concretar en l’apropament de l’alt de Pinós. Un trenca cames que no et deixava recuperar del tot i amb la perceptiva de Pinós, el més assenyat era relaxar-me un xic sobre la bici (baixar de pulsacions, que les tenia descontrolades) i encarar Pinós de menys a més. A la pujada de Pinós vaig anar recuperant posicions i bones vibracions, però no va ser suficient per agafar un grup rapit per fer la baixada d’uns 50 km fins a Cervera (el vaig tenir a tocar, tocar). Vaig contactar amb la cua del grup que havia perdut en l’aproximació a Pinós en que viatjava el Trilita i el Centelles, però no vaig poder arribar al cap on hi era el Trilita. L’alt de Pinós el vaig coronar amb el Centelles, (si ell no hagués parat a carregar hauriem baixat junts fins s Cervera). La baixada va ser decebedora, a poc ritme i deixant passar el km perquè vam començar-la tres i anaven recollint cadàvers (que no podien donar cap relleu). A esperar la pròxima.

  Com equip un 10. Felicitats una altra vegada a tots.

 24. diumenge Siurana?
  podem marxar a les 7.30 que ja es pot circular i aixi no farem tan tard es com si anesem a una marxa sense pagar el horari es el mateix mes o menys la diferencia es que no ian avituallaments
  felicitar a tots els participants de Torregrossa i Juneda ja que aquesta marxa a principi de temporada es dureta i el que la mes dura es el vent que et va castigant fin a deixarte sense forçes
  falte per explicar le sensacions del Tarantula Marmo Ramon i Chiapuchi

 25. es una de les marxes mes dures perque no hi ha ports i tens que agafar un grup i seguir el seu ritme amb recorregut pestos i trenca cames , la participació del club molt nombrosa però Caiman trilita taran i centelles es tindrieu que relaxar-vos mes i parar als avituallaments perque os cremareu i avorrireu les marxes per patir tant ,ah! i de pas em deixeu passar a mi je je , els demés tindríeu que fer nomes marxes amb recorreguts curts de 90-100km.
  Ah!! tinc que dir ho ¡¡ Centelles estas Immens !!!

 26. M’agrada la ruta de Ciurana pel diumenge, però el que no m’agrada és l’hora (a les 7:30 (encara no han posat ni els carrers) i això vol dir que m’he d’aixecar massa aviat per ser diumenge amb sortida de club.

 27. Pere: Jo no puc parlar pels altres, però jo la vaig fer al ritme que havia previst (no se sí per tu vol dir relaxat o no). Això no vol dir que podia haver fet millor temps, sinó que vaig fer l’esforç que toca en aquestes alçades de temporada i tenint en compte l’entrenament que porto. El que vull dir és que en tot moment vaig tenir el control sobre l’esforç realitzat.

  Respecte als avituallaments. Que no hagués parat a Pinós no vol dir que no ho hagués fet en els propers, simplement vull dir que paro en els que necessito avituallar-me.

  Respecte a les marxes que ha de fer cadascú, (no t’ho prenguis malament) però tothom té dret a fer les marxes amb la distància i emprant el temps que vulgui. El ciclisme és un deport on s’admet diferents nivells i temps. Cada ciclista es fixa uns objectius i per tots son diferents.

  Pensa que els primers poden pensar el mateix de tu i jo si miren la distància i el temps que ens van treure.

 28. PEREeeeeeeeee…….. provocador……… de la pradrerahaaaa….

  Només et donaré una data informativa:
  Fausto Badia de Puigverd 5h 36′ amb 63 anys…..
  Repeteixo, 63 TACOS, ha fet un temps com el teu…..

  Refleixionem-hi, si us plau…. reflexionem-hi……

 29. el Fausto es un gran ciclista i amb molta classe que entrena i de jove era molt bo , però estimats amics Caiman i Trilita no es per provocar però vosaltres porteu mes de 5000km aquest any i el Carles no en porta ni 1500 per etj., i la marxa de Cervera es converteix amb el calvari de Cervera la meitat del del club que eram allí no porten la preparació mínima per fer aquestes marxes .
  Jo diumenge soc partidari de sortir a les 8h. per que por ser vindria algún amic de fora i si sortim molt aviat no vindran.
  decidiu-vos abans del dissabte nit si pot ser

 30. Pere, entreno toc el que puc i ja m’agradaria portar 5000 km en el que porto d’any, però no els porto ni de lluny. M’agradaria saber si 500o és un número que has escollit a l’atzar o li has preguntat al pitoniso pito, perquè que jo recorda no m’ho has preguntat mai, ni jo t’ho he dir.

  Respecte a l’hora de sortida si he de triar entre les 07:30 i les 08:00 h, trio les 08:00 h, perquè els caiman necessitem l’escalfor del sol per no tornar-nos sargantanes.

 31. Caiman Sargantanes…. no aqui a les garrigues, en diem Sangartilles….

  Pere prometo esforçar-mi mes…pero si els que no estem preparats, aguantem marxes de 130/150 km pensen en el que podria ser. de estar preparats….eh??
  com diu el celesti Reflexionemi…reflexionemi…
  Salut a tort i a dret i bon rotllo eh??? sobre tot
  Pau al Cel i a la Terra…us lloem senyor

  ja hem perdonareu, pero no fare cronica perque no he completat la marxa , pero aixo hem servira per l’any vinent… i donar mes de mi…Ave Maria Purissima…

 32. Estic tota la setmana a Madrid. No tinc gaire temps per escriure.

  Aprofito un momentet. El diumenge voto per sortir a les 8:00h. Centelles, a les 7:30h es masa aviat per mi.

  Les sensacions de la marxa ja les escriure quan arribi que ara no puc. Però, Pere, jo paro a tots els avituallaments. Soc diabetic, necesito avituallar-me i controlar el sucre. Normalment no en salto cap. Has possat que jo no paraba. Ja saps que paro a tots. Un altra cosa es que pari el minim indispensable, però no els salto.

  Quan arribi explico la marxa meva.

 33. PEREeeeeeeeeee………

  Quant equivocat estàs…………..
  Et convido a vindre a casa i veure el que faig durant la setmana….
  T’ho dic en sèrio…….
  Tio que treballo en varis llocs…… molt dies a les 12 de la nit encara estic treballant..
  Et convido a que ho comprovis…..
  Fins ara he aconseguit sortir a entrenar un dia entre setmana i molts diumenges no he pogut, ho sap tot-hom….

  Ara que el dia és més llarg, surto 2 dies entre setmana 100% 100% veridic……
  No sempre……
  Et convido, de tot cor, a comprovar-ho……
  No soc dels que m’agrade dir mentides ni fanfarronades…….

  Ara mateix estic implicat, a part de clase, en tres projectes simultàniament….. si vols ajudar-me tindré més temps per entrenaR…..

  Si sortis cada dia, no tinc cap problema en reconeixer-ho……..
  Encara que tingues temps….. no es el meu estil, ni el meu cos ho aguntaria……
  M’estas ofenent, tio…..
  Es com si al Centelles, li dius que entrena cada dia ¡¡¡¡……
  Et puc REPETIR que amb MI, estas molt equivocat…
  Jo no se quin entrenament fan els altres, no tinc ni idea…..

  Pero si crec, que el que fas tu no es gaire correcte…..

  Si et serveix de gui, l’any passat vaig finalitzar l’any amb 6000 Km i ja va esser un dels anys que més en vaig fer….

  Si et serveix d’axemple, fins i tot de JOVE….. sortia a les curses tipus “Centelles” sense entrenament setmanal i més d’una en guanyava…
  En fi, cal tocar de peus a terra i no fer com el “José Mourinho” que sempre busque excuses……

 34. Jo em bai trobar ve tota la cursa. pro es-clar al meu ritma, lo objectiu era acabar-la. Com mol be a dit el Carles, em passava a les pujades i el casava a les baixades, fins que en un “momento dado” va marxar la cadena, a les hores ja no el bai puge agafar mes, tam-ve bai veure que al prime avituallament, no parava casi ningun, el Carles em va comentar que a Pinos es va quedar sense aigua,pues sor que no feia massa calor que si no, Jo després del primer avituallament, hem bai ajuntar am un de Tàrrega i vam anar junts tot el camí fins a la arribada, pro aixo si parant a tos los avituallaments.

 35. ahir no em vaig puguer ficar al bloc ja que vaig arrivar a casa a les 10, i no vaig tindre temps de mirar el bloc
  avui e plegat a les 9 i ara que ja e sopat dic mirare el bloc aveure que diuen de Siurana i em trobo am un sunami de mirame i no te menees vec que el ambient esta molt tens mirare de traure una mica de presio al calderins avans no explotin
  la meua humil opinio es que com be a dit el Trilita per aquesta regla de tres que diu el Pere el Fausto ens tindria que dir a tots que no estem preparats per fer aquestes marxes ja que practicament 20 anys menos i fem el mateix temps que ell
  men vaig a reflexionar am el coixi
  dingu es dingu per dir el que pot o no pot fer cadascu te que coneixer els seus limits i que jo sapigue am cap marxa fan un casting per poder participar
  tindrem que trucar al Bordalba per que vingo a apagar el foc que a originat el Pere segurament que sense vulgue ja que no sabie que a la garrafa en ves de aigua i avie gasolina
  cambiem de tema referent a Siurana em semble be de sortir a les 8 vaig ficar a les 7.30 una mica de broma i si algu no li va be de anar a Siurana perque no pot fer tard o podem deixar per un altre dia ¡non problem!
  si anem a Siurana proposo de fer la ruta al reves o sigui a grosso modo Juncosa Crestes Ulldemolins Siurana girar, Albarca pujar cap a Prades i vaixar per Vilanova Vilosell o Riuadabella Vimbodi depen del hora
  se acepten propostes

 36. Tut………. Vaig anar 30 km. deban de l´ambulancia i vaig arriba 17 minuts tart
  es a dir fore de control. i vaig quedar ampreñat a collons. pero fresc com una rossa
  No puc dir el mateig de l´ambulancia. que els van tindre que asistir de intoxicacio
  pel fum del tub descapament. Els meus companys un tenia 73 anys i el altre 75
  No eren de mantequilla si no de pedra picada. l´any pasat ja em van pasar al ultim
  repecho de Cervera i creia que havien fet trampa, pero do fe que son dos pajaros
  de mol cuidado. al mes jove li van donar una copa la mija que va fer es de 24km h.
  Tut……… al arriba em vaig duchar per la tarda vaig anar al cine i vaig anar a dormi
  a les dos de la nit. el dimats vaig fer 100km. Tut………. i que.

 37. Així m’agrada Chiapuchi,,,, i segur que a la nit encara vas ensorrar el api.

  Vols dir que no et vas dormir al cine Chiapuchi ?, devies fotre uns roncs.

  Jo no entenc que amb el llestos que sou pugeu perdre el temps contestant els comentaris del Pere, però Celestí, no dius que tens feina , dons fes-la i no perdis el temps, que la majoria ja ho sabem qui esta fort entreni ho no entreni, i tu Celestí , amb el que vas fer el dia de la crono guanyant amb aquella bici i que a la majoria els i portaves entre cinc i deu anys, no et cal donar explicacions de res, ets el millor…

  Per la meva part Pere, jo baix anar a acabar la marxa, objectiu complert, però em sembla que tu no l’has complert el teu objectiu, no els guanyaràs mai als de Torregrossa Pere,i vigila que no et guanyi algú d’aquestos que tenen que fer marxes de cent km, que fa un mes enrere pujant la pujada de Bell-lloc a dalt del pont, et gires a la dreta i veus al Carles, et gires a la esquerra i veus al Ramon, a mi em va sembla que et volies fondre amb aquell moment.

  Ja ens veurem desprès de setmana santa, aquestes festes tinc feina per la família, adéu…….

 38. L’anònim soc jo.

 39. Aprofito un moment per intervenir.

  Em sembla que tothom s’ha llançat a la piscina molt ràpid.

  El Pere ha fet un petit comentari, no masa afortunat, però jo no crec que tingui cap mala intenció.

  Ara me l’esteu crucificant.

  No ni ha per tant.

  Canvio de tema: Caiman, ja pots donar la medalla de la jornada al Chiapuchi. A aquest home cada dia me l’estimo mes. Crec que se la guanyat amb mérit.

  Aneu a dormir tots una mica mes aviat i jugueu una mica a ……

 40. Soc el Wikilics del ciclisme , Caiman i Trilita he revelats els vostres km. amb un marge de error del dos o tres per cent , i ara os revelaré el secret de la preparació especial per la Qhebranta del Taràntula que com tots sabeu es a Madrid entrenant amb el Contador ( malgrat digui que no ), aquest document ho tenia al seu ordenador però no ha sigut gaire difícil pirateijar lo per que te un antivirus gratuit que es diu Avast .

  PROGRAMACIÓN
  – Sábado: Entrenamiento ciclista de al menos cuatro horas con series con el pulso por encima del 80% y continuamos con los intervalos de fuerza y potencia. En este día vamos a incorporar cuatro series de esfuerzo mantenido de entre 15 y 20 minutos al 90% de tu pulso máximo. Intercala series en subida y con cadencia entre 85 y 95 vueltas por minuto, y series en llano o en subidas suaves con el plato grande y piñones pequeños con revoluciones entre 60 y 70 vueltas por minuto. La recuperación entre serie y serie tiene que ser la misma que el tiempo que dure la serie. En este mes el descanso disminuye y la intensidad sube.

  – Domingo: Salida en bicicleta de al menos cuatro horas. Este día vamos a intentar buscar puertos largos con la intención de realizar esfuerzos más duraderos. Realiza tres series en subida. Dos de 20 minutos y una de 30 minutos. Todas las series con cadencia entre 75 y 90 vueltas por minuto. Las series de 20 minutos las haces al 90% de tu pulso y la de 30 minutos al 85% de tu pulso máximo. El tiempo de recuperación de este día será del mismo tiempo que dure la serie. El resto de la jornada de entrenamiento rueda con el plato grande haciendo series suaves 10 minutos cada hora con todo el desarrollo metido sin pasar del 80% de tu pulso máximo, siempre que el terreno lo permita.

  – Muy importante: Cada 15 días hay que seguir recordando el fondo, pero esta vez vamos a meterle un día de intensidad. Por ejemplo el primer domingo de abril sal a hacer siete horas de bicicleta; fondo suave y sin pasar del 85% de tu pulso máximo. El tercer sábado del mes haz siete horas, pero esta vez mete las series que tocan a ese día con su intensidad correspondiente. Mete puertos y un recorrido duro. Recuerda que la Quebrantahuesos es una marcha de más de 200km y que bajar tu tiempo va a ser difícil. Por eso hay que entrenar al menos siete horas en este periodo de la temporada, para tener nuestro cuerpo acostumbrado al esfuerzo mantenido.

  – Entre semana: Para este mes, el trabajo a realizar entre semana será también de series durante dos días como máximo, en bicicleta si tienes tiempo –o en spinning o en rodillo si no dispones de este–. El resto de los días tómatelos para recuperar, ya que estás empezando a realizar trabajo intenso. Los entrenamientos a realiza entre semana serían:
  MARTES: Hacer ocho series de cinco minutos con cadencia alta, entre 100 y 120 vueltas por minutos. Las pulsaciones tienen que estar en el 90% de tu pulso máximo. El desarrollo tiene que ser uno que puedas mover a esas revoluciones manteniendo las pulsaciones. Recuperación entre serie y serie 8 minutos.
  JUEVES: Este día, si tenemos buenas sensaciones, saldremos a realizar al menos 40 minutos de entrenamiento mantenido al 80% de nuestro pulso máximo y con cadencia de 90 vueltas por minutos. Hacer 2 series de 20 minutos cada una.

 41. va tarantula ara crucificam tu je je , em penso que hi ha algú que no enten el meu sentit del humor , nois tranquils…… i diumenge no em canvieu la ruta de Siurana , deww

 42. PEReeeeeeeee;

  Aquest SI que és l’entrenament que faig JO…….

  SI que tinc i entenc el sentit d’humor, perooooooooooo.
  de vegades ofens…….
  T’ho dic per que personalment, ja fa molts anys que et conec, i em puc emprenyar, però passades 12h ja ho he oblidat.
  T’ho dic per que amb altres que no et coneixen….. pots tenir problemes o mal entesos….

  Val a dir que el paper de provocador, el fas força be, et felicito.

  També crec que donar una mica de “xispa” i tenir “piques” amb la bici és fonamental, son la salsa de les sortides i les anecdotes.

  Aquesta primera part la fas a la perfecció.

  Però, hi ha una segona part, que crec que ja no la fas tant be.

  M’explicare……
  1a PART:
  Si jo enseto la llauna i dic al Taran…..
  Ja pots entrenar que a la Bonaigua et fotre… i bla,bla,bla…..
  fins aquí, perfecte.

  2a PART:
  Feta la ruta hi ha un resultat més o menys palpable…
  Per exemple el Taran m’ha fotut 10minuts….

  Crec que és de CABALLERS, finalitzada la ruta….
  Anar a estrenye la ma del contrincat, i simplemnt dir…
  Et FELICITO FILL, m’has fotut una repassada que impossible de seguirte…..
  Ara la Cervesa la pago JO….. un altre dia intentaré la revenja.

  Punt i final……

  T’ho dic com a company de suades…… Res mes.

  Un simple ciclista.

 43. Centelles te tinc que explicar una historia, Un dissabte bai plegar a les 10 de treballar com tu el dimarts, em bai dutxar, bai sopar, bai acabar de veure el Barca, i en disposava anar a dormir, hi ha que el endemà tocava batalla, anar al doll concretament, pro mira per on bai engegar el ordinador abans de anar a dormir, i quina va ser la meva sorpresa, que sàvia canviat el hora, suposo que tam-ve va ser una proposta teva fen una mica de broma, pro ami en va significar un mal son.

  Jo me es igual si sortim a les 7 del mati, si anem a Siurana cosa que ma agradaria, o ha Candasnos, si puc vindre vindre i si no puc no vindre,pro crec que no se tendria que fer, es fer propostes tota la setmana fer inclús votacions com se van fer, i el ultim moment cambiar el hora, tot fen una mica de broma.

  Crec que tendriam que ser una mica mes seriosos i al menys a mitja setmana saber el que es farà el Diumenge.

 44. Ramon el asunto de cambiar l’ hora no es per res mes sino perque una ruta de aquesta envergadura sino es marxa una mica aviat no es pot fer ja que arrivaries a l’ hora de berenar i l’ hora tan sols esta cambiada per els que vulguin anar a Siurana

 45. nino,nino,nino,nino,nino,nino….piu,piuu,pìuuu,piuuuu…
  ambulancia i cotxe dels bombers…. a apagar el foc ,ocasionat per el recalentament de la terrassa del Pere…despres d’una marxeta PESTOSSA…Pere canvia la junta de la tapa de l’olla….jajajajajaja….
  de bon rotllet eh??
  SALUT I PAU,AL CEL I A LA TERRA …i cadencia al asfalt…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: