Enviat per: caiman | 20 febrer 2014

23 de febrer. Sortida de club

23 de febrer. Sortida de club

Sortida en carretera a les 09:00 des de cal Pele:

TORREGROSSA , BORGES BLANQUES , L’ESPLUGA CALBA , FARINERA, ELS OMELLS DE NA GAIA , VALLBONA DE LES MONGES , MALDA , SANT MARTI DE MALDA , TARREGA , MOLLERUSA , TORREGOSSA ,

92.6 KM

Anuncis

Responses

 1. Aquí teniu la ruta del proper diumenge. fa molt temps que no la fem i té una lleugera variació de com l’havíem fet les últimes vegades donat que abans anàvem de l’Espluga Calba als Omells de n’Gaia directees i ara com a conseqüència del mal estat d’aquesta carretera anem a donar el tomb per la farinera, això afegeix unes quantes pujades que fan el recorregut més atractiu.

 2. Allí estaré el diumenge.

 3. Jo també i espero que no falti ningú

 4. Son a al final no ha faltat ningú Je Je

 5. Tens raó Pere no hi ha faltat ningú i s’ha notat, ostras si s’ha notat. A risc de deixarme algú crec que eram 17: Gassó, Andreu, Barrufet, Isidre, Orteu, Pere, Palla, Punta, Subirós, Marmo, Ramon, Pele i famíli, Josep, Centelles, Taràntula i jo. Gran grup tot terreny, quan arribaven les pujades predominava el color vermell, quan la cosa planejava predominave el blau, però de parar res de res.
  La primera prova de foc ha estat a la pujada de l’Espluga Calba cap a Malda i allí ja he comprovat el que intuia, els grans escaladors vermells han començat a donar gas i he fet el que he pogut per no arratrar-me des de la primera pujada. He clabat la mandibula al cul del Pero perquè m’arradtres fins dalt, però li he fet massa mal i el molt punyatero, m’ha deixat passat per després agarrar-me la cua i no deixar-la fins l’inici de la baizada.
  La segona pujada abans d’arribar a la Farinera ha estat per posar tirites a les ferides i esomlar altra vegada els ganivets.
  Ja hi som, reagrupament al creuamnet de la farinera i vinga, amunt que no ha estat res. Pujada fins als Omells progresiva però que ha deixat cadavers per tot arreu. Ara un diu adéu, ara l’altre fa figa, ara fa pum i ara fa pam. Total, altra vegada a tota llet i tot destrosat.
  A partir d’aquí ja era tot baixada i pla, però no penseu que s’ha arreglat la cosa “no, no”. Aquí els que havien guardat alguna força a la pujada els hi ha donat per gastar-la i vinga nois que no ha estat res, a ritme de caça d’escapats (i aixó que no n’hi havia) cap a Malda, Tarrega, Mollerussa, Bell-lloc i bar la bassa. Entre tant, amb el pilot enfilat, d’un en un, els gregaris fent la feina que els hi toca (treballar pels demés) hi ha hagut un perell de demarratges, si nois si, demarratges (sortides a tota llet pel costat del grup, sense avisar i esprintant). Colllons quin mal les cames només de pensar-hi.. Per fi Torregrossa i una vegada carregada la cabra al cotxe ha arribat el millor de la jornada, les cervesetes al sol del bar.
  Dia formidable de ciclisme que cal repetir tantes vegades com puguem. Bons companys i millor grup.

 6. Quina crònica noi , sembles l’antic aironkit , al diumenge et vaig veure molt be, desde el darrera pero be , pensava que la festa d’aniversari et restaria una mica,

 7. Com a cicliste vull ser com tu Pere, però com a croniste com l’Ironkid i ara que fa temps que ens té abandonats cal fer-li un pel d’enveja per picar-lo i així ens torni a deleitar amb les seves inigualables cròniques.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: