Enviat per: caiman | 15 Març 2012

18 de març. Sortida de club

RECORDEU QUE EL 25 DE MARÇ ÉS L’ÚLTIM DIA PER APUNTAR-SE A LA CALÇOTADA.

Carretera:

TORREGROSSA , MOLLERUSA , ARBECA , LA FLORESTA, L’ESPLUGA CALBA , ELS OMELLS DE NA GAIA , SENAN, L’ESPLUGA DE FRANCOLI , BORGES BLANQUES , TORREGROSSA .
91 Km i1017 m. de desnivell.
Anuncis

Responses

 1. Pere, no et pots perdre de cap manera un viatge amb una taràntula, una centella, una càrrega de trilita, un caiman i altres especies similars fins un paratge tant idíl•lic com els boscos d’Irati. A més, podràs provar com hidratem el cos el dia abans a base de cervesa i t’asseguro que ho fem a consciència. Davant d’aquesta proposta no pots fallar i acompanyar-nos a Ochagavia i fins i tot si com tu dius ets un escalador ………… podem empentar-te a Larrau i a Errozate, tens que recordar que portem al Chiapuchi que és el millor escalador del segle.

 2. ZP. som ciclistes no lingüistes i els bons ciclistes anem tant ràpid que no podem perdre el temps amb collonades, a més el Pompeu no ens veu que ja la colga.

 3. res…..
  Simplement que avui, al diari SEGRE, m’han publicat un escrit que vaig fer respecte la cursa de BTT d’Almatret.

  Siau.

 4. Molt be Celestí l’escrit al Diari Segre, i desprès el Gispert ens dirà que no sabem escriure, però si ens publiquen escrits al Segre Gispert!.
  Es igual si es fan faltes d’ortografia o no, el mes important es que escrigueu al bloc explicant les vostres aventures amb la bici, o simplement explicant qualsevol cosa, així sabem que mireu el bloc.

  Jo mateix quant es va fer el bloc en feia moltes de faltes d’ortografia amb català, ara també en faig, però densa que escric al bloc he millorat molt el meu català i no mes per això ja estic content, el que em costa mes es porta un ordre per explicar les coses, per això ja tenim al Ironkit que es un crac explicant les seves aventures amb la bici. A mi em costarà explicar les coses, però estic segur que a uns altres els costarà porta una carretilla elevadora, portar un camió, esporgar un arbre o regular una vàlvula d’expansió d’un evaporador de R22, tothom t’he les seves habilitats.

  Que tothom escrigui com sàpiga però escrigueu al bloc,adéu……

 5. ZP “remendon”, saps el que es, no aver escrit mai una paraula amb català, no aver tingut cap classe de català i ficar-te a tremola la primera vegada que bai intentar escriure una petita frase en català, que per ser va ser amb aquest bloc, pues mira ara fai alguna cossa mes que escriure petites frases, i te confirmo que el bloc a segut el meu mestre de català, espiritual i esportiu.

  Me estic donant conte que els diumenges tothom va, una mica a la seva bola, uns fen btt, altres fen marxes de carretera, altes tirades maratonianes, gen corren a peu, etc etc, jo de moment penso se fidel a la ordre dels templaris del CCT i sortir a les 9 de cal Pele, per fer la ruta marcada, i si ni a algun que no en te prou pot donar una volta per Castelldans abans de vindre, mes capa-alla la cosa pot cambiar si la majoria u desi-deis.

 6. Ramón i Carles, teniu tota la rao amb els escrits i les insignificants faltes d’ortografia.

  Tan se val les faltes.

  Tothom a escriure aquí.

  Ramón, jo el diumenge vaig a la cursa dels Bombers, però després ja no en faré cap mes de cursa a peu.

 7. Després de llegir els escrits del nostre estimat Presi i ara si del GR, estic emocionat i em cauen les llàgrimes. Demano ja, en aquest mateix moment la creu de Sant Jordi per aquest bloc, que ha fet més per la llengua catalana que tots els plans educatius del govern de torn i sé del que parlo.

  El nostre estimat Ramon té raó quan parla al respecte de les sortides de club, particularment he faltat molt més del que voldria perquè com tots sabeu, estic preparant un repte esportiu important per mi i això implica fer altres coses que anar en bicicleta.

  Penso i vull dir amb convicció (oi que m’ha quedat be), que les sortides dominicals amb els companys del CCT són l’essència del nostre club. Cal mantenir-les i potenciar-les, donat que són el millor antidepressiu que existeix. Per tot això;

  Demano el Nobel de medicina pel nostre estimat CCT i que el Govern de la Generalitat premio la nostra aportació en la reducció de depesa farmacèutica.

  I posat a demanar, també demano el premi Ramon Llul pel nostre estimat Ironquit per les seves extenses i il•lustradores cròniques.

  I el premi Nadal pel nostre poeta i cronista del Segre i inigualable Trilita.

  I la Champions League per tota la resta de lectors del bloc que us patim amb paciència i resignació.

 8. Ostras noi sempre obro polèmiques que si canvis de nom que si ortografia, bé la qüestió és fer bollir l’olla. Apa siau

 9. Ostras quant desordre…..
  Sembla que corren temps revoltossos….

  Tranquils, que les aigues tornaran a fluir pel seu cause.

  Amb els anys, hi han ciclistes que apareixen i desapareixen, que s’ho agafen amb molt ìmpetu i poc despres abandonen, que venen un any si dos no, i repeteixen, agafen, deixen.

  Com les fulles caduques dels arbres, cada tardor és deixen caure per suportar els fred i riguros hivern, i esclaten amb una verdor enlluernadora a la primavera, repetint aquest cicle any rere any.
  Hi han anys de plujes, de sequera i altres de vent. Però sempre apreix el bont temps i cal aprofitar-ho companys.

  Vull dir, i perdoneu per les metàfores, que passi el que passi aquest super CLUB perdurarà, a pesar de les baixes eventuals de curta o llarga durada.

  Si us serveix d’exemple, porto prop de 40 anys defensan la samarreta del CC Torregrossa, i així penso fer-ho mentre el body aguanti….. de vegades amb més constància i d’altres amb intermitència, així és la vida…….

  MARMOoooo………………………………………..
  que encara no t’has guanyat la medalla d’honor.

 10. So, si, el Ramon Llull pel Celestí.

 11. ZP com a incendiari encara ets massa moderat i diplomàtic et falta mol per estar a la meva altura.

  Nois ,que fem diumenge, suposo que ruta normal perque noto poc entusiasme amb fer una ruta XL , tindrem que fer una L i guardar forces per VilaFranca

 12. Encara estic plorant de l’emoció de llegir aquests escrits en aquest bloc.

 13. Jo aquest diumenge penso fer carretera que ja n’estic cansat de tragar-me tant de pols per les trialeres, a les nou serè al Pelegrí…………

  ZP, això no es obrir polèmica, es comentar la jugada, i com molt be a dit el Pere ja et pots espavilar si vols ser incendiari com ell.

 14. Nois, et team Juneda (amb realitat no hi ha Cadí ningú de Juneda) surt a 2/4 de 9h davan cal A.Barrufet per anar a buscar al Pedrossa i Gassó a Mollerussa i despres Omells-Rojals , jo m’hi apunto , tenia ganes de fer algo així, si algú mes vol dormir pla a la migdiada ja ho sab ,

 15. Pere, ets un temerari i un inconscient. Hi ha una dita que diu “Vale mas ser cabeza de ratón que cola de leon”. Pobre Pere

 16. Pobre Pere …

 17. Daré un paperas

 18. No tinc cap ganes de passar al davant del Pere com incendiari, ja l’hi deixo a ell. Demà no podré venir amb vosaltres i això que me’n moro de ganes però la meva dona m’ha exigit que l’acompanyi a portar el nen al futbol demà. Bé jo avui ja he fet el meu tomb per no perdre l’estel.la dels cracks (he fet just la meitat de l’ironkid). Igual demà vinc i us acompanyo durant una hora per poder gaudir dels vostres culs.
  Ho sento Centelles demà no podré acompanyar-te.
  I del Doc que se’n sap?

 19. Ostras, ara que faig..?

  Demà puc venir, però amb qui vaig..??

  Que vols fer Centelles….
  El que tu diguis jo faré.

 20. hola

 21. bueno pues encara que costi de creure fins ara no e pogut fer que aquesta maquina pugues escriure el que jo li deia
  escriure podia escriure pero al hora de enviar el misatge es ficave una pagina am blanc am un text curt am ingles que no se que volie dir i a part et treie de internet

 22. ara acabo de llegir tots el comentaris atrasats la polemica de les faltes de ortografia estic d’ acord en que em de mirar de escriure tot el be que puguem desde els que nomes tenim la EGB i que en aquells temps no i avie asignatura de catala fins als que tenen carrera cadasqu fa el que pot el importan es que ens entenguem i escrivim ja sigui be o am faltes, tambe me ai adonat que el Pere nomes que per tocar allo que no sone a part de fer faltes tens que esvrinar el que vol dir
  Trilita dema tenim que anar am Team Juneda deixan apart que la ruta es molt llaminera, tenim que anar a socorrer al Pere perque sino el deixaran fet una piltrafa
  Trilita si veiem que portem un ritme massa fort ja els esperarem i si combe tambe els i farem una espenteta

 23. Així m’agrada qu esigueu solidaris amb el Pere i l’acompanyeu, peró només l’heu d’acompanyar, res d’atacar, que l’heu de deixar a punt per un caiman desesperat amb molta gana.

 24. Per quan un súper team Torregrossa?. Com potser que els junedecs ens passin la ma per la cara?.

  Bé obrim polèmica, ei junta que penseu fer amb la proposta de la marxa per carretera organitzada pel CC Torregrossa. Jo penso que s’hauria de programar per la primera setmana de març (no hi ha massa competència de d’altres marxes), no hauria de tenir més de 115 km (així podria fer-la tothom encara que no portés massa entrenament) i uns 1300 de desnivell per Les Garrigues. Vinga opinions, va PERET ajudam i desperta la taràntula i al caiman i al presi.

  Per cert on és el DOC?

 25. O.K…..

  El que no sé, es on viu el Barrufet….
  Dieu-me més o menys on és i allí seré a les 8:30.

  PEReeeee fica’t el fibló del Taran + les dents del Caimàn, jo portaré una malla de lliuta medieval + una coraça d’acer templat…

 26. El Barrufet? Entran per Torregrossa una de les primeres cases, el Pedrosa m’ha dit que demà no corren gaire que avui ja an fet 130km

 27. Pere, no corren gaire pel Trilita, però per tu son com un avió i per mi com un cohet.

  Respecte de la marxa, de moment val més no dir res, no fos cas que ……… Els punts suspensius el aclariré més endavant, si s’escau.

 28. Pere, jo de tu demà m’adormiria

 29. A mi Tambe em passava aixo Centelles de poder enviar cap comentari.

 30. Jo doncs avui estava fet un paquet,semblava el Carles, jo tenia les cames fluixes i ells molt fortes , tot el mati a roda ,he fet tot el recorregut fins a Roijals pero he fet un paper discret,aveure com ho arreglo això per Vilifranca.
  El Centelles ha fet un paperas proposo canviar li el nom per “Titan”
  El trilia….. Coll on es el Trilita? ens a fet un amago i a desaparegut de sobte

 31. Pere. ja ets meu i el proper diumenge et mossegaré. Ja tinc ganes d’anar en bicicleta que això d’arrossegar-me per terra em deixa les potes blaides i la panxa rascada.

  Que ha passat amb el Trilita?

  Respecte als comentaris a mi també em va passar i no sé perquè, suposo que devia ser un problema del servidor, però ara sembla que ja està solucionat.

  Tots podeu escriure? si algú no pot que m’envio un correu electrònic a jpuig128@xtec.cat

 32. bueno ja veig que no e sigut sol en aquet affaire de no puguer escriure mes ven dit puguer podia escriure el que no podia fer es enviar
  la jornada de avui am el Team Juneda feie bastant respecte i jo pensava que no i sirien tots pero no tots al complert
  Isidre,Orteu,Andreu,Albert, Pedrosa am un company de Linyola(que per se que portave pocs kmsa aguantat bastan be)Gasso,Trilita,Pere i un servidor
  vagi per devant que el Team Juneda son figues de un altre paner aquesta gent estan un esglao per damunt nostre per no dir dos i aixo que alguns de ells ahir van fer 130kms
  a al sortida una mica de embolic per trobarnos uns a els altres ja portavam uns 25km i encara estavam per Puig-gros, enfilem cap Arbeca Omellons i cap a Tarres(teniam que anar per Senan pero a causa del embolic em decidit anar pel dret)tot aixo a un ritme diabolic i per acabar de arreglaro el aire a favor jo no parava de dirlos que guardesin forçes que la tornada serie bastan dura pero res endevant les haches em arrivat a Tarres i el Trilita a anat cap a casa que tenie gent a dinar, Trilita auries disfrutat de Tarres a Montblanch am velocitats de vertigen am puntes de 80 kmh
  arrivada a Montblanch i enfilem cap a Rojals cadasqu al seu ritme marxen la crem de la crem i ens quedem el Pere i jo sols al radere tot i que el Pere avui no tenie el dia marxo tot sol i atrapo al company del Pedrosa que avie marxat am el Team i a Rojalons trovem al Orteu que per problemes al genoll a decidit girar arrivada a Rojals omplir aigua menjar una mica i avall que fa baixada jo tot el cami que nomes feia que pensar am la tornada
  sortida de Montblach per la general a fortes ratxes de vent pero tot i que em trobava una mica cansat e decidit donar relleus i mirar de deixar el club a bon nivell i crec onestament que u ai aconsegut ja que e donat relleus fins a casa am gent que esta per sobre meu a nivell fisic i de edat
  la experiencia a sigut bona no em pensaba puguer tornar a casaam aquell ritme i menys donant relleus
  estic molt satisfet de la jornada de avui

 33. Hello…..
  Estic aquí, viu i estalvi, aixó si no he pogut demostrar el meu potencial encara que estic a mig GAS.

  Tants galgos i llops m’han deixat ACOLLONIDO…..

  Gassó, Orteu, Andreu, Isidre, Pedrosa, Barrufet, Centelles, Pere etc….
  Tot ple de cavalls de gran prix…..

  Internament m’he dit, avui pinten bastos, i no tens ni la manilla, ni la sota ni el Rey…… busca alguna excusa que vindran dies millors.

  Problema personal:

  Avui tenia la celebració de sant Josep a Balaguer, amb familiars de Barna i Valencia etc..
  la dona m’ha amenaçat de que com no estiguis com a màxim a la 1:15 a casa…..
  Tota l’estona fent càlculs i no sortien.
  A més hem anat fins a Mollerussa a buscar el Gassó & Isidre, fins a mig camí de Borges per trobar al Pedrosa…

  Cada vegada l’aire bufava amb més força i ens tocaria plenament en contra a la tornada.
  Veia que segurament arribaríem sobre les 2.¡¡¡.

  Quant hem entra a la nacional al encreuament amb Tarrés, miro el rellotge de la bici i dic cap a casa.
  M’he confós per que el porto una hora avançat (no he fet el canvi horari) mentre tirava cap a Tarrés m’he adonat de l’hora verdadera.
  Llavors he tirat fins a Montblanc per la nacional, i mitja volta cap a Tarrés, Fulleda, Borges , Juneda.

  Això es tot.

  Si que puc dir que la tornada tot sol se m’ha fet costosa.

  També puc dir. Sr Pere, que l’estona que he anat amb tots plegats no t’he vist fluid en cap moment, a mi mateix tampoc….
  Fins i tot en bec capaç de fer un paper digne a la marxa dels Xupitos amb Countrau, primerament tinc que inscriurem.

 34. O.K….. sabia que el Centelles deixaria el pabelló a l’alçada.
  Ja fa molts anys que el conec, i encar que hi hagi tormenta, vents huracanats o pedregades.
  Creix la seva força amb les adversitats, i doblega als elements mentre que l’última gota de suò llisca pel seu front, rebregant les bieles fins l’últim esforç infinit que mai acava…..

 35. M’esteu deixant acollonit. No sé si tornar. Potser seria millor que no ho fes.

  A part d’això avui m’ha passat una cosa molt curiosa.

  A veure si algú m’ho pot explicar. Com es posible que un Caiman, que sols te 4 potes, i una panxa grossa i que l’arrossega per terra, em foti una pallisa corrent a peu?????? Això a una tarantula que te un munt de potes????????

  No m’ho explico.

  Que collons haurà passat??????

 36. he somiat que pujaba rojals a roda del Orteu ,Centelles i companyia… jeje naturalment era un somni….
  jo tambe he sortit, pero avui a estat curt i tard….avui tenia feina… hem anat amb la family a plantar arbres…i n’hem plantat quatre!!!…com que tenia que sortir en bici si o si…en acabar…a les 12’45” he sortit de casa sense dinar carregat de barretes i direccio a Juncosa volia fer una volta de 100/110 km en arribar al Vilosell he tirat cap a Vallclara ,Vimbodi,Poblet.L’Espluga de Francoli…..colll…. he tornat a anar cap a Senant la pujada s’ha fet mes dura portant 80km que l’altre dia cuant en potaba 170…i es perque encara estic mitg acostipat i a sobre no avia menjat res prou solid desde les 8 del mati…..uff quina gana…Senan…Omells, L’Espluga calva……punt i apart
  ELS MIRACLES EXISTEIXEN!!!!! la pista que va fins l’Espluga es un cami de mala mort, Deu de cel, no hem puc creure que no aiga pinxat…i no portaba la manxa per lo que una punxada i a trucar a la grua….ho he encarat interntant esquivar alguna cosa, pero es imposible per lo que he decidit no afluixar i pasar-ho el mes rapit posible…. grava grosa, pedres, argalls de quitra,sots de totes mides…algu dona mes???? decididament anava mitg fos nomes hem faltaba aixo…als Omellons ,mas de lo mismo aquest cop en forma trabesses a la carretera si…aquells pegats blancs al terra s’hem enconjeix l’anima cuant la roda pica als cantells d’allo…. a la Floresta tambe….un 10 als batlles locals….per fi arribo a casa amb la bici sensera i jo desmanegat….fins a Vilafranca que ens veurem a la sortida..jeje..SALUT

 37. Siii, Taran jo sé el SECRET.

  El Caimàn es llança al terra i es fica un “MONOPATÍ” sota la panxa, llavors amb les potes va impulsant l’artefacte, i amb la cua dirigeix la direcció.

  Cosa que les Taràntules no poden fer-ho, per que amb les potes no arriben al terra. A més portes la bossa de verí molt carregda que lastre enormement…

  Ironkid, tranqui que soc incapaç de fer el tu fas, ets el meu ídol….

 38. Doncs, amb monopatí no haurie de valdre

 39. Això a fet el Caiman? Lo del monopati es ilegal anticonstitucional antisportiu i políticament incorrecte, proposo una sanció , que el diumenge surti dos minuts mes tard que els demés …. Bueno que siguin cinc no fos cas que encara em passi.

 40. Felicitats a, Chiapuchi,Tarantula,Caiman,Punta,Borfa,Ironkit,JR,i a tos els Joseps i Josep Mªs del CCT, i simpatitzants.

 41. El anònim de el damunt soc jo.

 42. El diumenge, varem ser 6 els templaris que seguirem el ordre del temple del CCT, el Presi, Juanito, Juanillo,Marmo,JR i jo, el Presi es va retirar ja que no es trobava en condicions, varem segui els 5 lluitant contra les inclemències, El Marmo tot fet un “Capitan Trueno” no el podíem seguir al principi, i al final era ell el qui li costava de seguir, el JR cada dia esta mes imponent, i els demés ens defensarem com podi’m.El diumenge esperem que i sigui una mica mes de reforç de cavalleria que obri pas, pro si no i pot ser es-igual, nosaltres continuarem la nostra creuada lluita.

 43. Moltes gracies Ramón

 44. He fet tard, pero felicito a tots el Josep que es conectin al bloc, felicitatssssss……..

 45. L’anonim soc jo.

 46. El Ramon esta fet un templari, jo ja me’l imagino amb el cavall i l’espasa, es un templari…

 47. Cagun l’olla Trilita: per quins setous expliques el meu secret. Només el podia esbrinar un tecnòoleg de la teva descomunal alçada. A més, ja demanen sancions per mi, com si fos el Contador.

  Peré: estic esmolant les dents per clavarte-les al cul el proper diumenge entre copa de vi i de cava. Tinc molta gana.

  Ramon: Templari o no ets el millor, sort en tenim de tu en aquest club, sense tu no som ningú (com diu la cansó), peró no t’adormis en els llaurels que sembla que el Marmo ha sortit del letarg hivernal i ja ha tornat.

  Ironquit: el teu entrenament forma part del meu entrenament. Quan no puc sortit o no en tinc ganes llegeixo la teva crònica i em canso més que en un entrenament normal.

  Tothom ha felicitat al Joseps, però només el Ramon ha felicitat un caiman. Gràcies Templari

 48. felicitatats a tots el Joseps sort en tenim del Ramon que pensa en tot, fins i tot am el templaris i no com jo que aquesta tarde e parlat am ma germa i no e pensat a felicitarlo
  continuo pensant que el Trilita aurie de fer un pensament i dedicas a la poesia no dic que no sigui un bon ingenier pero com a poeta no te rival
  Pere no tenies que dir res del teu rendiment del diumenge ja quye ara tutomm esta esmolant el ganivets pensant am am el cava, cerveses i demes liquids

 49. Felicitats a tots els Joseps que son majoria absoluta al club

 50. Amb un xic de retard…..
  Felicitats a tots els Joseps ( Josep Maries, Pepes, Pepitos, Bep, Jep, etc), i proposo un brindis amb Vi o Cava….

  No hace falta decir nada mas……

  Realment vaig girar “el Diumenge”, per no rebre més barró, una retirada a temps és mitja victoria……

 51. Tinc por. El trilita no va fer petar la càrrega el passat diumenge i aixó segur que ho patiem el proper diumenge entre copa i copa pujant algun portet del penedés.

 52. gracies a tot-hom….teniu l’avituallament pagat a la cursa..je.je…salut

 53. M’estic repensant de venir el diumenge a veure vi i cava.

  Apuntent mals agüeros.

  Ja sabeu …. jo soc mes de cervessa.

 54. si el Trilita no va fer esclata la carrega el diumenge te facil solucio preneulo (dema no que ploura) pero el dijous sirie un bon dia per perque faci esclatar la carrega de dinamita pero preneulo lluny que la onda expansiva no arrivo aqui dalt i sino el podeu fer esclatar nomes ens quede que el diumenge posamos un traje de artificier

 55. Quina raó tens centelles, quina raó tens…..

 56. Càgon l’olla…………hir vaig deixar un petit preparat explosiu per secar-se a la tarrasa de casa…….

  Va i es fot a ploure

  Collons, collons….

 57. Bueno al diumenge el Torregrossa Team anirà al la marxa del vi i el cava,l’Anric serà la punta de llança perque es el que està mes amb forma,i els altres farem un paperas,pero si el taràntula ens ha de fer quedar malament proposo deixarlo a la banqueta .

 58. Segurament faria millor paper a la banqueta. Guardant el vi i el cava.

 59. El Tarantula no mes fa bon paper, cu ant hi ha cervesa.

 60. Si deixeu al Taràntula a la banqueta es fotra un caixo de cerveses.

 61. Tinc la solució del Taran per trencar els cronos en les marxes…

  Podria portar un CAMELBACK de 5 litres de Cervesa a l’esquena.

  Simplement te l’inconvenient que s’escalfa…

  Segons he mirat, la sortida és a les 8h ¡¡¡.
  A quina hora hem de sortir.??

 62. el Pere es el que te la ma trencada am el que es tarde , pero crec que per anar tranquils sortir a les 6, el mes rapid ancara que una mica mes car es autopista de Monblach a Vilafranca l’ altra opcio es autovia fins a Igualada i agafar la sortida nova a Vilafranca
  jo agafare l’ autopista

 63. Com t’estimen Taràntaula. El Pere et vol deixar a la banqueta, i els altres jajaaaaaaaaaaaaa. Jo et faré companyia a la banqueta, si i només si, em convides a vi i a cava.

 64. recordeu que a la nit de dissabte a diumenge a les 02:00 hores heu de possar les 03.00 hores, no sigui que algú comenci la marxa quan ja hagin sortit la resta, molta sort a tots/es.

 65. Per anar allí, jo hi vaig de vegades per que tinc amics per allí i em conviden a fer algunes farres.

  He provat per Igualada i també tot autopista Vilafranca – Lleida.
  Finalment i fetes les comprovacions, és triga el mateix.

  Lleida – Igualada -Vilafranca, trigo 1:20′ aproximadament…..

 66. Hi ha una hora i quart de Cami , jo agafo l’autopista a Monblanc .
  Jo el dissabte ja aniré a Cambrils per estar aprob de la marxa i aclimatarme i relaxar me .
  Nois em penso que tenim al Taran baix de moral, tindríem que animarlo una mica,
  Taràntula!!! L’Anric serà el cap de llança i tu la cua pero tots dos sou iguals d’importants ,ànim!!!

 67. Si anem per carretera fins Montblanc i allí agafem l’autopista fins a Vilafranca, trigarem, ben bé, 1h i 30′.

  Si voleu podem probar per Igualada i Autovia, que jo no hi he passat mai. Desde Lleida potser pot ser bona, encara que desde Borges, es millor anar fins a Montblanc i autopista.

  Per anar tranquils em de sortir a les 5:45h.

  Jo el dissabte tinc una calçotada, de les bones. Jo ja procuraré fer bondat, però podria ser que no em pugues alçar el diumenge. Jo no contava amb el canvi d’hora.

 68. Pere… que el Tarantula hem perdoni pero la cua de la llança sere jo…Salut
  he de parlar amb el “cap de llansa” per l’hora de sortida….ell mana…


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: