Enviat per: caiman | 23 gener 2014

26 de gener. Sortida de club

Carretera:

TORREGROSSA , BALAGUER , GERP , VILANOVA DE LA SAL , LES AVELLANES , BALAGUER , TERMENS , BELLVIS , BELL-LLOCH , TORREGROSSA ,

93,5 KM . i 758 m de desnivell “Ruta 2”
Ruta 2
Anuncis

Responses

 1. Aquest diumenge pinta sense pluja (ja era hora) i hi ha preparat un von recorregut amb la pujafa a Vilanova de la Sal per Gerb. Ens veiem el diumenge, però jo i potser algú mès ja vindrem directes des de Lleida per trobar-nos (com gairebé sempre) a Bell-lloc.

 2. Em penso Caiman, que a la ruta de adal i fica Cubells i tu el comentati que fas es Vilanova de la Sal, a no ser que vulgis anar als dos puestos que no me extranyaria, no cuencideis.

 3. Si senyor Ramon, així m’agrada que estic “al loro” de les errades caimaneres. Tens raó volia ficar la ruta de Gerb i em vaig equivocar, però gràcies a la teva astúcia he pogut rectificar-ho.
  Sembla que demà farà menys vent que avui i podrem pedalar força be. Aquest recorregut és ideal perquè d’acord amb les previsions ens bufaria la primera part de cara i la segona d’esquena, les previsions són de vent de 4 km/h a les 9 ai les 10, de 7 km/h a les 11 km/h a les 11 i de 14 km/h a les 12. Això vol dir un vent fluix en contra d’anada i moderat a favor de tornada.

  Ramon: t’espero a tu i a la resta de torregrossins a Bell-lloc sobre les 9:30 h, tinc moltes ganes de pedalar amb tu donat que aquest any encara no hem coincidit.

 4. dema vindrem am carretera el Gispert i jo es prega puntualitat ja que a la 1 del mitgdia tindriam que ser a casa nosaltres vindrem a Torregrossa i a les 9 i 1 minut arrancarem cap Belloch a trobar als de Lleida torno a repetir es prega puntualitat, en cuand al sentit del vent millor que me equivoca pero sira totalment al reves

 5. Si no hi ha res de nou, el Marmo i jo vindrem amb carretera demà.

 6. Molt bona sortida. Després de molt temps he tornat a coincidr amb el Marmo, el Ramon, el ZP, els Centelles ialtres. Jornada perfecta per practicar el ciclisme (sol, bona temperatura i sense aire). Hem anat amb bon ritme fins a Gerb i hem fet una pujada a Vilanova de la Sal com de costum (m……..n l’últim). El Centelles com sempre super fort, però el més sorpreent ha estat la primera part del Marmo, semblava que ens passaria a tots per damunt. A partir del km 2 ja s’ha anat col.ocant al seu lloc, tot i així l’he vist molt bé i millor que mai. Parada a les Avellanes i tornaa per Castelló de Farfanya a bona velocitat.
  Els de Lleida hem acabat la jornada ciclista de la millor manera, a un bar i amb dos cerveses per per recuperar calories.

 7. Que nois, que no voleu explicar com va aaba la sortida, com us va anarde Balaguer a Lleida?


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: