Enviat per: caiman | 26 Abril 2013

28 d’abril. Sortida de club

Recorregut de carretera.

Torregrossa, Arbeca, Elianes, Malda, Vallvona de les Monges, Rocallaura, Fores, Ciutadilla, San Mart de Malda, Malda, Belianes, Arbeca, Puiggros. Torregrossa.

Anuncis

Responses

 1. Aquest cap de setmana hi ha la catigat, però aquells que no hi aneu podeu venir a fer carretera i pujar altra vegada Fores. Una de les pujades més “xules” que tenim dins el nostre ràdi d’acció. Arribem al seu peu després d’un terreny amb ascens continu des de Vallvona de les Monges fin a la serra del Tallat. Una vegada coronat Fores ens trobem amb un descens poc tècnic, llevat de l’últim km que ens condueix a Ciutadilla per agafer la carretera de retorn sense cap dificultat i ben asfaltada fins a Torregrossa.

 2. Si no plou allí serè

 3. ni kms ni desnivell…. que ens vols espantar…?

 4. Ostras acavo dellegir que el nostre compi te el nervi enganxat ¡¡¡….
  Lo millor és descansar i un bon massatge de la parenta.

  Btteros demà ens veiem a la CatiGat, amb aigua llams i trons….vent en contra i espases en l’aire.
  Llàstima que no puc fer la llarga p.q.tinc un compromis serios familiar.
  Em toca fer la mitjana, encara que el meu body em demana la llarga ¡¡¡.
  En fi, farem que el que puguem…

 5. Trilita, els que tenen la intenció de fer la ruta mitjana ara deuen maleir el teu “compromís serios familiar” per que els acaba de deixar amb una plaça de podium menys per disputar. Si el terreny està bé (que de moment ho està) semblaras un avió ja que tardaras més a accelerar i frenar que a fer el trajecte…

  Dona bó veure que hi ha 21 inscrits del CC Torregrossa a la Catigat (i algun altre que no surt al llistat com el MARMO, que suposo que deu ser invitat VIP)

 6. Trilita intenta no passar dels 50 km/h.

 7. No presioneu més al Trilita que si expl·lota rebren tots.

 8. dema no puc venir ja que tinc una reunio de treball que us u passeu força be tant els de carretera com els dels camins

 9. Catigat 2013:

  Em llevo del llit a les 6:30h i veig que està plovent. Vull tornar cap al llit, però alguna cosa fa que em repensi i tiri cap a Mollerussa.

  Allí veig als de Torregrossa, al Carles no el veig per en lloc, potser s’ha quedat al llit. No para de ploure. No plou molt, però no para.

  No vull arrancar.

  Arriba el Ramón i em diu que arranquem, que podem fer la curta si està molt malament.

  Em decideixo i vaig a buscar la bici, mentre sento que donen la sortida.

  Arribo a la sortida que veig alluny als últims, però com es neutralitzada els primers km, els agafo.

  Donen la sortida i vaig adelantant a molta gent. Penso, com es possible que volti per aquí tants tocats del bolet?. El terreny està impracticable. Continuo adelantant a gent. Al canal hi ha un moment que el pilot gira i veig als del davant. Veig al Pelegrí i darrera seu al Subiros, i penso que no son gaire alluny. Al Capell no el veig, però clar, plou, fang. Continuo passant a gent, i clar, això fa que et pensis que ets bo.

  Total, que llençat a veure si podia caçar als de Torregrossa que anaven al davant, entro a Golmés i a la corba on hi ha el pavès aquell, em patina la roda del davant i pataplas, a terra. Caic del costat on em vaig trencar el fèmur i em foto un cop a on porto la placa.

  Em fa mal, passa el Marmo, el Jesús Brufau, i paren per si em fa falta alguna cosa. Gracies, per parar.

  Estic bé, però porto un cop a la cadera Esquerra. Fang, aigua, estic a prop de Mollerussa.

  Em retiro. Vaig poc a poc cap a Mollerussa per la carretera. Quan arribo, la cadera ja no em fa mal.

  Arribo a casa i em torna a fer una mica de mal. Porto una bona trompada ala cadera Esquerra, i un altra a l’espinilla de la cama dreta.

  Total poca cosa.

  Ara em pregunto, a part d’aprendre a anar amb bici, que he de fer per no caure???????????

 10. Tarantua, quin greu, espero que no sigui res i et milloris aviat.
  Retirar-te es el millor que pudies fer, per que en ves de una marxa, semblava una pel·lícula de terror, gen que es perdé-e i si no el que et perdé-es eres tu, un cop, he ram uns cu-ans que anà-vam tiran, i els dic nois les úniques trilles que es veuen son les nostres!, au a recular…, del fang ja no et dic res, els ulls en cara hem ploren ara, al arribar he nat al lavabo i quant me e mirat al mirall no hem reconeixe-a.
  Si es pot dir que la cati-gat la tenim al sac, pues li tenim al sac, pro com un gat enfangat.

 11. Ramon Ets un heroi, has acabat la catigat com un bon gat enfangat. Be campió. Quina has fet, la llarga o la curta?

 12. Caiman, he fet la curta, però sa ma fet llarga.

 13. Kracks…impresionant…jo ja vaig tenir la meva ronda de fang el dijous per la tarda als bessons….Tarant espero que estiguis be i no calgui tractament ,mes enlla d’una bona fisiotaranpeuta….Salut

 14. i l’explosiu liquid (llegim Trilita…) que tal ??

 15. Tambe ha acabat lesionat. Li han tingut que tapar un ull ja que li ha entrat fang i li ha fet ferida.

 16. Ostras quin parte de guerra més extens. Apa companys, que no siguinres i esteu preparats peles propers reptens ben aviat.

 17. Ep….
  Parte de GUERRA…

  Llàstima de l’aigua i pluja i mes pluja…
  Ja tenia la bici carregda al cotxe del dia anterior.
  Preparo tots els estris, com de costum i vinga, cap a Mollerussa.
  En obrir la porta del garatge veig que plou ¡¡¡
  Collons, la jornada serà perruna…

  Mentre vaig cap a Mollerussa el cotxe m’indica 6 graus, deunidó…

  Preparem la vestimenta per sortir en la fique’t el que vulguis acavarás mullat de cap a peus…

  Sortida neutralitzada per dins la capital…. a tope.
  Puc situar-me sobre els 20 primers però veig que serà un perill…
  Deixem l’asfalt i entrem al camí del canal a 35 Kmh o més…
  Molts nervis per allí davant i fent foten bandaços, be per esquivar tolls, be per que els patina la bici.
  A tot drap…. fins que es produeix una caiguda davant meu, clavo les dues rodes i passo a 2 cm d’un dels que esta a terra. ¡¡¡.
  Res, que no sigui res…
  Apa a pedalar per entrar en aquest primer grup….
  per davant van poten estrevades i em costa d’aguantar.

  Entrem a Vilanova de Bellpuig i vaig amb el gantxo per diferents incidències..
  + Km, mes pobles, + fang…

  Poc a poc vaig agafant be el ritme i aguanto be els diferents demarratges, ja sols quedem 12 en el primer grup, ara vaig força còmode. A la vora veig el company Super Subiros que va un xic apurat..

  Fa estona que m’he tret les ulleres p.q amb l’aigua fangosa no veia res, pero m’ha entrat fang varies vegades als ulls.
  L’ull esquerre cada vega em fot més mal, tinc arenilla dins que no aconsegueixo treure…

  Finalment en arribar a l’Estany d’Ivars em deixo caure a la cua del grup i veig l’indicador “CURTA”….. cap allí…
  Cada vegada em fot més mal i no puc obrir l’ull esquerra i el dret em plora molt amb lo que amb prou feines puc veure les marques i arribar a Mollerussa…

  Finalment arribo a meta i vaig a l’Ambulancia…
  Em fan una primera neteja en la surt de tot….
  Em porten al cap i allí si que em netejen amb consciència i veuen un tallet d’uns 6mm a la còrnea ¡¡¡.
  Ull tapat, antibiòtic i ara tinc visita a l’Oculista…

  Una més per explicar…

  **** Els primers Km, a tot drap amb el fang, ha estat de BOJOS¡¡¡

 18. Sembla que sigui a veure qui la va fer més grossa. Una de les pitjors tonteries que he fet mai. Estava inscrit a la Primavera Clàssic d’Igualada. M’alço a les 5:30. A Torregrossa comença a plovisquejar. Les previsions a Igualada són de Pluja. Si no vaig a Igualada que faig? A les 7 ja era a Igualada amb la idea de si no plou faig la marxa curta de 82 km i 1.000 de desnivell (Si plou, esmorzo, agafo la bossa i torno). Problema a les 8:00 no plou (hi ha humitat com de boira però no plou). Només som una trentena. Comencem a tirar. Vaig equipat amb la roba d’hivern i l’impermeable al damunt Els primers 10 km són pit amunt, amb el vent en contra i ja pujem 500 de desnivell (que fàcil que seran els 70 km restants, amb vent a favor i gairebé tot baixada). A la mitja hora d’haver sortit comença a ploure. L’aigua és gelada. Direcció Prats de Rei. La Carretera és separa. Dreta fletxa roja i a l’esquerra de color groc. Anem un grupet de 4 o 5. Són d’igualada i diuen, la curta està marcada de color groc. Jo cap al groc (si són dels organitzadors sabran la ruta). Començo a baixar. La pluja es intensa i més, baixant. A estones la carretera ni es veu de l’aigua. Tinc les sabates plenes d’aigua. Els dits de les mans en fan mal (tot i el guants d’hivern que estan completament xops). Passo per Calaf, Ferran, Conill… Que raro, vai sol (que això molt estrany tampoc no és) però ni una moto, ni cap persona indicant, ni res… continua plovent. Porto uns 50 km i ni avituallaments ni ningú… A que m’he equivocat?. Però continuo veient fletxes grogues… Desprès recordo que el mateix dia o el dia hi havia abans una marxa a Odena. A que faig una altra cursa? Però tampoc no hi ha ningú a cap lloc. Per no haver, no hi ha ni trànsit, ni un sol cotxe en kms. Continuo tirant sota la pluja i gelat, amb la idea de veure un cartell que hi posi Igualada i retallo per on sigui. Tiro cap a Estaràs, Sant Guim de Freixenet (la direcció sembla correcta cap a Igualada). La pluja es transforma en aiguaneu que pica a la cara. Els dits em fan mal, molt mal. Em mossego la punta per fer-los reaccionar. A l’alçada de Sant Guim comença a nevar amb molta intensitat. Està quallant a terra. Ja hi ha dos dits de neu (als cotxes aparcats el doble). Tinc les cuixes plenes de neu. No em sento els dits. No sé ni si estic tocant la palanca del canvi. He de sortir d’aquí com sigui. Vaig deixant la neu enrera i torna a ser aiguaneu. Ja porto uns 70 km (ja hauria d’estar arribant i no sé ni on soc). Paro a pixar. La feinada es a treure’m els guants. Aplico “tècniques de supervivència” per calentar-me els dits. No puc ni tornar-me a ficar els guants, ja que no tinc sensibilitat als dits i no puc estirar. Me’ls poso estirant amb les dents. Tiro una mica més. A veure on vaig a parar. Veig un cartell que indica que estic a uns 7 o 8 km de Calaf (Calaf? Si fa dos hores que hi he passat). Ara veig una fletxa roja de la Primavera Clàssic en direcció contrària. Que collons estic fent? Decidit: paro al primer poble que trobi, truco la Marionna que em vingui a buscar i que m’atansi a Igualada a buscar el cotxe. Faig cap a Sant Martí de Sesgueioles. Si no hi ha bar, m’és igual, truco a una casa particular. Estic a punt de defallir. No puc més. Hi ha un restaurant. Entro. Només hi ha tres persones que fan el xupito desprès de esmorzar. El primer que em diuen “Que vens amb bici boig? Intento explicar que faig la Marxa d’Igualada i la boca es incapaç de bocalitzar. Intento parlar i no pronuncio bé. No m’entenc ni jo. Intento repetir el que vull dir i tampoc. Em preparen un cafe amb llet i desprès començo a articular. Són bikers (de btt) i em diuen que m’atansaran a Igualada que està a uns 25 km. Ufffff. Segon cafè amb llet i començo a recuperar tot i portar els peus molls (em descalço) i el culot llarg completament xop i gelat. Acaben d’esmorzar i de la pena que dec fer no accepten ni que els pagui el xupito i em paguen ells els dos cafès amb llet. El Manel m’atansa a Igualada. Mai més. Al final 85 km en condicions extremes. Molt extremes.

 19. He patir moltíssim llegint les cròniques, però especialment la del Josep. M’ha fet recordar, encara que pel que dieu sembla no n’hi havia per tant, la Pallaresa que vaig fer fa 3 anys i la QH de fa 2 anys, on va ploure i va fer molt fred. De fet a l’acaba aquelles marxes em vaig prometre que mai més em tronaria a passar, i que si el temps no pintava gaire be, en futures ocasions no sortiria. Però, ja sabeu que una cosa són les intencions i altra la realitat. No sé si per això o per altra cosa aquest diumenge em vaig quedar a casa, millor dit, vaig anar al gimnàs i sota cobert, vaig nedar, vaig fer spining i vaig corre en cinta. Quan hi era pensava que era un cobart i que havia d’haver anat a corre com la resta de ciclistes del CCT. Vist el que us va passar, penso que vaig fer el que havia de fer i estic molt content de no haver patit tant com vosaltres.
  Teniu la meva admiració, jo ja no soc capaç d’aguantar tantes adversitats meteorològiques.
  I ara tapeu-vos per no constipar-vos.

 20. Caiman, aguantant aigua gèlida durant més de tres hores, perdut per carreteretes de la Segarra/Anoia, arribar a Sant Guim de Freixenet nevant fort (per tant a 0 Graus), xop de cap a peus, i comença a baixar… ja et dic jo que si que n’hi ha per tant… el problema, és que el “mai més” d’ahir és tornarà a repetir segur. Tens raó: som carn de canó…

 21. Això és un. club o bé un hospital. El problema és l’edat. Espero que tarantula, trilita i Olivart es recuperin.

 22. El dimecres dia 1 de Maig, el Club col•labora amb la pedalada popular conjuntament amb l’A.M.P.A l’escola la Bassa i l’Ajuntament de Torregrossa.

  L’hora es les 10:00 h. Davant de la guarderia.

  M’ha dit l’Olivart, que poc a poc es va recuperant del tacó del diumenge, que els que anem a ajudar a la pedalada popular, després podríem anar a fer una ruta amb la BTT, segurament per carreteres o camins asfaltats, i podríem allargar-ho fins a les 15:00h.

  Llavors nosaltres i les dones que vulguin, podríem menjar alguna cosa a casa del Olivart. Sempre li toca posar la casa a ell. Diu que faríem alguna cosa a la brasa i així, ens podríem quedar després de dinar sense preses, ja que es dia de festa.

  Però queda poc temps, per tant em quedat ell i jo, que els que vulguin venir, que ho confirmin aquí al bloc, dient si venen sols o amb la dona, com a màxim abans del dimarts (demà) a les 22:00h.

  Penseu que es demà passat, que es festa i s’ha de comprar i preparar tot. Ajudem-l ‘ho una mica encara que sigui sols dient qui ve.

  Jo vindria, i si ve alguna altra dona, la meva també vindrà.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: