Enviat per: caiman | 24 Juny 2011

26 de juny. Sortida de club

Carretera:

 • Hora: 09:00 h. de cal Pele
 • Ruta: TORREGROSSA, MOLLERUSA, ARBECA, VINAIXA, LA POBLA DE CERVOLES, CERVIA, CASTELLDANS, TORREGROSSA , 95 KM.
Anuncis

Responses

 1. IRONKID: Estic emocionat amb la possibilitat de gaudir una jornada ciclista dominical amb tu, encara que suposo que igual la trobes curta. Si és així, pots sortir una mica més aviat i venir a trobar-nos a Torregrossa passant per Mequinença o Tortosa i quan ens deixis pots tornar a les Borges després d’anar a visitar a la Moreneta a Montserrat.

 2. pero l’hora sera les 9’00 del pele o que…

 3. A les 09:00 h de cal Pele, us hi esperem a tots, llevat dels playeros, fins i tot els esforçats de la ruta d’Àres. Farem una ruta divertida i amena amb la companyia dels de sempre i més.

 4. Al final la sortida a Ares ha acabat sent cosa de dos, el Doc i un servidor, tot i que em arrancat amb un bravo Ramon que ignorant el que es pretenia fer s’ha animat a probar la reaccio de les seves cames despres de la sortida a La Granadella que ell solet va fer el divendres.Casualment ens em trobat amb el super Isidre quan erem a Balaguer, equipat amb el maillot del CC
  T, i ell a sigut l’encarregat de marcar ritme fins a Fontdepou perque ens ha volgut acompanyar com un gran escalador que es fins a aquest punt del dia.Alla, a Fontdepou, la inteligencia i el sentit comu han fet que el Ramon i l’Isidre tornessin cap a casa.Les ganes i la passio per pujar a Ares han decidit que el Doc i jo continuessim.Pero em calculat malament coses molt importants com ara la distancia que voliem fer, l’aigua, el menjar i al loro!, la calor.O sigui que pajara als primers km de Ares davall del sofocant calor.Sort que aquest es el terreny del meu amic Doc que ha sigut qui m’ha anat animant fins a coronar.
  Decidim baixar sense aigua per la carretereta que va a Cellers pero el que habiem cregut seria un descens rapid s’ha convertit amb 26 km de suplici per falta de liquid.Dinar a Cellers i xarrada telefonica amb el Caiman que ens a recomenat el Doll per tornar a casa apart de fer-nos veure que en sortides d’aquest tipus s’ha de tenir cura de tot el que nosaltres habiem subestimat.Amb patit pero em arribat!
  El Doc i jo em fet plegats el nostre record kilometric personal, 193 km i 2535 mt de desnivell acumulat, o sigui la nostra replica a la Quebrantahuesos.A mes a mes tambe les hem passat putes els dos juntets.
  Trilita, el Doc t’adora,Tarantula, el Ramon t’enllora.
  Salut, menjar i aigua per tots, l’estiu es durillo al damunt de la bici!!!

 5. La sortida feta pel DOC i pel Caimanet és impressionant, prop de 200 km a ple sol fent el recorregut de la la marxa de Balaguer (Montsec), però afegint-hi 60 km. Tota la meva admiració per vosaltres. Ja comenceu a assemblar-vos a l’Ironkid.

  Aqui va la meva perita aventura dominical d’avui:
  M’he palplantat davant de cal Pele a les 09:00 h on ja esperaven l’Ironkid, el Ramon i el Juanito. Tots quatre hem començat a pedalar camí de Mollerussa, on el Ramon m’ha explicat part de l’aventura del Doc i el Caimanet, després de fer-me saber que avui era el tercer, si si el tercer dia seguit que faria aproximadament 100 km. (perquè vegeu com les gasta aquest Gran Home). Per no avorrir-vos em saltaré uns quants kilòmetres fins a la Pobla on l’Ironkid ens ha tractar de febles ciclistes de pacotilla i ens ha dit “el bons, els forts i valents d’equí tiren cap a les Crestes, Prades……… i crec que mentre feia el recorregut mental que anava dibuixant m’ha semblat que sentia que la tornada era per Montserrat” i ell es ben capaç.
  Jo com un caiman cobart i he decidit fer-me l’orni i continuar amb el Ramon i el Juanito pel recorregut marcat, i a fe de deu que l’hem encertat, sobretot el Ramon que ha lligat, si si com ho sentiu ha lligat.
  A la sortida de Cervia en direcció a Castelldans ens ha atrapat un duet, format per un “maromo” i una sireneta. El Ramon ho ha tingut clar i ha dit “el “maromo” pel Juanito i el Caiman i la sireneta per a mi”. Jo he pensat que menys mal que no hi havia ni el Caimanet ni el Marmo, que sinó al Ramon li hagés tocat “maromo” com a nosaltres. Des que l’ha vist no la deixat sola ni un instant, l’ha acompanyat, li donava conversa, li ensenyava la tirita, i mil coses més que un caiman no no pot entendre. Tot el rato li parlava, be tot el rato no, quan hi havia una costa amorrava el cap entre les banyes del manillar i empenyia amb tota la seva força la bicicleta sense dir res de res, només se’l sentia respirar. Quan la costa s’acabava no se el que li deia, però de lluny veia la tirita que duu al nas com es movia amunt i avall i els ulls li feien xiribetes

  Resumint, el Ramón s’ha fotut una bona pallissa però ha acabat ben contentet i no se qui ho pagarà això. Quan vegi a la Tere li he de preguntar el final de l’historia. Igual ella ha estat la gran beneficiada de la jornada

 6. Collons tios! Podieu trucar-me!!! I la calor com ha anat?

 7. Avui tocava descans demà continuem l´entrenament pel 2012, on anem Caimanet????

  Caiman el Caimanet ja és un ciclista de debó ja sap patir sobreposar-se i donar roda al final, ja veig que estic a punt de perdre una altra roda, Trilita, Centelles i ara Caimanet, … Ramón no em facis el salt!!! amb sirenes menos!!

 8. Deu meu, deu meu……
  Aquets “cadells ” de la bici…..
  No se us pot deixar sols ni un sol dia…..

  Exemple Dominical d’estiu:

  Em desperto sobre les 10 “que ja s’hi veu”, a les 10h 30′ pujo sobre la bici per treurem la son de sobre…..
  He pedalat 2 hores, xino-xano, tot i així he deixat 4 ciclistes per la carretera que s’han ficat a roda.
  A les 12h 30 ‘ entro a casa i de cap a la piscina.
  Relax i la dona fent-me massatges a les cames…..

  Agafem el cotxe i a dinar a casa la sogra…..

  Hi han notícies de SI han sobreviscut el “Doc i el Caimanet”…..
  XAVALS….. que ara toca descansar COLLONS ¡¡¡¡

  Salut i força…

 9. Ironkid: on vas anar quan ens vas deixar el diumenge?

  Pere: com va anar la sortida a la platja?

  Taràntula: torna que sense tu el Ramon està perdut.

  Chiapuchi: se que ens llegeixes i que no contestes, però el diumenge el Juanito i els altres et vam posar falta.

  Doc. això de sortir el dissabte per entrenar al caimanet i faltar el diumenge i no entrenar al caiman, no pot ser. Si surts dissabte tens que sortir diumenge i si no fixat com ho fa l’Ironkid “dissabte la Quebrantahuesos i diumenge la Vall del Corb”

  Trilita: si no surts amb bici com fas les descarregues?

  Caimanet: els tens impressionats, el Doc et va voler provar i a fe de deu que ho va fer.

 10. Endevinalla:

  S’obre el teló i apareixen 3 ciclistes al podi: Álvaro Pino, Miguel Indurain i Pedro Delgado, envoltats d’hostesses maquíssimes. Es tanca el teló, es torna a obrir, i només queda Álvaro Pino donant-se el lot amb totes les hostesses. Com es diu la pel.lícula?

  El primer a encertar-la té premi

 11. Ironkid!!!!! QH i després Vall del Corb i segur que lo dilluns altre cop damunt la bici … que malament ho tinc cada cop us veig més lluny.
  Diumenge vaig haver de fer “bondat” a risc de quedar-me a dormir al carrer, i com que sabia qua això d´Ares és podia complicar calia sortir dissabte per si arribavem diumenge; per cert encara està pendent lo del Montcaro??? sortin de Torregrossa i darrere l´Enric … som-hi???!!! (Caimanet que batrem altre cop el nostre record)

 12. Anava a escriurer alguna cosa, però aquestes proeses em deixen esfareit.

  Ara no escric, estic pasmat.

 13. Encara estic buscant al malparit que el diumenge em va fotre la cartera amb 200€ i totes les tarjetes que us pugueu imaginar, per que jo ho portava tot a la cartera.

  Caiman, incluida la llicencia. Ja m’en pots demanar una copia.

 14. Ostras si en lloc d’una taràntula que té moltes potes aguessis set un un musol que fins i tot i veu a la foscor igual no t’aguessin fotut la cartera. De totes maneres em sap greu, però no pateixis que si convé farem una col·lecta perquè puguis mantenir el teu ritme vital cervesero.

  Marmooooooooooooooooo, on etssssssssssssssssss?

 15. Albert! Explican’s com va anar Italia que encara no sabem si va-ho arribar vius!

 16. Ostras, ostras…..
  Aventures de l’estiu……..

  El Taran SENSE CARTERA ¡¡¡¡
  Possiblement ha set un treballador amb condicions “de treball” irregulars….

  Estiu, estiu…..
  a l’hombra que be s’hi viu.

  Com a molt faré natació, tinc 6m de piscina, fico un cubata a la part dreta i una Cervesa a la part esquerra.
  Simplement anar fent, de punta a punta i sant tornemi.
  Hip, hip……
  com més m’hidrato més marejat estic.

  Hip,…hip….glu…glub

 17. Ostras, ostras…..
  Aventures de l’estiu……..

  El Taran SENSE CARTERA ¡¡¡¡
  Possiblement ha set un treballador amb condicions “de treball” irregulars….

  Estiu, estiu…..
  a l’hombra que be s’hi viu.

  Com a molt faré natació, tinc 6m de piscina, fico un cubata a la part dreta i una Cervesa a la part esquerra.
  Simplement anar fent, de punta a punta i sant tornemi.
  Hip, hip……
  com més m’hidrato més marejat estic.

  Hip,…hip….glu…glub….

 18. Trilita estas marejat del tot, que hasta repeteixes els missatges

 19. Itàlia…van quedar coses pendents.
  El dia de S. Joan sortíem cap els Alps italians l’Andreu, el Jr i jo, vam viatjar tot el dia, unes 13 hores de camí, anar fent.
  El dissabte, dormits, nets i tips decidim anar a fer un recorregut amb cotxe pel lloc on passaria la marxa ciclista, la veritat és que vam quedar acollonits del recorregut, que us recordo, 170 km passant pel Gavia, Mortirolo i St Cristina, uns 4500 m de desnivell. El dissabte vam sopar tota la pasta que hi havia al poble, també un geladet.
  El diumenge el JR ja rodava abans de les 6 del matí (la sortida era a les 7:30) ens preparem el “traje de gladiator” i cap a la sortida.
  Aquesta anava per caixons tancats, amb porta i guarda, un caixó cada mil corredors, érem uns tres mil.
  Sortim puntuals, els primers km de baixada amb una carretera dolenta i obres, amb parades, una mica rotllo, de seguit enfilem la pujada del Gavia, uns 20 km, dels quals només els 15 finals podem considerar-los de port gran, una mitjana del 8% amb algun km al 10 i rampes del 14, però es fa bé. La baixada és molt ràpida, crec que vaig passar de 80 km/h.
  Arribem a baix per fer uns 20 km i encarar el Mortirolo, que el comencem al km 110. Això nois, són paraules majors, mai havia fet un port com aquell, és una pujada que només la poden fer gent que fa dies que va ama bici. Són 12 km sense baixar del 10%, l’altimetria semblava que estava boja, pujant em vaig trobar a l’Andreu amb el pedalier xafat, va recular per agafar un cotxe i tornar.
  Vaig continuar, després d’una hora i mitja vaig arribar a dalt, encara mancaven 50 km, desnivells i un port. Baixant del mortirolo vaig punxar, un italià em pregunta sis soc rus, dic per que?, pel CCCP que portes, no home, soc catalano. Continuo i enfilo l’últim port, 6 km al 9% de mitja, aquí quasi peto, però corono, 10 km després arribo a la meta, 8 hores justes.
  El JR arriba 20 minuts després. Ha fet la mitjana, 150 km sense l’últim port de St Cristina.
  Com que han quedat coses pendents, igual tornem l’any que ve i empalmem amb la marmotte, qui es vulgui apuntar…

  Albert

 20. Albert, quins collons que teniu!! Aquestes marxes com tu molt be dius son per gent com tu, grans reptils, aranyes verinoses i gent explosiva.Jo de moment he de continuar entrenant.

 21. Moltes felicitats Albert, Andreu i JR. La meva admiració més sincera per vosaltres. Aquesta marxa que heu fet son paraules majors i fer 4500 en 170 km només està a l’abast de ciclistes d’alt nivell. En sento molt orgullós de dir que comparteixo entrenaments i sortides dominicals amb ciclistes com vosaltres.

  Ara be, una cosa t’he de dir: el ciclista Italià que et va preguntar si eres rus, tenia tot l’enteniment, no estava confús, jo també ho penso “mira que ser del CCCP” i a més anar vermells, si fosseu del “CCT” això no us passaria, com a molt us confondrien amb el de la CNT.

 22. Per cert Trilita compte amb ofegar-te, però de cervesa o de cubata.

  Caimanet. Tranquil que la temporada que be arrasaràs i faràs coses que ara son inimaginables.

 23. Glub….,hip, glub…..
  la gent està boixa…..glup,glub…
  hip…
  tureletta……total…
  glub,hip,hoppp…

 24. molt interessant la crònica del Barrufet .
  Proposso fer una recol·lecta per ajudar al Taràntula .
  Aquest diumenge aniré a la marxa de Andorra , no es com lode Italia però es mes aprop .

 25. Així, m’agrada Pere que facis de contrapès i humanitzis una mica aquest esport. No tot ha de ser buscar límits.

  Per cert, he començat a nedar i ahir em va passar una cosa que ni que m’ho aguessin jurat, vaig tenir el primer calambre de la meva vida fent esport, però el més curiós és el lloc on el vaig tenir “al tendó de soto el dit del peu esquerre” i això que els caimans som nedadors.

 26. Caiman! No vam quedar que fins al setembre pau i amor? El cos s’esta rebelant-se contra teva.Ara la opcio Trilita es la millor.

 27. caiman deixa de fer piscines que no es el que et correspon ,els caimans no fan piscines , estan quiets esperant passar una noia amb viquini , per cert ,parlan de medis naturals , que es veritat aquella llegenda de un caiman sota la tapa del bater ? je je

 28. Si algú t’he intensió de sortí el dissabte a la tarda que m’ho digui, jo marxo a la platja amb bici i si puc anar un ratet acompanyat millor.

  Taràntula, si vas a la platja i vols sortí un ratet el diumenge diguem-ho que pujaré pel canto mes curt, si no vens a la platja aniré per Aiguaviva, adéu………

 29. Carles, ja està, cada setmana el mateix, a fer-nos dentetes amb la platja. No ens convidis més a acompanyar-te durant amb bicicleta “un ratet” quan vas a la platja. El que tens que fer es convidar-nos a una paella a la platja i ja ho veuràs com ens apuntem tots.

  Proposo fer una col·lecta pel Taràntula, té un deute important al bar de la cantonada de casa seva i no el pot pagar perquè no ha recuperat la cartera que li van robar i em fa patir molt, perquè, igual algun dia d’aquests li tallaran el subministrament de cervesa i això per una Taràntula pot tenir greus conseqüències.

  Pere: Espero que que aquest cap se setmana facis un bon paperot a l’estranger. Ja ets internacional com els altres col·legues teus de Juneda

 30. Encara no s’ha resolt l’endevinalla del podium i les hosteses? Jo no tinc idea de quina pot ser la explicacio….

 31. Ep companys…..
  poc a poc em vaig recuperant de la piscina…..

  Alguna cosa em va sentar malament, quina?
  a.- L’aigua.
  b.- Cervesa.
  c.- Cubata.
  d.- Pistatxo del Doc, caducat.
  No ho se pas, que va poder ser…..

  Ànims Pere, si no tornes massa carregat d’Andorra podries baixar-me 5Kg de sucre i un parell de formatges “El sobrero de copa” que fa temps que no en menjo.

  Caimàn, caimàn….. que lo teu son les aigues tèrvoles, i no les transparents purificades i clorades, vigila que et pot agafar “calambres” a la cua……

  Ostras, lo del TARAN comença a esser preocupant, encara recordo l’altra temporada quant va tenir aquell esdeveniment amb els Rumanessos……
  Cada any t’en passa alguna…..
  Acceto la recolecta….

 32. Pere. el del caiman sota la tapa del WC és una llegenda urbana, però n’hi ha una que si que és veritat, i diu què una vegada se’n va trobar un d’amagat darrere una barra de bar, però d’un bar un xic especial, on hi havia una quantitat indecent de noies super espectaculars. També diuen que movia tant la cua que va espantar els clients i unes xicotetes el volien calmar acoronant-li la cua. De totes maneres i ara que ho penso, no recordo gaire si això va esser realitat o és un somni.

 33. Pere ets l’únic representant del club a Andorra.

  Fes-ho molt bé, i queda al menys el primer del club.

 34. hola companys ja e tornat del cami de Sant Jaume i fa mes de una hora que estic llegint tots els comentaris i no puc dir res mes que tinc la autoestima per terra de llegir tantes proeses desde ciclistes que van a fer la marxa Montsec Montsec desde Torregrossa am una sabata i una espardenya sense menjar ni beure,ciclistes que van als Alps a fer desnivells estratosferics ciclistes que corren al estranger etc
  estic esfarait jo que venia tot content per tornar a pedalar dema passat i ara me estic plantejant de anar de excursio am els del inserso
  em sap molt de greu el robatori de la cartera del Tarantula aquet lladre segur que no deu haver llegit un escrit que vaig trobar en una paret devall una autovia que deie el seguent POR FAVOR NO SEAIS LADRONES LOS POLITICOS NO SOPORTAN LA COMPETENCIA
  jo tambe me apunto a fer una colecta per exugar el deute del Tarantula i que li quedo una mica de calaix per que pugo continuar am aquet esport tan bonic de aixacar el colçe
  bueno vaig a dirli a la dona que em fasi unes quantes festes i que em dongui anims a veure si em puge l’ autoestima ja que en aquest momentsla tinc per terra i no la trobo
  Doc despues de lo que vareu fer el dissabte anar al Mont- Caro desde Torregrossa es coser i cantar o tindriam que fer de ida i vuelta
  si el diumenge no soc al hora a Torregrossa es que encara estic buscant l’ autoestima

 35. Uff m´ha costat però ahir vaig tornar a pujar a la bici, lo Caimanet em va deixar sec (Moltsec) si el veus prop de la piscina Trilita vigila que te la buidarà, Centelles lo del Moncaro seria terrible, que? sortint aviadet podriem arribar amb llum de dia encara no??, diumenge “descanso” salut a tots!!!!


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: